2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Daha iyiyim şükür canım. kizim mideme yapisik yaşıyor heralde ondan oluyor

Ahh canım sormaa, bende de durumlar vahim.
Gaviscon surupla kanka oldum, içmiycem diye inatlaşıyorum ama sonra yenik düşüyorum.
Boğazım artık tahriş olmuş durumda, sıcak bişey içince acıyor yanıyor artık

Oyy canim kiyamam. Bende alistirmiim kendimi diye ilaci yok sayiyorum cogu zaman. Soguk su rahatlatiyor biraz.

yeter de artar bile:)

Ayy aynen ya, mideye idrar kesesine, kaburgalara
Her yere ulaşabiliyorlar artık, bizde ah uh diye diye dolaniyoruz ortalıkta :))-
Bak Rain60 da ayni tatli dertten muzdarip

Eveet eveeet, ittirip duruyor, bazende sanki kızıp daha sert vuruyor,
Bi aahh diyorum,bi vaay diyorum, etrafımdakilerde bakıp duruyor

Bide maşallah hareketlendi iyice, karsıda oturan kişi karnımın şekilden şeklie girdiğini rahatca görüyor ama coook zevklliiii

Oyy canim kiyamam. Bende alistirmiim kendimi diye ilaci yok sayiyorum cogu zaman. Soguk su rahatlatiyor biraz.
Bende aynısını yapıyorum sonuna kadar savaşıyorum içmemek için gavisconu...tadı çok kötü zaten ://
Maden suyu iyi geliyor ama ödem yapiyormus o da artık...

Ah ah sen bide haftaya gör bak ...ordan ayak çıkartacak sana :)))
Sen o ayağı seve seve bi hal olacaksiiinn:)))
Bir hafta bile fark ediyor şu son zamanlarda... Ondan didim yoksa hepsi büyüdüler maaşAllah :)

BEnim hamilelik öncesinde de mide sorunum vardı canım, yaklaşık 2 yıldır reflü ve gastrit.
O zamandan beri kullanıyorum ilaç ama tabi hamilikte tavan yaptı.
Hatta şimdi diyorum onlarda mide yanmasımıymış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…