- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.561
Yemekten bi saat sonra git bi wczanete sekerini olctur.onlar parmaktan olcuyolar anlamis olursun sekerlemi ilgili.ama tam 1.saatte olcturuyosun 130 un ustundeyse sekerin yuksek demektir.tokluk birinci saat gebelikte sinur 130 .cogu eczane ucretsiz olcuyor.[/QUOTE][QUOTE="morkedi34, post: 40442072, member: 67263olctur.onlar yüklemede 1 saat 180- ref 180 , 2. Saat 120 ref.155 ten küçük olmalı sanırım şekerim hızlı duruyordu açlık ise 79 şimdi aradım Dr bugün randevu su dolu pzts kadar beklemem gerek ama yemek yiyince Bayılacak gibi olunca korkuyorum çOk ne yapsam ki ?
Benide ekleyebilirsiniz kızlar Meral Yılmaz Buyruk@monarosa_22 burcu hasan mutlu yum ben ekleyemezsen sen soyle adini ben eklim seni canim
İnşallah teyzesi inşallah bakalım bugün nasıl oğluşum sabahı zor ediyorum vallahi, aklımdan çıktığı yok hic...Yok yok o geri gitme degil annesi...
Yavas yavas toparlicak kucucuk daha kiyamam...
Uzulme vaktinden önce dogdu anca yasama ayak uydurcak...
Masaallah bebegimize cok guclu...
Masallah bebegine canim hizlica toparlicak insallah.
Gecen gun seni gordum ruyamda yazamamistim hastanedeydik beraber sen oglunu kucagina aliyodun konusuyodun daha bi iyiye gidiyodu durumu hersey guzel olacak canim benim oglun cok guclu bizimkilerin abisi o
Aminnnn canım aminnnn inşallahhhhhcanm pramtre bebklrde bunlar oluyr, bi ileri bi geri dye düşnme. sonu gzel olacak inşllh. sonçta epeydr kvzde kalıyor. allah büyük. minik doğup snra tosun gbi oluyorlar. allh bebeğinin yardmcısı olsn
Annesi diyorum ya ufacik daha...
Masaallah cok guclu bir bebek
Nasil mücadele veriyor
Biliyorum anne yuregi hemen alip eve gitmek pamuklara sarmak istiyorsun musabi
Ama az sabredicez...
Hep duamdasin ALLAH sahit...
Esim hergun soruyor haber varmi?
Yukleniyoruz surekli dualara burdaki tum arkadaslarla da...
cıkacaksınız Allahın ıznıyle sen hıc uzme kendını ,enfeksyon gecerse sutle de beslenır daha cabuk toparlanır ogluşun[/QUOTE]Ayyyy darısı başımıza canım,belki o bebiş bizden daha büyüktür yada kilolu dur.bizim dezavantajimiz düşük kilolu olmamız canım...Hayirlisiyla bi ciksak hastaneden...
gunaydin cnm nasilsin?bebis nasil?ekledim seni faceten masallah ne kadar tatli oglusun tam isirmalik:)Benide ekleyebilirsiniz kızlar Meral Yılmaz Buyruk
canm bndede tuhaf agrilar oluyor dun baya tuhafti mesela.sanirim rahim buyuyor bebek buyuyor o yuzden bence ama yonede dr.a sormak lazim.ptesi gidicem dr.a bakalm n dicekGünaydın annişler.. Benim kasıklarımda 2-3 gündür tuaf bi ağrı var ama böyle kemiklerim ağrıyor sanki hani uzun süre spor yapmazsınız birden zorlarsınız kendiniz ya aynen öyle bir ağrı yaşayan varmı neden olabilir?
bn yapmadm ama yapanlar var cnm ilgileniyorlarmis orda biri varmis gorevli odemeden once bi ara konus istersenKızlar dün birmax.com dan şeker makzemeleri beğendim. Ama ödeme şekli sadece eft ve havaleyle oluyor, kredi kartıyla alınmıyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı?
bn niye 3. dye düşndm yaaa :) kusura bkma canm. blli mi olur 3 olur 5 olur :)benim ilk canım :) ilk sayfadaki listede var zaten karıştırırsan bak
En kisa zamanda yanina gelecek insallah annesi.ekledim faceden seni.[/QUOTE][QUOTE="maral26, post: 40442436, member:annesi.ekl]Rabbim kat kat razi olsun senden,eşinden, buradaki tüm herkesten. Rabbimin izniyle sizin moral ve dualarinizla güçlüyüz inşallah.
Sabretmeye çalışıyorum evet insan zaman cabuk gelsin alayim gideyim eve istiyor,çok özlüyor, endişe ediyor tekrar gidip görene kadar.inşallah buda gecicek teyzesi alicaz oğluşumu resimler aticaz size inşallah.
Tesekkur ederiz teyzesi...Büyüdü artik abi oldu kuzum...gunaydin cnm nasilsin?bebis nasil?ekledim seni faceten masallah ne kadar tatli oglusun tam isirmalik:)
canm bndede tuhaf agrilar oluyor dun baya tuhafti mesela.sanirim rahim buyuyor bebek buyuyor o yuzden bence ama yonede dr.a sormak lazim.ptesi gidicem dr.a bakalm n dicek
bn yapmadm ama yapanlar var cnm ilgileniyorlarmis orda biri varmis gorevli odemeden once bi ara konus istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?