- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.561
Günaydın kızlar.. 2 Gündür çok fena haldeydim yediklerinize içtiklerinize çok dikkat edin aman diyip ne çektimhafif bi gıda zehirlenmesi gibi bişey atlattım doktor mikrobik bi zehirlenme gibi dedi migrosta taze portakal suyu sıkıyorladı canım istedi içtim sonrasında ağzımdan burnumdan geldi düşünüyorum onun dışında yediğim farklı bişey yok. Nasıl karın ağrısı oldu iki büklüm oldum zaten ne olduğunu anlayana kadar bebiş erken geliyor sandım doktorum beni görünce o halde oda panik oldu ama şükür öyle değilmiş..
Geçmiş olsun canım portakal suyu da en masum iceceklerden faydalıdır da Allah Allah eminsin dimi ondan oldugundan canim
Masallah kizzz pek bi tombik olcak senin bebek :)Günaydın kızlar biz gece 3 ten beri dolaşıyoruz uyku uyuyabilen beri gelsinbiz 32+1 de 2500 gr civarındayiz sanırım bu da uykusuzluk için güzel bir sebep :)) Ama aşkım sağ saglim sıhhatli olsun da bunada katlaniriz anayiz biz
Teşekkür ederim canım. Bende ona güvenerek içtim zaten ama açık ortamda sıkılıyordu ve makina ne kadar temiz vs diye o an hiç düşünmedim gün boyuda eşimle aynı şeyleri yedik içtik o sadece ondan içmedi o yüzden portakal suyu olabilir diye düşünüyorum... Ve kendime kızyorum kabuklu şekilde makinaya atılıyordu
Masallah kizzz pek bi tombik olcak senin bebek :)
Kilolu olursa zor canim insallah istedigin gibi normak dogum yaparsin belki kilo alimi yavaslar belli olmazSorma nisan başında bi anda 2 hafta one geçti ne yedimse artık :)) inşallah normal doğum yapabilirim bu gidişle zor ama hayırlısı artık sağlıklı olsun da
Kizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen
Kilolu olursa zor canim insallah istedigin gibi normak dogum yaparsin belki kilo alimi yavaslar belli olmaz
çok geçmiş olsun canım , hamilelikte daha dikkatli olmalıyız dışarıdan bir şeyler tüketirken..Günaydın kızlar.. 2 Gündür çok fena haldeydim yediklerinize içtiklerinize çok dikkat edin aman diyip ne çektimhafif bi gıda zehirlenmesi gibi bişey atlattım doktor mikrobik bi zehirlenme gibi dedi migrosta taze portakal suyu sıkıyorladı canım istedi içtim sonrasında ağzımdan burnumdan geldi düşünüyorum onun dışında yediğim farklı bişey yok. Nasıl karın ağrısı oldu iki büklüm oldum zaten ne olduğunu anlayana kadar bebiş erken geliyor sandım doktorum beni görünce o halde oda panik oldu ama şükür öyle değilmiş..
bende zehirlenmiştim bir kere...Geçmiş olsun canım portakal suyu da en masum iceceklerden faydalıdır da Allah Allah eminsin dimi ondan oldugundan canim
tesekkur ederim canim evt az kaldi nerdeyse,benim uclu testim riskli ciktigi icin tekrar yaptirdim dopleri iyi oldu,omuriliyinde falan sorun olmadigini soyledi bu doktor da ,ama bebek kucuk oldugu icin herhangi bi sancida strese gire bilermis dedi o yuzden haftaya iki nst yazmis 37 ci haftama kadarCnm doplerin iyi cikmasina sevindim...
Ee yavas yavas gelicekler artik bebisler...
Bize daha uzun varmis gebi geliyor ama vakit geldi nerdeyse...
Daha kilo alir fistik
Uzulme annesi bak iyimis masaallah...
Stres yok
iyi kilosu masallahBenim minik gecen cuma 1300 gr di.
gerginlik herkeste var canim haftan gozukmuyor ama son 30 cu haftalarda baya artti,sertlik de var ben de partlayacak gibi bazen karnim,magnezium kullaniyrum karin agrilarina karsi surekliKizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen
hayir canim once neden kucuk oldugu belli olmasi gerek,mesela benim 22 ci hafta ayrintili ultrasonumda dopler yapilinca sag damarimda direnc oldugu ortaya cikti bebege besin fazla gitmiyir o yuzden hem karin hem fl hem de kilosu dusuk.Bu yuzden bebek kucuk oldugu icin strese girmenesi gerek sancilarda,ve tekrar dopler yapildi ki bakilsin kordon damarindan besin gediyormu,daha sonra beynine oksijen gidiyormu diye,simdi senin bebek de geriden gediyorsa bebeginin kendi yapisi ola bilir,minyon tip,ya da ilk bastan boyleyse gec dollenme ola bilir.Bunlari doktorunun soylemesi gerek canimAlinti yapamiyorum kucuk bebekleri erken mi aliyorlar.benimkide minyon.bir haftada geride.haftaya gidisimde dopler bize de mi verirler
Ay canim ben de ilk hamileligimde yasamistim soguk bse yemistim ve sabaha kadar kusmustum sonra serum falan takıldı bulanti ilaci falan derken gecmisti Aman dIkkat cok gecmis olsunGünaydın kızlar.. 2 Gündür çok fena haldeydim yediklerinize içtiklerinize çok dikkat edin aman diyip ne çektimhafif bi gıda zehirlenmesi gibi bişey atlattım doktor mikrobik bi zehirlenme gibi dedi migrosta taze portakal suyu sıkıyorladı canım istedi içtim sonrasında ağzımdan burnumdan geldi düşünüyorum onun dışında yediğim farklı bişey yok. Nasıl karın ağrısı oldu iki büklüm oldum zaten ne olduğunu anlayana kadar bebiş erken geliyor sandım doktorum beni görünce o halde oda panik oldu ama şükür öyle değilmiş..
Allah gonlune gore versin canim :)Hadi insallah ilk bebisim çok istiyorum normal yapayım ama kısmet bi de astim var doktor ne diyecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?