2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım carters çok güzel çok orijinal evet ama çok da pahalı ben alamam şahsen bütçeyi aşıyo bazen morhipoda filan indrmde oluyo belki o zaman olabilir
ınstagramda belınayın koleksıyonları dıye bır sayfa var carters satılıyor fıatları uygun

canım carters çok güzel çok orijinal evet ama çok da pahalı ben alamam şahsen bütçeyi aşıyo bazen morhipoda filan indrmde oluyo belki o zaman olabilir

her eşyasını diil gezmelık bırkaç parça birşey aldım bende. mesela ayaklı tulumları bıle 50 lirada aşağı diil tulum falan almadım, ama gezmelik sortlu bır tulum aldım çok cici penyeleri var takımlarda.. alt üst eşofman takımları falan benı benden aldı :) çok orjinaller aynen

bende aynı şekil besleniyorum ama et yemiyorum çünkü hamileliğimde ilk ay çok tiksinmiştim yiyemiyorum eti yemeğin içinde bile midem bulanıyo onun yerine ne yesem ki kuru fasulye nohut iyi diyolar ama ben ondan da tiksindim yüzüne bakamıyorum

maşşallah nasl başardın beslenmeyle alakalı mı neler yapıyosun mesela

senınkı ne kadar peki cnm..28 haftadan sonra genetik özellıkler ön plana çıkıyormuş bebişlerde.. karşılaştırma yapmak çok anlamsız bu yüzden. zaten sende ii beslenıyorsundur tatlım

cnm protein yumurtada bulgurda nohutta ve kırmızı ette yüksek miktarda var. sen yine de araştır daha nelerde var diye :) takviye yap mutlaka. kıymayı da mı yemıyorsun

Benimde çok sağlıklı beslendiğim söylenemez.

Şimdilik kilosu iyi bakalım haftaya doktorumuz ne diyecek.

Geçen hafta çarşamba 1750 gr. idi.

Haftaya salı ne olacak merak ediyorum.

senınkı ne kadar peki cnm..28 haftadan sonra genetik özellıkler ön plana çıkıyormuş bebişlerde.. karşılaştırma yapmak çok anlamsız bu yüzden. zaten sende ii beslenıyorsundur tatlım

benimki 30 oldu ya dediğim gibi et dışında yararlı ne varsa yiyorum buyaşıma kadar süt yoğurt ney bilmezdim onları ile tüketiyorum sıft bebişim için ahh bi bilse anası ne kadar fedakar

ınstagramda belınayın koleksıyonları dıye bır sayfa var carters satılıyor fıatları uygun
hemmen bakıyorum canım teşekkür ettik. güvenilirmi peki aldınmı hiç

ay ben de şuanda sitesinde dolaşıyorum kışlıklar indirime girmiş bedeni olsa kızıma ceket alacaktım beden kalmamış, dediğin gibi güzel birkaç şey alınabilir ya hem sıradan olmaz . çok hoş şeyler vaarrrrrr babiş duymasıınnn

okuyorum hala bitmedi. marketegidip gelip devam edeyim

kızlar hurma yemeye başlayan var mı 32 den sonra başlanıyomuş
ben başlamıştım ama günde 1-2 tane. ama bitti kjruyemişim hurmam alınca devam ederim.

Canim bana dr 34 ten sonra dedi bende baslamadim oyuzden

Kızlar park yatak için nasıl yatak aldınız. Sünger yatak nasıl olur sizce?
ben alabilirsem ikeanın sentetik lateks olank düşünüyorum. olmazsa pamuk istiyorum ben de

kızlar aranızda benim gibi yediklerinden bıkan varmı hergün aynı şeyler yumurta yoğurt süt ceviz badem artık kusucam gına geldi zorla yiyorum sonrada kötü oluyorum hamilelikten önce ne güzel hiç birinde yemezdim daha iyiydim kurulu saat gibi hergün aynı saatte aynı şeyler bıktım yaaaaaaa

bazen bende skliyrm ama mecburuz
ben artik yumurtayi farkli sekillerde yemeye basladm.omlet.yumurtali ekmek vs
ve yazmissin et yemiyorm diye hergun yemek lazm bebisler icin cok yararli hergun yemesende haftada 3 gun kucukte olsa yemeye calis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…