- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.361
çok güzel şeyler oluyo canım carters'da. ben netten aldım 5li bi elbise takım allahım yiyesim geliyo :)aynen erkekler anneye düşkün kızlar babaya düşkün oluyor. bende çok isterim kızım olmasını şuan 29 yaşımdayım, çok arayı açmam heralde belkı bi kızm olur bidakine
kızlar carters diye amerikan markası var her ilde varmıdır bilemem ama istanbulda hemen her yerde var. inanılmaz güzel ve çok zavkli şeyleri var. kızlar için nasıl güzel elbiseleri var.. erkekler içinde heryerde görmediğim çok farklı şeyler var. bakın derim gezmeklik eşyalarınızı alabilirsiniz..
darısı başımızaaMaşallah eşine. Babalarla kızları arasındaki aşk başka oluyor.
Benim eşimde kızına çok düştün işten gece gelse de mutlaka öperek uyandırır varlığını hissettirir öyle uyur.
Bebekkende ben her kalktığımda mutlaka kalkardı, kuş gibi beslerdi şükürler olsun rabbime ilgili bir baba.
aldım takibealdım cnm guvenılır ve guzel seyler var ona bakarken benım sayfamada bakarsınız artık se_me_tasarım
meral 05358341166 watsaptanda canlı destek :)
okeydir :)))aldım takibeekledim de
hergun :))))her gün et yiyin kızlar.. istemeseniz de yeyin çok gerekliymiş. ii besleyelım yavruları.
canimm yok zahmet etme cok sagol zaten bn uzun zamndr istyrm bu kadar bekledim 1 aya kalmaz buluruz artik buralardada yoksa isterdimpinakolada ve baldamlam arkadaşlarım. Kendimi sizlerin de hakkını yemiş gibi hissettim,eşimin ailesi market sahibi. Sürekli meyve sebze haline giderler,bana bulmuşlardı. İsterseniz burdan bakıp kargo yaparım sizlere canlarım
Masallah tosunaa:) bnmki tam haftasindabenımkı toroman olacak galıba 1.800 dü cmtesiıkı hafta önden gidiyormuş boyu ve kılosu. erken doğacak gibi duruyor
cnm baksınlar bırak... tedbirli gidiyor drun işte ne güzel... bişeycik yok annesi üzülme endişeli doğacak valla bıdık...kızlar yarın dopler ıncelemesı ıstemıs dktor benden gelısım gerılıgı var 10 gunluk ondanmı acaba ıstedı,ben 22 cı haftamda yaptırmıstım hatırlıyorum ,asısanına sordum bu haftalarda ıstıyor doktorumuz dedı bazı hastalarından.Smdı ıyıce tırsdım acaba neden ıstedı ne gordu de ısyedı,aranızda varmı 30 cu haftada rengli dopler ıstenen,bebegn kan akımına ,kordon kanına falan bakılıyormus
yok ya ne grubu, grup murup yok.
Cnm geçmiş olsun dündendir yazdım sana belki 15 kere yarım kaldı mesajım sistem geri atıyor cepteyken bazen ay dely oldum...Hala geçmedi benimki.. yarım saattir bu durumda...
2 hafta var kontrole sorarım bende bakalim ne diyecek..
aynen gozumu kapatip yiyorm:/her gün et yiyin kızlar.. istemeseniz de yeyin çok gerekliymiş. ii besleyelım yavruları.
Yani canım bende aynı durumdaydım aylarca istedim,rüyamda bile gördüm.Hiç zahmet olmaz istediğin zaman söyle,bulabilirsem alır yollarım hemen.canimm yok zahmet etme cok sagol zaten bn uzun zamndr istyrm bu kadar bekledim 1 aya kalmaz buluruz artik buralardada yoksa isterdim
Ayy canim benim çok sagol düşünmen yeter zaten artik marketlerde cikmaya baslamis hersey alırız yakinda sende cok sanslisin bu arada yapinakolada ve baldamlam arkadaşlarım. Kendimi sizlerin de hakkını yemiş gibi hissettim,eşimin ailesi market sahibi. Sürekli meyve sebze haline giderler,bana bulmuşlardı. İsterseniz burdan bakıp kargo yaparım sizlere canlarım
2 kıloyu geçmiştir annesi
kızlar aranızda benim gibi yediklerinden bıkan varmı hergün aynı şeyler yumurta yoğurt süt ceviz badem artık kusucam gına geldi zorla yiyorum sonrada kötü oluyorum hamilelikten önce ne güzel hiç birinde yemezdim daha iyiydim kurulu saat gibi hergün aynı saatte aynı şeyler bıktım yaaaaaaa
Ay canım inşallah bir an evvel gelir oralara da,yoksa gerçekten lafı olmaz konu hamilelik olunca her şey değişiyor.Yollarım isterseniz,hiç çekinmeyin.Ayy canim benim çok sagol düşünmen yeter zaten artik marketlerde cikmaya baslamis hersey alırız yakinda sende cok sanslisin bu arada ya
Bende yapiyorum su annnn :))))
Sutlac yapiyorum canim:))Ne tatlısı yaptım canım.
Geceee sen ne tatlısı yaptın?
Sutlac yapiyorum canim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?