2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay bir türlü alıntı yapamadım duygusal babalar candır. bazısı çok biyolojik yaklaşabiliyor. kütükler

Bizimki haddinden fazla duygusal, benimle birlikte hamileliği yasıyor resmen canım
Bugün bide erken gelcekmiş beraber ütüleyip yerleştirelim çok istiyorum diye, tamam dedim.

Bayılıyorum onun bu istekli hevesli sevecen haline

yaramaza bak sen sımdıden annesının kontrolunu ele almıs ,benımkı de sola kafasını mı poposunu mu dayamıs ıkı gundur karnım cok tuhaf sekıl almıs yazın nasıl gızletecegız bız bunları

kafadır cnm o :)) benımkının ıkı haftadır kafa aşağıda ayaklar mideye kaburgaya pat pat vuruyor. doğum pozisyonuna geçmiş. doktorum artık dönmez buyuk ihtimal dedi. idrar kesesine iyice baskı yapıyor irileşti çünkü artık. mideme kramplar gırıyor 2 gundur. ben şu ağırlaşma dedikleri şeyi yakında yaşıcam sanırım korkuyorum

gelsin artık onlarrr şapır şupur yiyelim. zaten artık yemek de yenmiyor. taze taze yeriz inşallah. yalnız bazılarına dikkat gaz yapar kızlar.

ne güzel benmmkı de yapar birlikte yaparız heralde bizde.. bi doğum iznine ayrılıyım da hayırlısıyla

Bazı babalar cocuk olunca deli oluyolar cocuk icin ama bizimki oyle olmayacak sanki. Arkadasina falan diyordu benim icin once esim gelir o olmasa cocuk nasil olacakti diye.havalara giriyorum bende tabii

çok sevinme pofuduuuk hele bi doğsun bak gör kim önce geliyo heleki kızlar babaları için bi başka oluyo

Evet evet... Aynen öyle her geçen gün buyuyoor... Rabbim herkese yaşatsin :)
Herhalde taşıyamayacagiz diyorum ben ama bakalim nasil olacak Hehe

Zaten denge problemi yaşıyorum öne doğru istemsiz, o zaman ne etcem beeeennnn

maşallah de canım. hastaneye gittiğinde denk gelmedin mi hiç. sen gir muayeneye ben bekliyorum arabada modunda çook var. ayyy gıcığım hepsine ya. bi kadın sana başka ne zaman bu kadar ihtiyaç duyabilir ki düdük!

Bazı babalar cocuk olunca deli oluyolar cocuk icin ama bizimki oyle olmayacak sanki. Arkadasina falan diyordu benim icin once esim gelir o olmasa cocuk nasil olacakti diye.havalara giriyorum bende tabii
haha uzgunm tatlım ama hepsı bos laf,dogunca goreceksın sen once kım gelıyor,babalar kız cocuguna cok duskun bılıyosun,o yuzden dama atılacak papucunu sımdıden hazırla

Ben yataga yatarken kendime cok gülüyorum ah uh ah yerlesene kadar 2-3dk geciyor. benimki hala sırtüstü yatiyordu ultrasonda yan bir sekilde. Ama gun icinde surekli dönüyor. Doktora gidiyoruz poz veriyor anca anasina çekmiş

gelsin artık onlarrr şapır şupur yiyelim. zaten artık yemek de yenmiyor. taze taze yeriz inşallah. yalnız bazılarına dikkat gaz yapar kızlar.
şu anda özlemini çektiğim tek meyve kiraz.. o da mayısın sonu haziranın başında çıkar havalar normal giderse

biiiipppledim o meyveyi zaten bu sene Allah nasip ederse yaz meyvelerinden dolaba atacağım bol bol. hiç olmazsa nefsimi körler . kompostolarla geçiriyorum şimdilik.

çok sevinme pofuduuuk hele bi doğsun bak gör kim önce geliyo heleki kızlar babaları için bi başka oluyo

haha uzgunm tatlım ama hepsı bos laf,dogunca goreceksın sen once kım gelıyor,babalar kız cocuguna cok duskun bılıyosun,o yuzden dama atılacak papucunu sımdıden hazırla

Benim ancak hosuma gider oyle olmasi :) çünkü bende babama cok düşkündüm

Ayy evet canım yaa çok var o tiplerden.
Ben çocuğu yaptım, gerisi kadının görevi modundalar.
Daha dün denk geldim, kadının karnı burnunda, yanında cocuğu da var.
adam dedi ben girmicem sen gir, kadın diyor bari çocuk yanında dursun,
uğrasamam şimdi burda onunda dursun yanında diye onuda içeriye gönderdi.
O bacak bacak üstüne atıp oturdu.
Şaka gibi dedim içimden...

senınkı baya yerını yapmıs orda hazırlıklı,7-8 hafta terpenmez artık ordan

Vaayy süper cevapmis :)))
Benimki kızına şimdiden çok düşkün... Geçen arkadaşin bi olayıni anlatıyorum...yeni doğum yaptı, gece kocasına demiş bebegi bi al kucagina tuvalete gitmem lazım diye kocası da uyuyorum korkuyorum şimdi almaya , ezerim filan diye demis..benimki diyor ki öyle şey olur mu, alacaksın tabii kucagina , bebek yalnız bırakılır mi, ki uykusuna acayip düşkündur ve zor uyanır düşün, diyorum sen uyanmazsin bile :)))) cevaben diyor ki sen öyle san, tabii ki uyanacagim :)) bebek bu şakaya gelmez.. Hehe :)

Ay ne giciiik... kötü adam.

zaten olaya bütün katkılar mikroskobik yani neyse ya Allah ıslah etsin. Çocuklarımız iyi bir eş olur mu bilemem ama iyi bir insan olarak yetiştirelim bizler inşallah. merhametli olsunlar.

Oyh öyle duygusal erkek çok değişik geliyor bana ya :)))
Ütüye özenecek benim kocam herhalde şoktan ağzim bir hafta kapanmaz

cnm mide krampıyla uyanıyorum kalkıyorum tuvalete gidiyorum geçiyor. yerleşmek diye bişi yok bende :) ama yataktan kalkmak da artık zorluyor diymı :)) yavrum benle birlıkte sureklı uyanıyor sinirlendiriyorum onu kanımca.. neyse az kaldı artık dimi.. gün içinde ayaklar bir saga bır sola kayıyor bizimkinin de

sanslısın vallabızımkı hıc anlamaz ,allah korusun ıkı uc gıyım aldım kızıma verırsem yakar hepsını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…