- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.301
Canim bana dr 34 ten sonra dedi bende baslamadim oyuzden
Ben yarin 34 e giriyom baslicam seninki onden gidiyomus basla gitsin:))ben de yesem mi. ben şimdi 35 miyim bir türlü ikna olamadım
eşin hemen bı kız ıster arkasıyca bence ,kız cocugu baska oluyor babalar ıcınkızlar ben eşimi çok severım çok düşkünümdür ama oğlum onun önüne geçicek, hayat boyle sıralamalar değişecek çok da güzel olucak.. o yüzden eşimde oğlumuza çok daha düşkün olursa üzülmem yani
zaten karbonhidrat yok dedi inadına canım tatlılar çekiyor. hurma yiyeyim hem bastırır.Ben yarin 34 e giriyom baslicam seninki onden gidiyomus basla gitsin:))
Hurma bide lifli oldugu icin tokda tutar sut de yapiyomus ohhh mis gibizaten karbonhidrat yok dedi inadına canım tatlılar çekiyor. hurma yiyeyim hem bastırır.
benden geliyor süt normalmis bu ara canim geliyor olabilir :)sanki bi sızıntı oldu gibi dün biliyor musun süt deyince aklıma geldi
benden geliyor süt normalmis bu ara canim geliyor olabilir :)
Amin canim bende ilk gördüğümde çok şaşırdım çok garip geldi heyecanlandim :)bebişimize vermeyi nasip etsin Rabbim . kalbim küt küt attı resmen.
:)))) ewet biri yapsada yesekbulunmicak bişe değilde yapan yok şekerim :)
eşin hemen bı kız ıster arkasıyca bence ,kız cocugu baska oluyor babalar ıcın
sayfalarca yazılarınızı okudum o kadar hoşuma gitti ki ilk hamileliğim geldi aklıma dün gibi. bi çoğunuzun ilk gebeliği sanırım rabbim sağlıkla kucaklarınıza versin inş. benim ilk bebeğim kız .. zeynep ilayım 28. ayını yaşıyor şükürler olsun. şimdi de ömer çağatayımız yolda. rabbim ona da sağlık sıhhat versin. erkek bebek nasıl henüz bilmiyorum ama kız bebek gerçkten baba için bir başka. eşim de önce annesi tabi ki derdi şimdi kızımla ikimiz uyuduğumuz zamanlarda gelip önce kızımızı öpüo sonra beni öpüp , anneyi de öpelim kızmasın deyip göz kırpıo kızıma:) ilk doğduğu zamanlarda her ağlamasına uyanırdı sonra sonra alştı sesine uyanmamaya başladı:) ama çok şükür ki başka odaya gittiği hiç olmadı gitse fırça yiyceğini ii bilio sanırım:) sevmesini okşamasını kimselere bırakmaz ama en ufak kusmasında bile telaşlanır annesi koş kusuo kusuo diye bağırır ortalığı ayağa kaldırırdı e ne var altı üstü mendil tutacaksın ağzına derdim:) ay anılarım depreşti sayenizde:) her anları başka tatlı rabbim sizlere de hepimizede sağlıkla yaşatsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?