2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ne tatlısı yaptım canım.

Geceee sen ne tatlısı yaptın?
supangle yaptım hazır herşey dokunuyo mideme napim akşama yeriz eşimle. o yiyince iştahım açılıyo spordan gelicek bi de yesin tatlıyı çok fit olma bak, ben yatakta zor dönüyorum göbekten dedim sabah

Ay karşı apartmandaki kadın bir güzel mutfak temizliyor ki balkon kapılarımız açık tangır tungur tencere tava tabak sesleri, beni resmen iştaha getirdi ama haftaya değil sonraki hafta temizlemeyi düşünüyorum.

aynen gozumu kapatip yiyorm:/
haftasonu 2 gün öğle ve akşam yemeklerinde et yiyorum. haftada 4 öğün oluyor yani. haftaiçi de taze bulabilirsek balık alıyoruz bi gün. ayda bi iki kez de tavuk yiyorum, zararlı diye aldırmıyo bizimki bana tavuk

Ohhh ellerine sağlık afiyetle yiyin.

Bebek doğunca birlikte gidersiniz spora.

ya ben nefret ederdim sütlaçtan ama sanki canım istiyo benimde yine yapan yokkkk offfff
marş marş mutfağa bakimmm sütlaç yapamıyosan muhallebi yap canım, toplamda 10 dakikanı almaz. 1 saat soğusa yeter. kendin yiyecek kadar ya da 2 kaselik yap daha kısa sürer hatta. tarif verebilirim

bende et yiyemiyorum onun yerine yeşil mercimek ıspanak yiyorum ıyyyyyyyyyyy midem kalktı gına geldi de ıccık

marş marş mutfağa bakimmm sütlaç yapamıyosan muhallebi yap canım, toplamda 10 dakikanı almaz. 1 saat soğusa yeter. kendin yiyecek kadar ya da 2 kaselik yap daha kısa sürer hatta. tarif verebilirim

ayy o kadar da beceriksiz değilim yahuu yaprım yapmasına da öyle 2 kase değil 1 tencere yerim ben evde olduğu zaman dayanamıyorum onun için yapmıyorum anca biri yapınca benimde canım istiyo sonra avcumu yalıyorum geçiyoo

teşekkür ederizz beraber yiyelim evet çok güzel olur spora gitmek. en azından beraber akşamüstü yürüyüşlerine çıkmak

Sağol canım bu aralar tatlı ile aram yok.

Afiyetle yiyin eşinle.

Bende tatlı demişken ilk kez bir tatlı deneyeceğim yedim çok sevdim ama kendim hiç yapmadım aklıma geldi onu araştırmaya başladım netten.

Hahahahahaha güldürdün beni.

Demek avcunu yalayınca geçiyor.

Erinenin oğlu kızı olmaz derdi rahmetli annannem, kalk yap küçük bir tencere.

adı ne?

Hahahahahaha güldürdün beni.

Demek avcunu yalayınca geçiyor.

Erinenin oğlu kızı olmaz derdi rahmetli annannem, kalk yap küçük bir tencere.

ay valla eriniyom ya napim bide yaparsam hepsini yerim dayanamam birazdan yürüyüşe gidecem bizim burda da inat gibi 3 4 tane pastane var birazda oralara bakar avcumu yalarım :):) ben onlara bakyom millette bu nereye bakıyo aval aval diye bana bakıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…