2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok güzel şeyler oluyo canım carters'da. ben netten aldım 5li bi elbise takım allahım yiyesim geliyo :)

darısı başımızaa

her gün et yiyin kızlar.. istemeseniz de yeyin çok gerekliymiş. ii besleyelım yavruları.

canimm yok zahmet etme cok sagol zaten bn uzun zamndr istyrm bu kadar bekledim 1 aya kalmaz buluruz artik buralardada yoksa isterdim

cnm baksınlar bırak... tedbirli gidiyor drun işte ne güzel... bişeycik yok annesi üzülme endişeli doğacak valla bıdık...
hayırlı haberlerini bekliyoruz...

yok ya ne grubu, grup murup yok.
Hala geçmedi benimki.. yarım saattir bu durumda...
2 hafta var kontrole sorarım bende bakalim ne diyecek..
Cnm geçmiş olsun dündendir yazdım sana belki 15 kere yarım kaldı mesajım sistem geri atıyor cepteyken bazen ay dely oldum...
Gecen acilde carpintim oldugunda yapilacaklari soyledi dr
Sırtüstü uzanmak
Siddetli oksürmek
şiddetli ıkınmak nefesini tutabildiğin kadar tut ıkın dedi
tabi eşim yapmamı istemedi doğum başlar diye az yapmama ragmen az akıntı gelmişti
dr tmm normal yapma artık demişti...
birde uzandığında gözlerini kapa göz
kapaklarına eşim parmaklarının boğumlarıyla masaj yapsın dedi cnm...
ayrıca boynunun yanında sağ tarafında damarına 3 parmakla baskı ve masaj...

Ayy canim benim çok sagol düşünmen yeter zaten artik marketlerde cikmaya baslamis hersey alırız yakinda sende cok sanslisin bu arada ya

Selamm kizlar calistigim icin cok fazla yazamiyorum ama genelde takip etmeye calisiyorum biz bugün 30. haftamiza girdik çok şükür ki bu günleri de gördük heyecan hergun daha da artiyor umarim hayırlısıyla sonuna kadar gidip saglikla meleklerimizi kucagimiza alırız

Bende sıkıldım canım.

Ama 55 gün kaldı, 38 de gelirse 40 gün kaldı diye sabırla günlerin geçmesini bekliyorum.

Ayy canim benim çok sagol düşünmen yeter zaten artik marketlerde cikmaya baslamis hersey alırız yakinda sende cok sanslisin bu arada ya
Ay canım inşallah bir an evvel gelir oralara da,yoksa gerçekten lafı olmaz konu hamilelik olunca her şey değişiyor.Yollarım isterseniz,hiç çekinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…