2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba güzel anneler,bizim boğazlar fena dünden beri. İyi gelir evde bunaldın diye akşam sinemaya diye çıktık, istediğimiz filme 4 seferdir gidemiyoruz yer yok. Bir sürü kitap aldım kendime,daha evde okumadığım bir sürü de ayrıyeten var. Herkes iyi maşallah, hepinizi öperiz.

pinakolada ve baldamlam arkadaşlarım. Kendimi sizlerin de hakkını yemiş gibi hissettim,eşimin ailesi market sahibi. Sürekli meyve sebze haline giderler,bana bulmuşlardı. İsterseniz burdan bakıp kargo yaparım sizlere canlarım

eşin hemen bı kız ıster arkasıyca bence ,kız cocugu baska oluyor babalar ıcın

Selam kızlar biz geldik.

Herkes mama yapmaya mutfağa koşmuş anlaşılan ama ben hamileliğimden beri kısır vs. yiyemiyorum oysaki annem çok güzel yapar ve bayılırım ama yedikten sonra feci oluyor midem.

Hepinize afiyet olsun.

selam kızlar .. bir saat boş dersim var biraz sizlere takılalım dedik tatlışlar :) ohh öğle yemeğimizi yedik geldik okulumuza ama herkes mutfak muhabbetlerinde. şimdi çayın yanına kurbiş olsa hiç fena olmazdı hani.

sayfalarca yazılarınızı okudum o kadar hoşuma gitti ki ilk hamileliğim geldi aklıma dün gibi. bi çoğunuzun ilk gebeliği sanırım rabbim sağlıkla kucaklarınıza versin inş. benim ilk bebeğim kız .. zeynep ilayım 28. ayını yaşıyor şükürler olsun. şimdi de ömer çağatayımız yolda. rabbim ona da sağlık sıhhat versin. erkek bebek nasıl henüz bilmiyorum ama kız bebek gerçkten baba için bir başka. eşim de önce annesi tabi ki derdi şimdi kızımla ikimiz uyuduğumuz zamanlarda gelip önce kızımızı öpüo sonra beni öpüp , anneyi de öpelim kızmasın deyip göz kırpıo kızıma:) ilk doğduğu zamanlarda her ağlamasına uyanırdı sonra sonra alştı sesine uyanmamaya başladı:) ama çok şükür ki başka odaya gittiği hiç olmadı gitse fırça yiyceğini ii bilio sanırım:) sevmesini okşamasını kimselere bırakmaz ama en ufak kusmasında bile telaşlanır annesi koş kusuo kusuo diye bağırır ortalığı ayağa kaldırırdı e ne var altı üstü mendil tutacaksın ağzına derdim:) ay anılarım depreşti sayenizde:) her anları başka tatlı rabbim sizlere de hepimizede sağlıkla yaşatsın inş.

Bu arada kanaması olan arkadaşa mutlaka doktora gitmesini öneririm.

Benimde gece 3 te önce 2-3 damla çoook açık renk kanamam oldu, ardından az suyum geldi ve o gece doğum yaptım.

İnş. seninki öyle birşey değildir ama mutlaka doktoruna görün derim.

eşin hemen bı kız ıster arkasıyca bence ,kız cocugu baska oluyor babalar ıcın

aynen erkekler anneye düşkün kızlar babaya düşkün oluyor. bende çok isterim kızım olmasını şuan 29 yaşımdayım, çok arayı açmam heralde belkı bi kızm olur bidakine

kızlar carters diye amerikan markası var her ilde varmıdır bilemem ama istanbulda hemen her yerde var. inanılmaz güzel ve çok zavkli şeyleri var. kızlar için nasıl güzel elbiseleri var.. erkekler içinde heryerde görmediğim çok farklı şeyler var. bakın derim gezmeklik eşyalarınızı alabilirsiniz..

Maşallah eşine. Babalarla kızları arasındaki aşk başka oluyor.

Benim eşimde kızına çok düştün işten gece gelse de mutlaka öperek uyandırır varlığını hissettirir öyle uyur.

Bebekkende ben her kalktığımda mutlaka kalkardı, kuş gibi beslerdi şükürler olsun rabbime ilgili bir baba.

Bugün çok güzel bir hava var dışrıda.

İnş. bundan sonra hep böyle devam eder.

17 derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…