- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.221
Eveet eveeet, ittirip duruyor, bazende sanki kızıp daha sert vuruyor,
Bi aahh diyorum,bi vaay diyorum, etrafımdakilerde bakıp duruyor
Bide maşallah hareketlendi iyice, karsıda oturan kişi karnımın şekilden şeklie girdiğini rahatca görüyor ama coook zevklliiii
bizim kiz gecen gece costu. Allahim hic bu kadar hareketli oldugunu görmemiştim. Canimi da acitti iki yerden birden ittiriyordu bi ara üç yerden itti el ayak kafa allah ne verdiyseBende aynısını yapıyorum sonuna kadar savaşıyorum içmemek için gavisconu...tadı çok kötü zaten ://
Maden suyu iyi geliyor ama ödem yapiyormus o da artık...
Yok sekerim biz esimle ailecek kullanmama karari aldik 2 sene önce
Ah ah sen bide haftaya gör bak ...ordan ayak çıkartacak sana :)))
Sen o ayağı seve seve bi hal olacaksiiinn:)))
Bir hafta bile fark ediyor şu son zamanlarda... Ondan didim yoksa hepsi büyüdüler maaşAllah :)
Aynen aynen ona niye baktin buna niye yazdin amaan dertten baska bisey degilbizde 5 sene önce aynı kararı aldık ogünden beri facemiz yok amaan böyle iyi olduğunda çok kavga ediyoduk
baba sesine tepki veren var mı ben duyar duymaz tekme yemeye başladım
baba sesine tepki veren var mı ben duyar duymaz tekme yemeye başladım
Biz yatağa yatiyoruz bizimki basliyor ittirmeyebaba sesine tepki veren var mı ben duyar duymaz tekme yemeye başladım
Yemin ederim aynı durumu yaşadım bir kaç gece önce...resmen geriniyor içeride... Öyle canim yandı öyle , şu anda aynisini yapıyor ama yatmadigim icin acı yüzde 50 iniyor , ne var ki gerinecek içeride tovbeeeebizim kiz gecen gece costu. Allahim hic bu kadar hareketli oldugunu görmemiştim. Canimi da acitti iki yerden birden ittiriyordu bi ara üç yerden itti el ayak kafa allah ne verdiysesağa donuyorum sağı eşeliyor, sola dönüyorum solu. En son sirt ustu yattim da durdu
benimkide tırsıyo sesinden :):) babası seslenmeden önce içerinin altını üstüne getiriyo babası oğluuum dediği an kayış kopuyo çocukta dut yemiş bülbüle dönüyo
bizim kiz gecen gece costu. Allahim hic bu kadar hareketli oldugunu görmemiştim. Canimi da acitti iki yerden birden ittiriyordu bi ara üç yerden itti el ayak kafa allah ne verdiysesağa donuyorum sağı eşeliyor, sola dönüyorum solu. En son sirt ustu yattim da durdu
Benimki de önümüzdeki ay gelecek, bitince bekletmeyi düşünüyordum bekletmeyeyim bari kokusunun çıkması uzun sürüyorsaGünaydın, mobilya alacak arkadaşlar bence bir an önce alın çünkü kokusunun çıkması çok zaman alıyor ben alalı 3 hafta oldu hala kokuyor oda ve yatak havalanması lazım yani
Evet evet... Aynen öyle her geçen gün buyuyoor... Rabbim herkese yaşatsin :)Yerim ben o minnak ayaklarııııııı, Ne güzel bi duygu, Allah isteyen herkese yaşatsın inşallahh.
Evet canım aynen öyle artık, mesela bugün ayna karşısına geçtim göbeğimin düne göre daha büyük olduğunu farkettim,
artık hızlı atak yapıyolar, 9.ayda nolcaz acaba
Siğamiyorlar heralde artik bilmem kiYemin ederim aynı durumu yaşadım bir kaç gece önce...resmen geriniyor içeride... Öyle canim yandı öyle , şu anda aynisini yapıyor ama yatmadigim icin acı yüzde 50 iniyor , ne var ki gerinecek içeride tovbeeee
yaramaza bak sen sımdıden annesının kontrolunu ele almıs ,benımkı de sola kafasını mı poposunu mu dayamıs ıkı gundur karnım cok tuhaf sekıl almıs yazın nasıl gızletecegız bız bunlarıkızlar ben küçğk tuvaletime çok sıkışıyorum artık zor tutuyorum yaa kaçırrıcam dıye tırsıyorum benımkı kafayı dayamış aşağıya bundan böyle gülerken rahat yok bana
Hee canım yaaa sola yatıyorum sanki altına giriyor oranın, sağa yatıyorum gene aynı,
Bende huzursuz oluyorum acaba eziyorum mu çocuğu diye
Alışamadım halen, zarar veririm korkusu var
Biiiiizzzzzzz
Eşim o yüzden gelir gelmez karnıma koşuyor
Ben alistim artik
Hee canım yaaa sola yatıyorum sanki altına giriyor oranın, sağa yatıyorum gene aynı,
Bende huzursuz oluyorum acaba eziyorum mu çocuğu diye
Alışamadım halen, zarar veririm korkusu var
Yaa sana destek demeekSiğamiyorlar heralde artik bilmem kibabasi da yerlesiyor kizim ondan öyle diyor. Kiziyor sonra acitma anneyi kiz vururum azinaa amniyon falan dinlemem diyo
yok canım ne kusuru sadece benım de canım cok cekıyor yaz meyvelerını ,bırısı hatırlatsa da kosup alsam dıyorum,Tatlim özür dilerim bi arkadas yazmisti bende ona cevap yazdim yoksa benim yazmak gibi bi niyetim yoktu kusura bakma
Bazı babalar cocuk olunca deli oluyolar cocuk icin ama bizimki oyle olmayacak sanki. Arkadasina falan diyordu benim icin once esim gelir o olmasa cocuk nasil olacakti diye.havalara giriyorum bende tabiiYaa sana destek demeek
Ben babaya ahlaniyorum aciyor diye, ne yapsın çocuk sığmıyor içeriye, ,çıkmak ıstiyor ,oyun oynamak istiyor diyor bana... Hiç de bana destek olmuyormus bak gördün mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?