- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #36.581
canım evmanya.com sitesine baktım ben de geçenlerde çok güzel stickerlar var. sticker daha modern duruyor bence de ve sonrasında çıkarabilirsin de.kids zlar cok guzel stickerler var bebek odalari icin alsam mi ki duvar kagidi sevmiyorum dekarasyon dusunuyorum bebek odasina tekliflere acigim
bana pek mantıklı gelmedi canım, sonucta hamilelere çiğ et felan yasak olan bir yiyecek var eğerki bunlar bebeğe ulaşmadan direk vucudumuzdan süzülseydi doktorlar istediğiniz herşeyi yiyin derdi yasak koymazlardı hatta alkol sigara bile serbest olurdu :) illaki zararlı olan kısımları bebeği etkiliyordur bi şekilde yinede sağlıklı yiyecekleri tercih etmek lazım. ama doktorun şunu kasdetmiş olabilir. şimdi ben ekmek arası peynir yesem peynirin faydaları bebege gecer ama ekmeğin bebeğe pek bi faydası olmadığı için bebeğe ulaşmaz benim vucudumda kalır :))
evt ben de ordan baktim bayildim hem cikara da bilirim dusundum sonradancanım evmanya.com sitesine baktım ben de geçenlerde çok güzel stickerlar var. sticker daha modern duruyor bence de ve sonrasında çıkarabilirsin de.
Canım sevdiğin hale getirip yesen.mesela ben yoğurda ya bir muz doğrarım, ya da biraz reçel katarım.sütü nesguik olarak içiyorum.böyle yapınca hoşuma gidiyor onları tüketmek..
bnmkide yapiyor bazen ama 3-5 san.suruyor snr pozisyon degstiriyor sanirim:)Günaydın kizlar bende cok uykusuzum of
bebegi bi kenarda toplanip sivrilen varmi? Karnimin kenarinda sanki bi deve kusu yumurtasi var gibi olduuuu. Poposu diye dusunuyorumm
Hı dogru evettt. Ya vitamin kullaniyormusun hala kestimi doktor? Nereye kadar kullanacagiz biktim ilaclardan:)bnmkide yapiyor bazen ama 3-5 san.suruyor snr pozisyon degstiriyor sanirim:)
canım çok geçmiş olsun. neyseki şuan ikinizde iyisiniz.Günaydın kızlar.. 2 Gündür çok fena haldeydim yediklerinize içtiklerinize çok dikkat edin aman diyip ne çektimhafif bi gıda zehirlenmesi gibi bişey atlattım doktor mikrobik bi zehirlenme gibi dedi migrosta taze portakal suyu sıkıyorladı canım istedi içtim sonrasında ağzımdan burnumdan geldi düşünüyorum onun dışında yediğim farklı bişey yok. Nasıl karın ağrısı oldu iki büklüm oldum zaten ne olduğunu anlayana kadar bebiş erken geliyor sandım doktorum beni görünce o halde oda panik oldu ama şükür öyle değilmiş..
kulaniyrm canm adalat ve igneyede 35.haftaya kadar devam dedi dr.ama bu hafta baska bir dr.a daha gidicem bakalim o ne dicek bnm durumla ilgiliHı dogru evettt. Ya vitamin kullaniyormusun hala kestimi doktor? Nereye kadar kullanacagiz biktim ilaclardan:)
çok geçmiş olsun canım , hamilelikte daha dikkatli olmalıyız dışarıdan bir şeyler tüketirken..
neyseki iyileşmişsiniz şükür ..
Ay canim ben de ilk hamileligimde yasamistim soguk bse yemistim ve sabaha kadar kusmustum sonra serum falan takıldı bulanti ilaci falan derken gecmisti Aman dIkkat cok gecmis olsun
Kızlarr bugün börek sarıp buzluga atıcam hemide tek başımakaç kilo yapsam acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?