- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.541
kizlar iyi aksmalr bisey sorucam ben bugun kzimin hareketlerini bayagi asgida hissetim kasiklarimda normlmi bole bi durum.yasayan varmi?
Alinti yapamiyorum kucuk bebekleri erken mi aliyorlar.benimkide minyon.bir haftada geride.haftaya gidisimde dopler bize de mi verirler
bu arada günaydııınnn.
GünaydıınnnGunaydiinnn millettt!!!
Nasilsinizzz???
Biz uykusuzluga alistik galiba artik
oglum bakalim nelere alistiracak daha beni
Masallah senin tavsana canimm uyutmuyolar artik hic:))GünaydıınnnBenim minik tavşanım da saat 6 gibi uyandırdı beni zıplaya zıplaya
Belki de canim adam baya pimpirikli ama, ben ilk badtan gitseydim ona coktan dogurmustum[/QUOTE]hadı ya arda bey yaptı demek .. :)) bide müzik açmıştır sana belki
senle orda karşılaşmılızdır belkii ben haftaya salı gidicem doğumu konuşucam artık arda beyle.. ne zaman olur en önemlisi nasıl olur falan diye :)
Kızlar doktorum bebeğe yediklerimizin yararlı olanları gider zararlı maddeler plasentadan süzülür dedi rahatlıkla yiyin bence ben şekerden dolayı yiyemiyorum
bana pek mantıklı gelmedi canım, sonucta hamilelere çiğ et felan yasak olan bir yiyecek var eğerki bunlar bebeğe ulaşmadan direk vucudumuzdan süzülseydi doktorlar istediğiniz herşeyi yiyin derdi yasak koymazlardı hatta alkol sigara bile serbest olurdu :) illaki zararlı olan kısımları bebeği etkiliyordur bi şekilde yinede sağlıklı yiyecekleri tercih etmek lazım. ama doktorun şunu kasdetmiş olabilir. şimdi ben ekmek arası peynir yesem peynirin faydaları bebege gecer ama ekmeğin bebeğe pek bi faydası olmadığı için bebeğe ulaşmaz benim vucudumda kalır :))aa ilk defa duydum sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
bende aynı durumdayım kaç kere uyandım gece ya wc ye gitmek için ya da bi tarafım agrıyordu pozisyon değiştirmek için tabi uygun bi pozisyon bulamadım dondum durdum yatakta sabaha kdrGünaydın kızlar biz gece 3 ten beri dolaşıyoruz uyku uyuyabilen beri gelsinbiz 32+1 de 2500 gr civarındayiz sanırım bu da uykusuzluk için güzel bir sebep :)) Ama aşkım sağ saglim sıhhatli olsun da bunada katlaniriz anayiz biz
az kaldı azGünaydıınnnBenim minik tavşanım da saat 6 gibi uyandırdı beni zıplaya zıplaya
bende aynı durumdayım kaç kere uyandım gece ya wc ye gitmek için ya da bi tarafım agrıyordu pozisyon değiştirmek için tabi uygun bi pozisyon bulamadım dondum durdum yatakta sabaha kdrsonra sabah oldu işe geldim tabiki
Günaydın kızlar biz gece 3 ten beri dolaşıyoruz uyku uyuyabilen beri gelsinbiz 32+1 de 2500 gr civarındayiz sanırım bu da uykusuzluk için güzel bir sebep :)) Ama aşkım sağ saglim sıhhatli olsun da bunada katlaniriz anayiz biz
kilosuyla ilgili konuştun mu doktorla. normal doğumla ilgili bi sıkıntı olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?