2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet cok guzel oranin giyimleri biraz pahali ama, sana site vereyim markaminimoda ords indirimleri var takip et.Bu arada bugun seninki bana dopler yapti, benim doktor sehir disi oldigu icin.

hadı ya arda bey yaptı demek .. :)) bide müzik açmıştır sana belki
senle orda karşılaşmılızdır belkii ben haftaya salı gidicem doğumu konuşucam artık arda beyle.. ne zaman olur en önemlisi nasıl olur falan diye :)[/QUOTE]
Belki de canim adam baya pimpirikli ama, ben ilk badtan gitseydim ona coktan dogurmustum

idik123, post: 40479137, member: 667704"]ayy çok beğendim canım gülerek kullanın inş sağlıcakla.. beşiği filan çok güzel kapı süsü de ben de böyle yaptırmayı düşünüyorum." bebechocolate" diye bi sayfa var face ve instagramda. kadın mek veriyo güvenilir de görünüyor bakacağız artık :)[/QUOTE]
Tesekkurler canim. Ben de instagramda bebegin rüyası diye bir yere yaptirdim. Çok hoş modeller var bakmak iistersen :)

30. haftayı görsek iyi dedi ama rapor da vermedi ya. O iğneler kasılmalarımı da artırdı. adalat verdi bir de. Bilmiyorum artık hayırlısı bakalım. Hastane çantamı hazırlıyorum

Kızlar merhaba
danışmak istediğim bisey var size.nette bi sitede buldum sizce uygun müdür?
Lohusa taci,hediye ikram edilen sepeti,kapı süsü,kapi tülü, 100 tane etiketlenmiş süslenmis dolu kolonya sisesi kargoda onlara ait 200 TL nasıl sizce? Hatta foto da ekleyim bakin.ordaki seker yerine 100 kolonya isteyecegim ben

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-13-17-43-14.webp
    42 KB · Görüntüleme: 87
Çok sinirli stresli gergin bi insan oldum hiç bişey yatıştırmıyo beni..bide anlayışsız sevgisiz insanlar davranışlar hepten yıpratıyo..tavsiyesi olan var mı

Hiç sorma canım bende nefret eder oldum artık iyi bile olsam onları gördükçe daha da yıpranıyorum seslerini bile duymaya tahammül edemiyorum bazen

Ay canım inşallah bir an evvel gelir oralara da,yoksa gerçekten lafı olmaz konu hamilelik olunca her şey değişiyor.Yollarım isterseniz,hiç çekinmeyin.
çok teşekkür ederiz canım evet hamilelikte herşey çok farklıymış gerçekten iyiki varsınız valla hepinizi seviyoruzz arkadaslarımdan farkınız yok

Teşekkür ederim cnm[/QUOTE]
Rica ederim canimmm :)

Tama
ben 4-5 kez kullandım cnm mantar çıkmıştı az bende. o fitili guvenle kullanabılırsın kana karışma oranı yok denecek kadar azmış. ama su gıbı akıntı yapıyor korkma suyum gelıyor diye
mSagol cnm tesekkurler icim rahatladi herseydi korkar oldum artik sormadan edemedim

Adıııı korkuyorum yazmaya arkadaşlarımızın canı çeker diye.

Haşhaşlı revani tatlısı denenmiş tarif arıyorum.

Sende vardır kesin.
2 gün önce haşhaşsizini yapınca canım çekmedi şükür :))))
Bugun sizinle muhabbet ederken fırında bir şey Pisiyorduuu böyle bol kilo yapan tarzda
Sonra da eşimle alışverişe çıktık eksik almaya..umarım eritmisimdir ya :))))

oyuncak bitti. anca okumaya yetişiyorum forum değil kitap okusa bitmişti oyuncağa burada bulduğum tek gözü eşim takma çocuk yer dedi. boncuk alınca onu göz yapacağım.
acemilik kurduğunu yandan dikmişim

markete çıkımca 7 aydır unuttuğum toz tarçını aldım. şekeri düşürmek için günde 1,5 tatlı kaşığı ora bura döküp yiyinndemişti ender saraç. şekerim normal çıkıyor ama garanti olsun dedim.

Eklentiler

• IMG_20150414_195037.webp
    47 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20150414-WA0016.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20150414-WA0014.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20150414-WA0012.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 68
benim karnın altında görmediğim yerde iki yanda 2-3 mor çizgi oldu. yağda kullanıyorum ama bebeğin birden kg aldığı dönemden herhalde. çok birden büyüdü karnım

bende nemlendirici falan kullandım ama ilk catlagı gördüm bugün aynada farkettim , bi tane küçk cizgiydi offff

Kizlar uzun süredir giremiyorum topic e size bi sorum olucak benim tiroid değerlerin başlangıçta düşüktü doktorum 5.aya kadar ilaç vermeden takip edicez dedi 5.ayda normale dondu simdi 7.aydaki kontrolumde 0.23 çıktı yani tekrar düşmüş aradtiriyorum boyle bi örnekle hic karsilasmadim tiroid problemi olan ya da etrafından duyan varsa bilgilendirirse sevinirim Bu konu çok canımı sıkıyor

Canım sevdiğin hale getirip yesen.mesela ben yoğurda ya bir muz doğrarım, ya da biraz reçel katarım.sütü nesguik olarak içiyorum.böyle yapınca hoşuma gidiyor onları tüketmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…