2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kids zlar cok guzel stickerler var bebek odalari icin alsam mi ki duvar kagidi sevmiyorum dekarasyon dusunuyorum bebek odasina tekliflere acigim

merhaba kızlar..sgk'lı çalışan anneler 37. haftalarında doğum iznine ayrılıyorlar ya; doğum izni süresince ücret alınamıyormuş yeni öğrendim. 16 haftanın sonunda sgk toplu olarak ödüyormuş. 4 ay tek maaşla asla geçinemeyiz yaaa..başka yolu yok mudur acaba? bileniniz var mı?

kids zlar cok guzel stickerler var bebek odalari icin alsam mi ki duvar kagidi sevmiyorum dekarasyon dusunuyorum bebek odasina tekliflere acigim
canım evmanya.com sitesine baktım ben de geçenlerde çok güzel stickerlar var. sticker daha modern duruyor bence de ve sonrasında çıkarabilirsin de.

evet katılııyorumm :)

Canım sevdiğin hale getirip yesen.mesela ben yoğurda ya bir muz doğrarım, ya da biraz reçel katarım.sütü nesguik olarak içiyorum.böyle yapınca hoşuma gidiyor onları tüketmek..

sütü bazen nesguikli içiyorum da yoğurdu zorla yiyorum öyle hayatta yiyemem bide ceviz badem ne bilim bunları hergün yemekten gına geldi

Günaydın kizlar bende cok uykusuzum of
bebegi bi kenarda toplanip sivrilen varmi? Karnimin kenarinda sanki bi deve kusu yumurtasi var gibi olduuuu. Poposu diye dusunuyorumm

günaydınnn bizde 3 te uyandık saat 5 buçuğa kadar böyleydik bi türlü uyku tutmadı az önce uyandık kahvaltımızı yapıyoz oğlum da dünden beri pek hareketli değildi sabah köpeklerin sesini duyunca yerinde duramadı sonra onlar sustu benimkide durdu garibim korktu herharde dibimizde havlıyordu çünkü off yine aynı bi gün sanki daha önceleri heep yaşıyorum ben bu anları yine evdeyim akşama kadar zamanda geçmiyo bi 32 olsaydım iyiydi

canım çok geçmiş olsun. neyseki şuan ikinizde iyisiniz.

çok geçmiş olsun canım , hamilelikte daha dikkatli olmalıyız dışarıdan bir şeyler tüketirken..
neyseki iyileşmişsiniz şükür ..

Ay canim ben de ilk hamileligimde yasamistim soguk bse yemistim ve sabaha kadar kusmustum sonra serum falan takıldı bulanti ilaci falan derken gecmisti Aman dIkkat cok gecmis olsun

Çok saolun ya gerçekten çok fena bişey dışardan yemek yerken dikkat ediyordumda portakal suyu hiç ihtimal vermedğimden gönül rahatlığıyla içtim ama bidaha tövbe

merhaba kızlar benım yavrumda hıc durmuyor dewamllı zıplıyor gece uykusu sorunlu gecıyor taa babası uyanıyor napalım gunduz sekerlemesı yapıyoruz bızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…