- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.521
Cnm doplerin iyi cikmasina sevindim...Ceneniz dusmus yine bi doktora gideyim dedim 232 msj.dopler iyi cikti kilosu dusuk olan bebeklerin kan akimina bakilmasi gerekiyor oksijen falan gidiyor mu beynine.1300 gr kizi m daha minik.Ama bu hafta lar kritikmis doktor yolunda gitmese kanaakışı hemen hastaneye yatirip dogum planlayacaktik dedi.Yalniz haftada iki kez nst ye gireceğim bebis minik oldugundan strese girmemesi lazim sanci olursa hemen alcaklar.Kil8su dusuk olanlar vardi doktorun soyledigi gunde 2 kez hareketi takip edin, nst ye girin bebisin strese girmemesi lazim sancidan.Simdilik bu kadar ama biyle devam etse bile 37 ci haftada alacagiz dedi, dusuk kilolu bebek lerde riske girip sanci gelmesini beklemiyorlar .Yani 6 haftam var en iyi ihtimalle kizimin ismi bile yok
eee napcaz peki..? Valla kafayı yemek üzereyim eşimde dahil kimseye tahammülüm yoookHiç sorma canımbende nefret eder oldum artık iyi bile olsam onları gördükçe daha da yıpranıyorum seslerini bile duymaya tahammül edemiyorum bazen
10 numara 5 yıldız :) ellerine saglıkoyuncak bitti. anca okumaya yetişiyorumforum değil kitap okusa bitmişti oyuncağa burada bulduğum tek gözü eşim takma çocuk yer dedi. boncuk alınca onu göz yapacağım.
acemilik kurduğunu yandan dikmişim
markete çıkımca 7 aydır unuttuğum toz tarçını aldım. şekeri düşürmek için günde 1,5 tatlı kaşığı ora bura döküp yiyinndemişti ender saraç. şekerim normal çıkıyor ama garanti olsun dedim.
Canim doktormu dedi kasilma ignedendir siyeee. Allah allh korktum simdi bende.30. haftayı görsek iyi dedi ama rapor da vermedi ya. O iğneler kasılmalarımı da artırdı. adalat verdi bir de. Bilmiyorum artık hayırlısı bakalım. Hastane çantamı hazırlıyorum
Benimde ilk hamilelik 9 kilo aldim zaten ilk hamilelikte cikiyor
İyi günlerde kullan canımİyi geceler hanımlar :) kvler geldiler bana lohusa pijaması almışlar vs bişeyler daha :) sağolsunlar bana çalışmışlar bu sefer :)
eee napcaz peki..? Valla kafayı yemek üzereyim eşimde dahil kimseye tahammülüm yoook
10 numara 5 yıldız :) ellerine saglık
Canm bnmm bebkte küçk malum, dr sadece küçk oldgı içn mi erkn alırz dedi, o zamn bnmki de mi 36-37de doğacak, bna hcbir şy sylmedi drCeneniz dusmus yine bi doktora gideyim dedim 232 msj.dopler iyi cikti kilosu dusuk olan bebeklerin kan akimina bakilmasi gerekiyor oksijen falan gidiyor mu beynine.1300 gr kizi m daha minik.Ama bu hafta lar kritikmis doktor yolunda gitmese kanaakışı hemen hastaneye yatirip dogum planlayacaktik dedi.Yalniz haftada iki kez nst ye gireceğim bebis minik oldugundan strese girmemesi lazim sanci olursa hemen alcaklar.Kil8su dusuk olanlar vardi doktorun soyledigi gunde 2 kez hareketi takip edin, nst ye girin bebisin strese girmemesi lazim sancidan.Simdilik bu kadar ama biyle devam etse bile 37 ci haftada alacagiz dedi, dusuk kilolu bebek lerde riske girip sanci gelmesini beklemiyorlar .Yani 6 haftam var en iyi ihtimalle kizimin ismi bile yok
iyi yapmışsın canım..her gün aglıyorum kendimi bu kadar güçsüz görünce iki kat aglıyorum..Canım valla napalım kaçış yok allah sabır versin , ben bugün bi daraldım sıkıldım aglamaya basladım sıkıntıdankalktım bi inşirah suresini okudum allaha sıgınıorumm
güzel günlerinde kullan canım. Biz de h.sonu kv.le birlikte çıktık alışverişe sağolsun epey bşyler aldı. Kendi annem de almıştı zaten bi sürü şeyi oldu kızımın hiç bşyi yok diye üzülüyodum bi de.İyi geceler hanımlar :) kvler geldiler bana lohusa pijaması almışlar vs bişeyler daha :) sağolsunlar bana çalışmışlar bu sefer :)
iyi yapmışsın canım..her gün aglıyorum kendimi bu kadar güçsüz görünce iki kat aglıyorum..
biraz geç oldu cevap ama yeni gördüm ben viscotone aldım bi tarafı pamuk bi tarafı hafızalı sünger olandan ilk zamanlar pamuk sonra diğer tarafı kullanılıyormuş canımKızlar park yatak için nasıl yatak aldınız. Sünger yatak nasıl olur sizce?
Kizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen
yorgunluktan kasların kasılıp gevşemiyodur muhtemelen. sol tarafına yatıp biraz uzanırsan daha iyi hissedersin diye düşünüyorum. kendini yorma fazla, vücudunu bebeğinle paylaşıyosunKizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?