- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.741
Iyiz canim sen nasilsiinnMerhaba tatlı bayanlar nasılsınız
Kilosu normal sadece haftada mi kucuk gorunuyo
Bende cok seviyorum ama ayni dusunceler bendedee var... e bebekteki modellere baksana cok suslu puslu guzel seyler var:)Kuşlarbu bbeşik türünden alan vat mi. Acayip hevesleniyorum. Almazsam kesinlikle içimde kalacak. Herkes diyor ki alma park yatak al bunu en çok 6ay kullanirsin, bebek hareketlenip tutunmaya baslayinca kullanılmaz, sonra bi daha beşik alacaksin napicaksin bunu nereye koyacaksin... Falan filan. Evet haklilar ama çokbegeniyorum ya. Ve ben yaza tasinacagim sşuan odasini almak istemiyorum. Üstelik borcumuz da var. Sizce ne yapsam ki, alan var mi?
yahu ozmn ben hep kasılıyorumKarnin bi yerde toplaniyo sertlesyo hafif kalp carpintin oluyo gibi yani benim oyle oluyo canim
Kilosu na banada iyi dedi ama iri bebk olmayacak dedi 32 haftalıkken gittiğimde 31 hafta gözüküyyo kilosunda 1740 gram canım ..kaç kilo canım benim bebişte son gittiğimde 1 hafta geriden gözüküyordu ultrasona göre ama doktor normal kilosu dedi 23haziran sata göre bugune kadar da hep öyle cıkıyordu son gittiğimde 1 temmuz cıktı
Benim sancılar devam ediyor bele kadar indi bebeğim şu 2 hafta dursa birşey istemiyorum şimdilik durumlar böyle tatlım.:Iyiz canim sen nasilsiinn
Kilosu na banada iyi dedi ama iri bebk olmayacak dedi 32 haftalıkken gittiğimde 31 hafta gözüküyyo kilosunda 1740 gram canım ..
Biraz da bence genetik faktör Benim annem de bizi küçük doğurmu 2700 gram inşşalah o kadar da az olmaz 3-3500 olsa yeterli tam haftasında doğarsa tabiki ..
Ben anneme hep senin yüüznden böyle dedim oda küçük bebeği normal doğurmak daha kolay hemen doğduktan sonra toplar nedne takıyorsun kafaya dedi
sımdı canım benımkının sadec gobegı gerıdeydı 2 hafta once doktorda bol proteın agırlıklı beslen kapanır bu bı hafalık acık dedı bu haftalarda bu eksıkler olabılırmıs genetıkte olabılırmıs
kızlar yalancı kasılmalar nasıl oluyor nerden anlıyorsunuz?
Benimkinin de boyu geride bana da genetik dedibenim kızçeminde göbüşü geride :) ama doktorum seninki gibi genetik te olabilir dedi...
ben birmaxdan almışdım canım fiyatları cok uygun ama cok cok kalıteli malz. değil.Arkadaşlar bebek şekeri için malzeme alan var mı? Önerebileceğiniz bir site var mı?
Esim nasil duruyor oyle diye taklit etmeye çalıştı gulmekten altima kaciracaktim ztn tuvalete zor yetisir olmusum
normalde 15 te bir gel diyorlar. nst ye bağlanınca arkadaş sen hazırlıklarını tamamla dedi. aybaşı anadolu yakasına geçip kendi dr uma gözükmeyi düşünüyorum. onun demesine göre hareket edeceğim. mayısta gelsin işte içeri sığmıyor. tekmeler acıtıyoroyy asıl tombiş senin ki cnm maşallah:) seninle doğum tarihimiz de aynı görünüo. benim sezaryen 5 haziran da innş. benimki de kıpır kıpır hiç durmuo ve canımı acıtıo senikini düşüneyorum bile. ben daha hiç bağlanmadım nst ye. iki hafta sonra tekrar gitcem inş.senin tekrar randevun ne zaman
6 ay bunı kullanır park yatağıda arakatsız alırsın. park yatağa 400-500 yerine 150 tl verirsin. ben de yan beşik aldım park yatağı ara katsız alacağım hepsiburada da hauck markasına niyetim var. ama ben chicco next2me aldım bir yaşa kdr rahat gider diye düşünüyorum beklediğimden büyük çünküKuşlarbu bbeşik türünden alan vat mi. Acayip hevesleniyorum. Almazsam kesinlikle içimde kalacak. Herkes diyor ki alma park yatak al bunu en çok 6ay kullanirsin, bebek hareketlenip tutunmaya baslayinca kullanılmaz, sonra bi daha beşik alacaksin napicaksin bunu nereye koyacaksin... Falan filan. Evet haklilar ama çokbegeniyorum ya. Ve ben yaza tasinacagim sşuan odasini almak istemiyorum. Üstelik borcumuz da var. Sizce ne yapsam ki, alan var mi?
BAKALIM CANIM HER ŞEY YOLUNDA GİDER İNŞALLAH ..aslında doğru söylüyor anneler tabi sütümüz gelirde yararsa :) genetik olabilir benim annemde hep az kilolu doğurmuş hiç 3 kilo yok hepsi 2500-2800
benimde 29+4 iken gittiğimde 28+4 gözüküyordu 1300gramdı doktor böyle giderse 3200 falan olur normal dedi.
Benim dogum tarihi de 11haziran gorunuyor sata ggöre. Gecen hafta 31+5te 1780 grdi drm normal dedi[/QUOTE][QUOTE="cidem87, post: 40605354, member: 422868göreinim canım doktoruma her gidişimde soruyorum ben normalde sata göre haziranın 11 gibi gözükürken 16-18 gözüküyor. ama en baştan öyle olduğu için geç döllenmeden dolayı olduğunu söyledi doktorumum.
benden bebege kan akışında baktı bir sorun yok .Kilosu aslında 32 hafta bebek sınırın içinde ama kendisi 31 hafta gözüküyor.
Kilosu bana az geldi canım.benle aynı hamile olan arkadaşımım Sata göre olan günlerimiz bile aynı 2160 kilo olduğunu öğrenince ister istemez taktım canım.ama kafama takıyorum diye de kızıyorum kendime önemli olam sağlıklı olması.
6 ay bunı kullanır park yatağıda arakatsız alırsın. park yatağa 400-500 yerine 150 tl verirsin. ben de yan beşik aldım park yatağı ara katsız alacağım hepsiburada da hauck markasına niyetim var. ama ben chicco next2me aldım bir yaşa kdr rahat gider diye düşünüyorum beklediğimden büyük çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?