- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.921
yok yedinci senem oluyor üniversiteyle birlikte. lisanstayken hiç getirmezdim yazacaktım unutmuşum .Sen yeni misin afyonda.:))
Artık temelli mi kalacaksınız canim:)
Canim bende vardi. Soyledim muayene etmedi beni. Ilac yazdi. Normal dusunuyorsan soyle mutlaka. Dogum kanali sonucta. Bebise zarar gelmesinKızlar günaydın genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne olabilir mantar felanmıdır doktora sormaya çekiniyorum erkek olduğu için muayne eder die soramıyorum
canım sen nerelerdesin daha oncede yazdım sana cvp ta gelmedi. merak ettim. iyisindir inş :)Canim bende vardi. Soyledim muayene etmedi beni. Ilac yazdi. Normal dusunuyorsan soyle mutlaka. Dogum kanali sonucta. Bebise zarar gelmesin
Sezeryan olcak benim ama kaşıntıdan duramıyorumCanim bende vardi. Soyledim muayene etmedi beni. Ilac yazdi. Normal dusunuyorsan soyle mutlaka. Dogum kanali sonucta. Bebise zarar gelmesin
böyle şeyleri sormaya çekiniyorsan bayan doktor tercih etmelisin canım. mantar enfeksiyon bunlar normalde de çok önemliyken hamileliği sen düşün. bir de yeni başladığın bir ilaç varsa o da yapmış olabilir. malum şu sıralar çok fazla lavaboya gidiyoruz onunla ilgili de olabilir. gördüğün gibi pek çok seçenek var doğrusunu doktor bilecektir. ihmal etmeKızlar günaydın genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne olabilir mantar felanmıdır doktora sormaya çekiniyorum erkek olduğu için muayne eder die soramıyorum
Gunaydin guzel annissslleerrbugun saat 12 de randevumuz varr, bakalim oglusumuz ne durumda. Bend
maşallah canım kızına ben de dün gittim benim kızım da 2 kiloyu geçmiş artık. Nst ye bağladı beni de çok şükür bşy çıkmadı karnımdaki sertliğe normal dedi bana da. Ben de 15 günde bir gidicem artık...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize canımSelam arkadaşlar biz geldik doktordan.
Maşallah kızım yine bir hafta önde, 2,230 gram 43 cm olmuş.
Nst ye girdik şükür iyiymiş.
Bundan sonra kontrollerim hafta bir olacakmış, 28 nisan, 6 mayıs ve 15 mayısa gün verdi.
Buda muhtemelen çok erken doğmasa da erken doğar dedi.
Ama zaten 2,230 gram olmuş 35-36 lara kadar 2,500 geçer bizim için önmeli olan da 2,500 ü geçmesi dedi.
Karnımdaki sertliği söyledim sancı yoksa önemli değil çok normal artık rahmin çok büyüdü dedi.
Aspirin içiyordum onu bıraktırdı.
Kan ilacına ve vitamine devam.
Toplamda 33+1 de 10 kilo aldım ve çok dedi.
En fazla 2-3 kilo daha almak hakkım varmış.
Saç boyatmama izin vermedi, kına yaktır dedi.
Göğüs ucu için günde bir kere hametan şimdilik yeterli dedi.
Doğum yapınca göğüs ucuna kullanmam için Garmastan önerdi.
Bizden haberler bunlar.
Duphalac söylediğin iyi oldu canım benim de vardı ne zamandır içmiyodum da zorda kalınca içerim diyodum aklımda bulunsun. hametan mavi olandan mı kullanıyosun cnmKabızlık için duphalac içenlerede doktorumun yorumunu söyleyim.
Bağırsakları hareketlendirdiği için sancı başlatır, ilk 3-4 ay öneriyoruz ama son 2 ayda içilmemesi gerekiyor dedi.
Bende ilk kez alıp içecektim ama önermiyor.
Kuru incir, kuru mürdüm eriği ve kayısı dedi.
Bende onlar yüzünden kilo aldım dedim olsun dedi sancı tetiklemekten doğal yollar iyidir dedi.
canım ben dün girdim ilk hafta 33.haftadayım. 32 den sonra giriliyo sanırsamgünaydın annişler, nasılsınız?
nts ye kaçıncı haftalarda giriliyor bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?