2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm doplerin iyi cikmasina sevindim...
Ee yavas yavas gelicekler artik bebisler...
Bize daha uzun varmis gebi geliyor ama vakit geldi nerdeyse...
Daha kilo alir fistik
Uzulme annesi bak iyimis masaallah...
Stres yok

Hiç sorma canım bende nefret eder oldum artık iyi bile olsam onları gördükçe daha da yıpranıyorum seslerini bile duymaya tahammül edemiyorum bazen
eee napcaz peki..? Valla kafayı yemek üzereyim eşimde dahil kimseye tahammülüm yoook

10 numara 5 yıldız :) ellerine saglık

eee napcaz peki..? Valla kafayı yemek üzereyim eşimde dahil kimseye tahammülüm yoook

10 numara 5 yıldız :) ellerine saglık

Canım valla napalım kaçış yok allah sabır versin , ben bugün bi daraldım sıkıldım aglamaya basladım sıkıntıdan kalktım bi inşirah suresini okudum allaha sıgınıorumm

Canm bnmm bebkte küçk malum, dr sadece küçk oldgı içn mi erkn alırz dedi, o zamn bnmki de mi 36-37de doğacak, bna hcbir şy sylmedi dr

Canım valla napalım kaçış yok allah sabır versin , ben bugün bi daraldım sıkıldım aglamaya basladım sıkıntıdan kalktım bi inşirah suresini okudum allaha sıgınıorumm
iyi yapmışsın canım..her gün aglıyorum kendimi bu kadar güçsüz görünce iki kat aglıyorum..

kizlar iyi aksmalr bisey sorucam ben bugun kzimin hareketlerini bayagi asgida hissetim kasiklarimda normlmi bole bi durum.yasayan varmi?

Kızlar günde 2 bardak yeşilçay günde 150 kalori yakıyomus hemde faydalarıda iyi hamilelik döneminde tüketilmesinde hicbi zarar da yokmus deneyin derim alttaki acıklamayıda bi okuyun ben baslıcam

destekleyici bir besin olan yeşil çay antioksidan açısından çok zengindir. Antioksidanlar vücudumuzdaki hücre hasarının giderilmesinde önemli rol oynar. Araştırmacılar kalp rahatsızlığı, yüksek tansiyon ve bazı tür kanserlere karşı yeşil çayın faydalı olduğunu savunmaktadır

İyi geceler hanımlar :) kvler geldiler bana lohusa pijaması almışlar vs bişeyler daha :) sağolsunlar bana çalışmışlar bu sefer :)
güzel günlerinde kullan canım. Biz de h.sonu kv.le birlikte çıktık alışverişe sağolsun epey bşyler aldı. Kendi annem de almıştı zaten bi sürü şeyi oldu kızımın hiç bşyi yok diye üzülüyodum bi de.

Kizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen

kizlar ankaradan yazan var mi,bnm agustos gbi dogumum ama dogum fotografcisi tutmak istiyorum ama cok pahalilar ...sizlerin dogumlari yakin arastirdiniz mi... bi arkadasim irem günal a cektirmisti cok uygundu fiyati fotograflarda albumde gayet iyiydi,cok ilgilendi dedi ,siz duydunuz mu adini? biliyormusunuz, face e baktim,instagram a baktim iyi fotograflari var. cok isim var aslinda ankarada bi iki arkadasim aradi fiyatlar bana cok yuksek geldi,bilmiyorum ki...bn ilk bebegimde fotografci tutmadim, ama simdi daha yaygin tutmak istiyorum...

Alinti yapamiyorum kucuk bebekleri erken mi aliyorlar.benimkide minyon.bir haftada geride.haftaya gidisimde dopler bize de mi verirler

Kizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen

Canım yoruldugun için kasılmaların oluyordur , bebişin de yorulur sen yorulunca elinden geldiği kadar dinlen yorma bebişi

yorgunluktan kasların kasılıp gevşemiyodur muhtemelen. sol tarafına yatıp biraz uzanırsan daha iyi hissedersin diye düşünüyorum. kendini yorma fazla, vücudunu bebeğinle paylaşıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…