- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.341
ınstagramda belınayın koleksıyonları dıye bır sayfa var carters satılıyor fıatları uyguncanım carters çok güzel çok orijinal evet ama çok da pahalıben alamam şahsen bütçeyi aşıyo bazen morhipoda filan indrmde oluyo belki o zaman olabilir
canım carters çok güzel çok orijinal evet ama çok da pahalıben alamam şahsen bütçeyi aşıyo bazen morhipoda filan indrmde oluyo belki o zaman olabilir
olmaz herhalde cnm ya öyle bşy olsa sol yan yatış önermezler sırtüstü yatmamız gerekirdi
her gün muz ve kıvı yıyorum cnmm. gunde 2 öğün de et yıyorum. sabahları da yumurta bır tane mutlaka..
mesela eti bır öğün porsyon olarak mutlaka yıyorum diğer öğünde sebze yemeğinin içinde yada nohut ve bulgurdan protein alıyorum et de sıktı artık mıdem kaldırmıyo açıkçası bebiş için mecbur katlanıyoruz normalde hiç yemezdım ben vejeteryan ağırlıklı beslenırdım
ama genetikmiş dr oyle dedi. babamız da iri kemıklı yapılı yani
maşşallah nasl başardın beslenmeyle alakalı mı neler yapıyosun mesela
bende aynı şekil besleniyorum ama et yemiyorum çünkü hamileliğimde ilk ay çok tiksinmiştim yiyemiyorum eti yemeğin içinde bile midem bulanıyo onun yerine ne yesem ki kuru fasulye nohut iyi diyolar ama ben ondan da tiksindim yüzüne bakamıyorum
senınkı ne kadar peki cnm..28 haftadan sonra genetik özellıkler ön plana çıkıyormuş bebişlerde.. karşılaştırma yapmak çok anlamsız bu yüzden. zaten sende ii beslenıyorsundur tatlım
Benimde çok sağlıklı beslendiğim söylenemez.
Şimdilik kilosu iyi bakalım haftaya doktorumuz ne diyecek.
Geçen hafta çarşamba 1750 gr. idi.
Haftaya salı ne olacak merak ediyorum.
Olabilir canim normal:))sanki bi sızıntı oldu gibi dün biliyor musun süt deyince aklıma geldi
cnm protein yumurtada bulgurda nohutta ve kırmızı ette yüksek miktarda var. sen yine de araştır daha nelerde var diye :) takviye yap mutlaka. kıymayı da mı yemıyorsun
hemmen bakıyorum canım teşekkür ettik. güvenilirmi peki aldınmı hiçınstagramda belınayın koleksıyonları dıye bır sayfa var carters satılıyor fıatları uygun
ay ben de şuanda sitesinde dolaşıyorum kışlıklar indirime girmiş bedeni olsa kızıma ceket alacaktım beden kalmamış, dediğin gibi güzel birkaç şey alınabilir ya hem sıradan olmaz . çok hoş şeyler vaarrrrrrher eşyasını diil gezmelık bırkaç parça birşey aldım bende. mesela ayaklı tulumları bıle 50 lirada aşağı diil tulum falan almadım, ama gezmelik sortlu bır tulum aldım çok cici penyeleri var takımlarda.. alt üst eşofman takımları falan benı benden aldı :) çok orjinaller aynen
ben başlamıştım ama günde 1-2 tane. ama bitti kjruyemişim hurmam alınca devam ederim.kızlar hurma yemeye başlayan var mı 32 den sonra başlanıyomuş
Canim bana dr 34 ten sonra dedi bende baslamadim oyuzden
ben alabilirsem ikeanın sentetik lateks olank düşünüyorum. olmazsa pamuk istiyorum ben deKızlar park yatak için nasıl yatak aldınız. Sünger yatak nasıl olur sizce?
:))))))aldım cnm guvenılır ve guzel seyler var ona bakarken benım sayfamada bakarsınız artık se_me_tasarım
meral 05358341166 watsaptanda canlı destek :)
senin yüzünden kalkıp tatlı yaptımyalnız herkesi mutfağa kaçırdım galiba
Bende yapiyorum su annnn :))))senin yüzünden kalkıp tatlı yaptım
senden ötürü !!!
bazen bende skliyrm ama mecburuzkızlar aranızda benim gibi yediklerinden bıkan varmı hergün aynı şeyler yumurta yoğurt süt ceviz badem artık kusucam gına geldi zorla yiyorum sonrada kötü oluyorum hamilelikten önce ne güzel hiç birinde yemezdim daha iyiydim kurulu saat gibi hergün aynı saatte aynı şeyler bıktım yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?