2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
[QUOTE="morkedi34, post: 40442072, member: 67263olctur.onlar yüklemede 1 saat 180- ref 180 , 2. Saat 120 ref.155 ten küçük olmalı sanırım şekerim hızlı duruyordu açlık ise 79 şimdi aradım Dr bugün randevu su dolu pzts kadar beklemem gerek ama yemek yiyince Bayılacak gibi olunca korkuyorum çOk ne yapsam ki ? [/QUOTE]
Yemekten bi saat sonra git bi wczanete sekerini olctur.onlar parmaktan olcuyolar anlamis olursun sekerlemi ilgili.ama tam 1.saatte olcturuyosun 130 un ustundeyse sekerin yuksek demektir.tokluk birinci saat gebelikte sinur 130 .cogu eczane ucretsiz olcuyor.

Yemekten bi saat sonra git bi wczanete sekerini olctur.onlar parmaktan olcuyolar anlamis olursun sekerlemi ilgili.ama tam 1.saatte olcturuyosun 130 un ustundeyse sekerin yuksek demektir.tokluk birinci saat gebelikte sinur 130 .cogu eczane ucretsiz olcuyor.[/QUOTE]
Benim 75 lik yapıldı. 1. saatte 162 çıkmıştı. Doktor normal dedi. Çok kilo da almadım ama. Sınır 160 mı?

Gunaydin herkese merhaba 30.haftaa kizlar ya benim de belim cok agriyor karnimin sol yan tarafina da vuruyor agri normal mi acaba daha doktor randevuma da 1 hafta var yarin da gun sirasi bende

Günaydın annişler.. Benim kasıklarımda 2-3 gündür tuaf bi ağrı var ama böyle kemiklerim ağrıyor sanki hani uzun süre spor yapmazsınız birden zorlarsınız kendiniz ya aynen öyle bir ağrı yaşayan varmı neden olabilir?

Yok yok o geri gitme degil annesi...
Yavas yavas toparlicak kucucuk daha kiyamam...
Uzulme vaktinden önce dogdu anca yasama ayak uydurcak...
Masaallah bebegimize cok guclu...
İnşallah teyzesi inşallah bakalım bugün nasıl oğluşum sabahı zor ediyorum vallahi, aklımdan çıktığı yok hic...

[QUOTE="almila000, post: 40442125, membercikmisti.amaYemekten bi saat sonra git bi wczanete sekerini olctur.onlar parmaktan olcuyolar anlamis olursun sekerlemi ilgili.ama tam 1.saatte olcturuyosun 130 un ustundeyse sekerin yuksek demektir.tokluk birinci saat gebelikte sinur 130 .cogu eczane ucretsiz olcuyor.[/QUOTE]
Benim 75 lik yapıldı. 1. saatte 162 çıkmıştı. Doktor normal dedi. Çok kilo da almadım ama. Sınır 160 mı?[/QUOTE]
Onu bilmiyorym benim 50lik yuklemede 179 cikmisti.ama normal tokluk birinci saat 130 u gecmeyecek

Ayyy bi alabilsem kucağıma zaten hic birakmicam.İnşallah ruyan çıkar kavusurum oglusuma canim inşallahhhhh

Teşekkür ederim şimdi kahvaltı yapıp eczaneye gidiyorum

75 gr da 1. Saat 180 den yukarı olmamalı 2. Saat 155 den yukarı olmayacak kağıttan referans öyle yazıyor

Kızlar dün birmax.com dan şeker makzemeleri beğendim. Ama ödeme şekli sadece eft ve havaleyle oluyor, kredi kartıyla alınmıyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı?

Rabbim kat kat razi olsun senden,eşinden, buradaki tüm herkesten. Rabbimin izniyle sizin moral ve dualarinizla güçlüyüz inşallah.
Sabretmeye çalışıyorum evet insan zaman cabuk gelsin alayim gideyim eve istiyor,çok özlüyor, endişe ediyor tekrar gidip görene kadar.inşallah buda gecicek teyzesi alicaz oğluşumu resimler aticaz size inşallah.

Ayyyy darısı başımıza canım,belki o bebiş bizden daha büyüktür yada kilolu dur.bizim dezavantajimiz düşük kilolu olmamız canım...Hayirlisiyla bi ciksak hastaneden...
cıkacaksınız Allahın ıznıyle sen hıc uzme kendını ,enfeksyon gecerse sutle de beslenır daha cabuk toparlanır ogluşun[/QUOTE]
İnşallah canım enfeksiyonumuz geçmek uzere inşallah sonra daha sıkıntı yaşamadan cikariz inşallah canım.

[QUOTE="maral26, post: 40442436, member:annesi.ekl]Rabbim kat kat razi olsun senden,eşinden, buradaki tüm herkesten. Rabbimin izniyle sizin moral ve dualarinizla güçlüyüz inşallah.
Sabretmeye çalışıyorum evet insan zaman cabuk gelsin alayim gideyim eve istiyor,çok özlüyor, endişe ediyor tekrar gidip görene kadar.inşallah buda gecicek teyzesi alicaz oğluşumu resimler aticaz size inşallah.[/QUOTE]
En kisa zamanda yanina gelecek insallah annesi.ekledim faceden seni.

Benide ekleyebilirsiniz kızlar Meral Yılmaz Buyruk
gunaydin cnm nasilsin?bebis nasil?ekledim seni faceten masallah ne kadar tatli oglusun tam isirmalik:)

canm bndede tuhaf agrilar oluyor dun baya tuhafti mesela.sanirim rahim buyuyor bebek buyuyor o yuzden bence ama yonede dr.a sormak lazim.ptesi gidicem dr.a bakalm n dicek

Kızlar dün birmax.com dan şeker makzemeleri beğendim. Ama ödeme şekli sadece eft ve havaleyle oluyor, kredi kartıyla alınmıyor. Bu siteden alışveriş yapan var mı?
bn yapmadm ama yapanlar var cnm ilgileniyorlarmis orda biri varmis gorevli odemeden once bi ara konus istersen

canm bndede tuhaf agrilar oluyor dun baya tuhafti mesela.sanirim rahim buyuyor bebek buyuyor o yuzden bence ama yonede dr.a sormak lazim.ptesi gidicem dr.a bakalm n dicek

Bende pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum umarım normal sıradan ağrılardır bunlar yürürken özellikle daha falza hissediyorum..

kizlar butik bebe de akili cantalar diye bir grup var fiyatlar uygun almayi dusunenlere fikir olsun diye yaziyrm

En kisa zamanda yanina gelecek insallah annesi.ekledim faceden seni.[/QUOTE]
Tamam canim
İnşallah teyzesi inşallahhhhh

Tesekkur ederiz teyzesi...Büyüdü artik abi oldu kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…