- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.381
Sutlac yapiyorum canim:))
supangle yaptımNe tatlısı yaptım canım.
Geceee sen ne tatlısı yaptın?
Kız yok sen ne yiyeceğini şaşırdın benim gibi,o yüzden ne duysan canın istiyor gibi geliyor.Yani bana öyle oluyor :)))ya ben nefret ederdim sütlaçtan ama sanki canım istiyo benimde yine yapan yokkkk offfff
haftasonu 2 gün öğle ve akşam yemeklerinde et yiyorum. haftada 4 öğün oluyor yani. haftaiçi de taze bulabilirsek balık alıyoruz bi gün. ayda bi iki kez de tavuk yiyorum, zararlı diye aldırmıyo bizimki bana tavukaynen gozumu kapatip yiyorm:/
Kız yok sen ne yiyeceğini şaşırdın benim gibi,o yüzden ne duysan canın istiyor gibi geliyor.Yani bana öyle oluyor :)))
supangle yaptımhazır herşey dokunuyo mideme napim akşama yeriz eşimle. o yiyince iştahım açılıyo spordan gelicek bi de yesin tatlıyı çok fit olma bak, ben yatakta zor dönüyorum göbekten dedim sabah
Anammmm benim sucum degilllya ben nefret ederdim sütlaçtan ama sanki canım istiyo benimde yine yapan yokkkk offfff
marş marş mutfağa bakimmmya ben nefret ederdim sütlaçtan ama sanki canım istiyo benimde yine yapan yokkkk offfff
haftasonu 2 gün öğle ve akşam yemeklerinde et yiyorum. haftada 4 öğün oluyor yani. haftaiçi de taze bulabilirsek balık alıyoruz bi gün. ayda bi iki kez de tavuk yiyorum, zararlı diye aldırmıyo bizimki bana tavuk
Benimde esim cok seviyoAfiyet olsun canım ellerine sağlık.
Allahtan aram yok. Yoksa canım ister bana iş çıkardı.
teşekkür ederizz beraber yiyelimOhhh ellerine sağlık afiyetle yiyin.
Bebek doğunca birlikte gidersiniz spora.
marş marş mutfağa bakimmmsütlaç yapamıyosan muhallebi yap canım, toplamda 10 dakikanı almaz. 1 saat soğusa yeter. kendin yiyecek kadar ya da 2 kaselik yap daha kısa sürer hatta. tarif verebilirim
teşekkür ederizz beraber yiyelimevet çok güzel olur spora gitmek. en azından beraber akşamüstü yürüyüşlerine çıkmak
ayy o kadar da beceriksiz değilim yahuu yaprım yapmasına da öyle 2 kase değil 1 tencere yerim ben evde olduğu zaman dayanamıyorum onun için yapmıyorum anca biri yapınca benimde canım istiyo sonra avcumu yalıyorum geçiyoo
adı ne?Sağol canım bu aralar tatlı ile aram yok.
Afiyetle yiyin eşinle.
Bende tatlı demişken ilk kez bir tatlı deneyeceğim yedim çok sevdim ama kendim hiç yapmadım aklıma geldi onu araştırmaya başladım netten.
Hahahahahaha güldürdün beni.
Demek avcunu yalayınca geçiyor.
Erinenin oğlu kızı olmaz derdi rahmetli annannem, kalk yap küçük bir tencere.
Bende keçiboynuzu kemiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?