- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.201
yetişiyorum da tek gözüm kapalı gidiyorum ışık çok rahatsız ediyoyetişebiliyorsanız ne mutlu size
YaşasiiinnnEvet evet caniim.yaşasın KK
yetişiyorum da tek gözüm kapalı gidiyorum ışık çok rahatsız ediyo
Daha iyiyim şükür canım.Yaşasiiinnn
Geçti mi mide yanman..
yok ya ne grubu, grup murup yok.
O zaman bize niye yazmiyorsunuz eskisi kadar... ilgisiz hissediyoruz biz. Hamileyiz alınıyoruz burda....yok ya ne grubu, grup murup yok.
Daha iyiyim şükür canım.kizim mideme yapisik yaşıyor heralde ondan oluyor
yediklerimize dikkat edicez artık yaa, bana da çikolatalı şeyler yanma yapıyoyemiyordum zaten ama arada yapacağım kaçamakların da önünü midem kesmiş oldu böylece zalım mide
Ayy aynen ya, mideye idrar kesesine, kaburgalaraDaha iyiyim şükür canım.kizim mideme yapisik yaşıyor heralde ondan oluyor
Herkescikler feysciklerden eklesmis bize yazmiyorlaar. Neden bize yooh bize de yaziin
Oyy canim kiyamam. Bende alistirmiim kendimi diye ilaci yok sayiyorum cogu zaman. Soguk su rahatlatiyor biraz.Ahh canım sormaa, bende de durumlar vahim.
Gaviscon surupla kanka oldum, içmiycem diye inatlaşıyorum ama sonra yenik düşüyorum.
Boğazım artık tahriş olmuş durumda, sıcak bişey içince acıyor yanıyor artık
herkese merhaba
galiba sonunda alışverişimi bitirdim.bebek arabamız ve anakucağımız vardı kızımdan o nedenle almadık.
park yatak aldım.
yazlık kışlık 2 şer tane battaniye aldım.
kundak bezi aldım 3'lü.2 tane penye yelek.3 takım cicili bicili elbise yada şortlu takım falan...
3 tane askılı/kolsuz ; 8 tane kısa kollu ; 6 tane uzun kollu çıtçıtlı body aldım.
1 takım 20'li hastane çıkışı ve 3 takım alt-üst aldım.
bunların yanında 5-6 tane patikli alt, 4 tane patiksiz alt ve 4 tane de sadece üst aldım.
3 tane tulum var.10 çift çorap,4 çift eldiven aldım.4-5 şapka 4-5 tane de önlük var.4 tane uzun kollu atlet gibi bir şey var ya içine giyilen,ondan aldım.15-16 tane de ağız mendili...
hepsi bu yeterli midir acep?
Yok sekerim biz esimle ailecek kullanmama karari aldik 2 sene önceseninde mi facen yok
Ayy aynen ya, mideye idrar kesesine, kaburgalara
Her yere ulaşabiliyorlar artık, bizde ah uh diye diye dolaniyoruz ortalıkta :))-
BakRain60 da ayni tatli dertten muzdarip
Bende aynısını yapıyorum sonuna kadar savaşıyorum içmemek için gavisconu...tadı çok kötü zaten ://Oyy canim kiyamam. Bende alistirmiim kendimi diye ilaci yok sayiyorum cogu zaman. Soguk su rahatlatiyor biraz.
kim yazmıyo gı? meşguldür belki arkadaşlar ne bilemmmO zaman bize niye yazmiyorsunuz eskisi kadar... ilgisiz hissediyoruz biz. Hamileyiz alınıyoruz burda....bi de siddet
Ah ah sen bide haftaya gör bak ...ordan ayak çıkartacak sana :)))Eveet eveeet, ittirip duruyor, bazende sanki kızıp daha sert vuruyor,
Bi aahh diyorum,bi vaay diyorum, etrafımdakilerde bakıp duruyor
Bide maşallah hareketlendi iyice, karsıda oturan kişi karnımın şekilden şeklie girdiğini rahatca görüyor ama coook zevklliiii
Oyy canim kiyamam. Bende alistirmiim kendimi diye ilaci yok sayiyorum cogu zaman. Soguk su rahatlatiyor biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?