- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.241
ay bir türlü alıntı yapamadımduygusal babalar candır. bazısı çok biyolojik yaklaşabiliyor. kütükler
yaramaza bak sen sımdıden annesının kontrolunu ele almıs ,benımkı de sola kafasını mı poposunu mu dayamıs ıkı gundur karnım cok tuhaf sekıl almıs yazın nasıl gızletecegız bız bunları
yok canım ne kusuru sadece benım de canım cok cekıyor yaz meyvelerını ,bırısı hatırlatsa da kosup alsam dıyorum,ama dedıgım gıbı bır ay daha bekleyın ılacsız mevsımınde olandan yıyın mayısda zaten hepsının mevsımı gelıyor canım
Bizimki haddinden fazla duygusal, benimle birlikte hamileliği yasıyor resmen canım
Bugün bide erken gelcekmiş beraber ütüleyip yerleştirelim çok istiyorum diye, tamam dedim.
Bayılıyorum onun bu istekli hevesli sevecen haline
Bazı babalar cocuk olunca deli oluyolar cocuk icin ama bizimki oyle olmayacak sanki. Arkadasina falan diyordu benim icin once esim gelir o olmasa cocuk nasil olacakti diye.havalara giriyorum bende tabii
Evet evet... Aynen öyle her geçen gün buyuyoor... Rabbim herkese yaşatsin :)
Herhalde taşıyamayacagiz diyorum ben ama bakalim nasil olacak Hehe
ayy aynıyız valla ne tarafa yatsam yatakla karnımın arasına giriyo ezilmesin diye sırtüstü yatıyorum bu seferde acaba çok mu gerildi niye hareket etmedi diye telaşlanıyorum ne yapacağımı şaşırdım[/QUOTE
Annelik işte canım, doğuncada kucağımıza almaya korkarız kesin bu gidişle
Bizimki haddinden fazla duygusal, benimle birlikte hamileliği yasıyor resmen canım
Bugün bide erken gelcekmiş beraber ütüleyip yerleştirelim çok istiyorum diye, tamam dedim.
haha uzgunm tatlım ama hepsı bos laf,dogunca goreceksın sen once kım gelıyor,babalar kız cocuguna cok duskun bılıyosun,o yuzden dama atılacak papucunu sımdıden hazırlaBazı babalar cocuk olunca deli oluyolar cocuk icin ama bizimki oyle olmayacak sanki. Arkadasina falan diyordu benim icin once esim gelir o olmasa cocuk nasil olacakti diye.havalara giriyorum bende tabii
Ben yataga yatarken kendime cok gülüyorum ah uh ah yerlesene kadar 2-3dk geciyor.kafadır cnm o :)) benımkının ıkı haftadır kafa aşağıda ayaklar mideye kaburgaya pat pat vuruyor. doğum pozisyonuna geçmiş. doktorum artık dönmez buyuk ihtimal dedi. idrar kesesine iyice baskı yapıyor irileşti çünkü artık. mideme kramplar gırıyor 2 gundur. ben şu ağırlaşma dedikleri şeyi yakında yaşıcam sanırım korkuyorum
şu anda özlemini çektiğim tek meyve kiraz.. o da mayısın sonu haziranın başında çıkar havalar normal gidersegelsin artık onlarrr şapır şupur yiyelim. zaten artık yemek de yenmiyor. taze taze yeriz inşallah. yalnız bazılarına dikkat gaz yapar kızlar.
çok sevinme pofuduuuk hele bi doğsun bak gör kim önce geliyo heleki kızlar babaları için bi başka oluyo
haha uzgunm tatlım ama hepsı bos laf,dogunca goreceksın sen once kım gelıyor,babalar kız cocuguna cok duskun bılıyosun,o yuzden dama atılacak papucunu sımdıden hazırla
maşallah de canım. hastaneye gittiğinde denk gelmedin mi hiç. sen gir muayeneye ben bekliyorum arabada modunda çook var. ayyy gıcığım hepsine ya. bi kadın sana başka ne zaman bu kadar ihtiyaç duyabilir ki düdük!
senınkı baya yerını yapmıs orda hazırlıklı,7-8 hafta terpenmez artık ordankafadır cnm o :)) benımkının ıkı haftadır kafa aşağıda ayaklar mideye kaburgaya pat pat vuruyor. doğum pozisyonuna geçmiş. doktorum artık dönmez buyuk ihtimal dedi. idrar kesesine iyice baskı yapıyor irileşti çünkü artık. mideme kramplar gırıyor 2 gundur. ben şu ağırlaşma dedikleri şeyi yakında yaşıcam sanırım korkuyorum
Vaayy süper cevapmis :)))Bazı babalar cocuk olunca deli oluyolar cocuk icin ama bizimki oyle olmayacak sanki. Arkadasina falan diyordu benim icin once esim gelir o olmasa cocuk nasil olacakti diye.havalara giriyorum bende tabii
Ay ne giciiik... kötü adam.Ayy evet canım yaa çok var o tiplerden.
Ben çocuğu yaptım, gerisi kadının görevi modundalar.
Daha dün denk geldim, kadının karnı burnunda, yanında cocuğu da var.
adam dedi ben girmicem sen gir, kadın diyor bari çocuk yanında dursun,
uğrasamam şimdi burda onunda dursun yanında diye onuda içeriye gönderdi.
O bacak bacak üstüne atıp oturdu.
Şaka gibi dedim içimden...
Ayy evet canım yaa çok var o tiplerden.
Ben çocuğu yaptım, gerisi kadının görevi modundalar.
Daha dün denk geldim, kadının karnı burnunda, yanında cocuğu da var.
adam dedi ben girmicem sen gir, kadın diyor bari çocuk yanında dursun,
uğrasamam şimdi burda onunda dursun yanında diye onuda içeriye gönderdi.
O bacak bacak üstüne atıp oturdu.
Şaka gibi dedim içimden...
Oyh öyle duygusal erkek çok değişik geliyor bana ya :)))Bizimki haddinden fazla duygusal, benimle birlikte hamileliği yasıyor resmen canım
Ben yataga yatarken kendime cok gülüyorum ah uh ah yerlesene kadar 2-3dk geciyor.benimki hala sırtüstü yatiyordu ultrasonda yan bir sekilde. Ama gun icinde surekli dönüyor. Doktora gidiyoruz poz veriyor anca anasina çekmiş
sanslısın vallaBizimki haddinden fazla duygusal, benimle birlikte hamileliği yasıyor resmen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?