2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bizimki de zorunda kalmadikca kafasini kendisi tutana kadar kucagima almam diyor. Korkuyor o da bisey olur diye güzel birşey babalarin ilgilenmesi aslinda ne hoş :) azcik sevilecek yogurulacak kivama gelsin bizimkinin de gözü başka bişey görmeyecek eminim

öyle diyosa yapar yaaa bende geçen aşkıım diyelim gece uyandı sende benimle birlikte uyanırsın demi dedim tabi uyanırım aşkım uyanır öbür odaya giderim siz takılırsınız beraber dedi ölünmü öldürün mü en iyisi öldür demişler:):):):):):):)

kızlarr bulunmayacak bişey değil o yüzden yazıyorum rahatça.
eşim gelmiyormuş o yüzden koca bir kase kısırım vaaarr . birer tane turşu yiyebilirsiniz benden fazlası ödem yapar

kızlar ben eşimi çok severım çok düşkünümdür ama oğlum onun önüne geçicek, hayat boyle sıralamalar değişecek çok da güzel olucak.. o yüzden eşimde oğlumuza çok daha düşkün olursa üzülmem yani

Aaaaa Rabbim uzak tutsun bu tiplerden beni ters ters bakarim yoksa valla uyuz oluyorum !!!

Hahah evet tatlim kalkana kadar kirk sekile giriyorum

Hanimlar gece 4 te WC te kalktim çok çok hafif pembe bi akinti olmuş. Sabah bi daha baktim başka olmamis. Sizde de oldu mu

Oyh öyle duygusal erkek çok değişik geliyor bana ya :)))
Ütüye özenecek benim kocam herhalde şoktan ağzim bir hafta kapanmaz

sanslısın vallabızımkı hıc anlamaz ,allah korusun ıkı uc gıyım aldım kızıma verırsem yakar hepsını

Ben çoook sanslıyım o konuda, bide 2 düşük yasadım oda cok etkiledi eşimi, asırı düşkün o yüzden suan bebeğe.
Benim papuç o dam senin bu dam benim geziyor daha şimdiden

Beşiği bile kendi tarafına kurdurdu, doğunca nöbetleşe yer değiştirirmişiz öyle diyor
Rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallahhh...

Ben benimki de korkar saniyordum...kiz benim kizim korkmam diyor :)))
Şaşırtıyor kocis beni hayırlısı bakalim..
Bence biz kucağa almak için savaşacağız birbirimizle...ben sevcem sen sevcen hehehe
Amaan düşkün olsunlar...düşkün olmaları her açıdan guzel tatlim..:)

İyiymis kocanin cevabı hahahah
Ölme de öldürme de hehehe :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…