- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.261
bizimki de zorunda kalmadikca kafasini kendisi tutana kadar kucagima almam diyor. Korkuyor o da bisey olur diyeVaayy süper cevapmis :)))
Benimki kızına şimdiden çok düşkün... Geçen arkadaşin bi olayıni anlatıyorum...yeni doğum yaptı, gece kocasına demiş bebegi bi al kucagina tuvalete gitmem lazım diye kocası da uyuyorum korkuyorum şimdi almaya , ezerim filan diye demis..benimki diyor ki öyle şey olur mu, alacaksın tabii kucagina , bebek yalnız bırakılır mi, ki uykusuna acayip düşkündur ve zor uyanır düşün, diyorum sen uyanmazsin bile :)))) cevaben diyor ki sen öyle san, tabii ki uyanacagim :)) bebek bu şakaya gelmez.. Hehe :)
Vaayy süper cevapmis :)))
Benimki kızına şimdiden çok düşkün... Geçen arkadaşin bi olayıni anlatıyorum...yeni doğum yaptı, gece kocasına demiş bebegi bi al kucagina tuvalete gitmem lazım diye kocası da uyuyorum korkuyorum şimdi almaya , ezerim filan diye demis..benimki diyor ki öyle şey olur mu, alacaksın tabii kucagina , bebek yalnız bırakılır mi, ki uykusuna acayip düşkündur ve zor uyanır düşün, diyorum sen uyanmazsin bile :)))) cevaben diyor ki sen öyle san, tabii ki uyanacagim :)) bebek bu şakaya gelmez.. Hehe :)
Aaaaa Rabbim uzak tutsun bu tiplerden beni ters ters bakarim yoksa valla uyuz oluyorum !!!Ayy evet canım yaa çok var o tiplerden.
Ben çocuğu yaptım, gerisi kadının görevi modundalar.
Daha dün denk geldim, kadının karnı burnunda, yanında cocuğu da var.
adam dedi ben girmicem sen gir, kadın diyor bari çocuk yanında dursun,
uğrasamam şimdi burda onunda dursun yanında diye onuda içeriye gönderdi.
O bacak bacak üstüne atıp oturdu.
Şaka gibi dedim içimden...
Hahah evet tatlim kalkana kadar kirk sekile giriyorumcnm mide krampıyla uyanıyorum kalkıyorum tuvalete gidiyorum geçiyor. yerleşmek diye bişi yok bende :) ama yataktan kalkmak da artık zorluyor diymı :)) yavrum benle birlıkte sureklı uyanıyor sinirlendiriyorum onu kanımca.. neyse az kaldı artık dimi.. gün içinde ayaklar bir saga bır sola kayıyor bizimkinin de
kızlarr bulunmayacak bişey değil o yüzden yazıyorum rahatça.
eşim gelmiyormuş o yüzden koca bir kase kısırım vaaarr . birer tane turşu yiyebilirsiniz benden fazlası ödem yapar
Hanimlar gece 4 te WC te kalktim çok çok hafif pembe bi akinti olmuş. Sabah bi daha baktim başka olmamis. Sizde de oldu mu
kızlar ben eşimi çok severım çok düşkünümdür ama oğlum onun önüne geçicek, hayat boyle sıralamalar değişecek çok da güzel olucak.. o yüzden eşimde oğlumuza çok daha düşkün olursa üzülmem yani
Hanimlar gece 4 te WC te kalktim çok çok hafif pembe bi akinti olmuş. Sabah bi daha baktim başka olmamis. Sizde de oldu mu
Canim Doktoruna bildir bence...nişan olabilir...Hanimlar gece 4 te WC te kalktim çok çok hafif pembe bi akinti olmuş. Sabah bi daha baktim başka olmamis. Sizde de oldu mu
bulunmicak bişe değilde yapan yok şekerim :)
Oyh öyle duygusal erkek çok değişik geliyor bana ya :)))
Ütüye özenecek benim kocam herhalde şoktan ağzim bir hafta kapanmaz
sanslısın vallabızımkı hıc anlamaz ,allah korusun ıkı uc gıyım aldım kızıma verırsem yakar hepsını
Ben benimki de korkar saniyordum...kiz benim kizim korkmam diyor :)))bizimki de zorunda kalmadikca kafasini kendisi tutana kadar kucagima almam diyor. Korkuyor o da bisey olur diyegüzel birşey babalarin ilgilenmesi aslinda ne hoş :) azcik sevilecek yogurulacak kivama gelsin bizimkinin de gözü başka bişey görmeyecek eminim
10 dkcık sürerkii. bulguru ısla o arada ne varsa doğra gitsin. mis gibi kısır bi de çay pufffbu arada bu arkadaşınız kendince blog yazar. beklerim arada.
İyiymis kocanin cevabı hahahahöyle diyosa yapar yaaa bende geçen aşkıım diyelim gece uyandı sende benimle birlikte uyanırsın demi dedim tabi uyanırım aşkım uyanır öbür odaya giderim siz takılırsınız beraber dedi ölünmü öldürün mü en iyisi öldür demişler:):):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?