2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar.. 2 Gündür çok fena haldeydim yediklerinize içtiklerinize çok dikkat edin aman diyip ne çektim hafif bi gıda zehirlenmesi gibi bişey atlattım doktor mikrobik bi zehirlenme gibi dedi migrosta taze portakal suyu sıkıyorladı canım istedi içtim sonrasında ağzımdan burnumdan geldi düşünüyorum onun dışında yediğim farklı bişey yok. Nasıl karın ağrısı oldu iki büklüm oldum zaten ne olduğunu anlayana kadar bebiş erken geliyor sandım doktorum beni görünce o halde oda panik oldu ama şükür öyle değilmiş..

Geçmiş olsun canım portakal suyu da en masum iceceklerden faydalıdır da Allah Allah eminsin dimi ondan oldugundan canim

Geçmiş olsun canım portakal suyu da en masum iceceklerden faydalıdır da Allah Allah eminsin dimi ondan oldugundan canim

Teşekkür ederim canım. Bende ona güvenerek içtim zaten ama açık ortamda sıkılıyordu ve makina ne kadar temiz vs diye o an hiç düşünmedim gün boyuda eşimle aynı şeyleri yedik içtik o sadece ondan içmedi o yüzden portakal suyu olabilir diye düşünüyorum... Ve kendime kızyorum kabuklu şekilde makinaya atılıyordu

Masallah kizzz pek bi tombik olcak senin bebek :)

Geçmiş olsun canım neye Güvenecegimizi sasirdik artık alt tarafı portakal suyu işte dersin hayy Allah ya

Sorma nisan başında bi anda 2 hafta one geçti ne yedimse artık :)) inşallah normal doğum yapabilirim bu gidişle zor ama hayırlısı artık sağlıklı olsun da
Kilolu olursa zor canim insallah istedigin gibi normak dogum yaparsin belki kilo alimi yavaslar belli olmaz

Kizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen

fAZLA YORDUĞUNDAN DOLAYI OLUYOR CANIM FAZLA YORMA BENİMDE MESALA KARNIM SERTLEŞİYOR BELİM AĞIYOR ÇOK YORDUĞUM ZAMANLARDA KNEDİMİ

çok geçmiş olsun canım , hamilelikte daha dikkatli olmalıyız dışarıdan bir şeyler tüketirken..
neyseki iyileşmişsiniz şükür ..

günaydın annişler, uykusuzlara selamlar kızlar ya lohusa terlikleri pahalı geldi kendim yapmaya karar verdim. ama sade krem terliği nerden bulucam fikri olan var mı? lcw de oluyordu ama yok bulamadım.

Günaydın Herkese,
Nasılsınız ? zaman yaklaştıkça heyecan artıyor bizde eksikler az kaldı alınacak olarak kiyafet olarak çok az almama hediye oğluma şimdiden çok geldi o yüzden giidip toplu bir şeyelr almadım kızlar .Biz iyiğiz Allaha şükür sıkıntımız yok ..
Mide yanladın bir ara az az vardı şimdi bu sıralar yok çok şükür.
Bu cuma doktora gidip çalışabilir raporu alacam ..37 hafta olunca tam mayısın son haftasına denk geliyor.o son haftayı tamamlayıp inşallah ağırlasmazsam 38 de ayrılmayı düşünüyorum.Ne kadar dura bilirsem iş yeirnd eo kaadar oğlumum yanında durabilirim.

Cnm doplerin iyi cikmasina sevindim...
Ee yavas yavas gelicekler artik bebisler...
Bize daha uzun varmis gebi geliyor ama vakit geldi nerdeyse...
Daha kilo alir fistik
Uzulme annesi bak iyimis masaallah...
Stres yok
tesekkur ederim canim evt az kaldi nerdeyse,benim uclu testim riskli ciktigi icin tekrar yaptirdim dopleri iyi oldu,omuriliyinde falan sorun olmadigini soyledi bu doktor da ,ama bebek kucuk oldugu icin herhangi bi sancida strese gire bilermis dedi o yuzden haftaya iki nst yazmis 37 ci haftama kadar

Kizlar bi suru sey sordum cogu kez cvp alamadim.benim yoruldugum zaman karnim aciyor ve gerginlik hissediyorum agri gibi bisey.sebebi nedir dogurcam saniyorum resmen
gerginlik herkeste var canim haftan gozukmuyor ama son 30 cu haftalarda baya artti,sertlik de var ben de partlayacak gibi bazen karnim,magnezium kullaniyrum karin agrilarina karsi surekli

Alinti yapamiyorum kucuk bebekleri erken mi aliyorlar.benimkide minyon.bir haftada geride.haftaya gidisimde dopler bize de mi verirler
hayir canim once neden kucuk oldugu belli olmasi gerek,mesela benim 22 ci hafta ayrintili ultrasonumda dopler yapilinca sag damarimda direnc oldugu ortaya cikti bebege besin fazla gitmiyir o yuzden hem karin hem fl hem de kilosu dusuk.Bu yuzden bebek kucuk oldugu icin strese girmenesi gerek sancilarda,ve tekrar dopler yapildi ki bakilsin kordon damarindan besin gediyormu,daha sonra beynine oksijen gidiyormu diye,simdi senin bebek de geriden gediyorsa bebeginin kendi yapisi ola bilir,minyon tip,ya da ilk bastan boyleyse gec dollenme ola bilir.Bunlari doktorunun soylemesi gerek canim

Ay canim ben de ilk hamileligimde yasamistim soguk bse yemistim ve sabaha kadar kusmustum sonra serum falan takıldı bulanti ilaci falan derken gecmisti Aman dIkkat cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…