- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.501
Evet cok guzel oranin giyimleri biraz pahali ama, sana site vereyim markaminimoda ords indirimleri var takip et.Bu arada bugun seninki bana dopler yapti, benim doktor sehir disi oldigu icin.
30. haftayı görsek iyi dedi ama rapor da vermedi ya. O iğneler kasılmalarımı da artırdı. adalat verdi bir de. Bilmiyorum artık hayırlısı bakalım. Hastane çantamı hazırlıyorumCnm bebegin büyüyor masallaahh. Kendini strese sokma ama yat bence. Okadar faydasi varki. Bana gecen hafta adam resmen doguracagim gozuyle bakiyordu okadar genislemistiki rahim ağzı. ... bi haftadir fazladan adim dahi atmadim. Yedim ictim wc disinda kalkmadim. Bu hafta bakti gayet iyi gördü. Aynen yatisa devam dedi cunku baya duzelmis iyi gelmis sana yatmak dedi.
gerçekten de oyle. Olacak dogumu bile erteleyebiliyor IStirahat. Bence raporunu al 2 3 hafta zaten sonra izinlerimiz basliyor. yatarsin.
Ciğer geliştirici de bnde vuruldum. 2 tane ustuste oldum. Diger ikisinide bu hafta yaptircaktim. Doktor erteledi biraz daha.
Güzel dusunelim güzel olsun ins cnm
bişe dicem ama gülme ben var mı yok mu anlamıyorum nasıl bişe ki bu çatlak
Çok sinirli stresli gergin bi insan oldum hiç bişey yatıştırmıyo beni..bide anlayışsız sevgisiz insanlar davranışlar hepten yıpratıyo..tavsiyesi olan var mı
çok teşekkür ederiz canım evet hamilelikte herşey çok farklıymış gerçekten iyiki varsınız valla hepinizi seviyoruzz arkadaslarımdan farkınız yokAy canım inşallah bir an evvel gelir oralara da,yoksa gerçekten lafı olmaz konu hamilelik olunca her şey değişiyor.Yollarım isterseniz,hiç çekinmeyin.
Tabii
1litre soguk sut
1.5cay bardagi pirinc
1 litre su
2 yemek kasigi pirinc unu
2 su bardagi seker
Once pirincin uzerine suyu koy cekene kadar hasla
Sinra soguk sutu ikave et kaynasin
1 su bardagi suyla pirinc ununu erit tenceredekiker kaynayinca tencereden 2 kepce kadar al pirinc unuyla karistirip tencereye dok kaynasin 10 dk kadar sonrada sekeri ilave et birazda oyle kaynat afiyet olsun
benim kaseler kucuktu cok oldu istrsen yarim olcu yap canim
Bende cikti onlar sagda solda karnimin altinda kirmizi kirmiziCanım karnında kırmızı çizgilerin oluşumu başladı mı bi bak özellikle alt taraflarda oluyorben bugün gördüm küçücük kırmızı bi çizgiydi ufffff
mSagol cnm tesekkurler icim rahatladi herseydi korkar oldum artik sormadan edemedimben 4-5 kez kullandım cnm mantar çıkmıştı az bende. o fitili guvenle kullanabılırsın kana karışma oranı yok denecek kadar azmış. ama su gıbı akıntı yapıyor korkma suyum gelıyor diye
Bende cikti onlar sagda solda karnimin altinda kirmizi kirmizi
2 gün önce haşhaşsizini yapınca canım çekmedi şükür :))))Adıııı korkuyorum yazmaya arkadaşlarımızın canı çeker diye.
Haşhaşlı revani tatlısı denenmiş tarif arıyorum.
Sende vardır kesin.
benim karnın altında görmediğim yerde iki yanda 2-3 mor çizgi oldu. yağda kullanıyorum ama bebeğin birden kg aldığı dönemden herhalde. çok birden büyüdü karnımKızlar catlaklarınız olusmaya basladımı acabailk catlagı gördükmü annisler
a bu neki damar mı odiye baktığımızaçık mor mavi çizgibişe dicem ama gülme ben var mı yok mu anlamıyorum nasıl bişe ki bu çatlak
benim karnın altında görmediğim yerde iki yanda 2-3 mor çizgi oldu. yağda kullanıyorum ama bebeğin birden kg aldığı dönemden herhalde. çok birden büyüdü karnım
Benimde ilk hamilelik 9 kilo aldim zaten ilk hamilelikte cikiyorBenim ilk hamileligim ve cok kilo da almadım 5 kilo almama ragmen cıktıbu dönemden sonra catlıcaz gibi hep
Canım sevdiğin hale getirip yesen.mesela ben yoğurda ya bir muz doğrarım, ya da biraz reçel katarım.sütü nesguik olarak içiyorum.böyle yapınca hoşuma gidiyor onları tüketmek..kızlar aranızda benim gibi yediklerinden bıkan varmı hergün aynı şeyler yumurta yoğurt süt ceviz badem artık kusucam gına geldi zorla yiyorum sonrada kötü oluyorum hamilelikten önce ne güzel hiç birinde yemezdim daha iyiydim kurulu saat gibi hergün aynı saatte aynı şeyler bıktım yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?