2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkese günqaydın güzel annişler... biraz geçmiş yaptım hazırlıklar tam gaz devam. biz sakin sakin duruyoruz izne ayrılınca hızlanır artık. akşam eve gidince pertim çıknış oluo zaten bi de kızıml oyun oynama faslı başlayınca hazırlığa zaman kalmıo:) aldığınız cicileri sağlıkla kullanın inş. bez konusu da konuşulmuş ben kızıma canbebe kullandım türk malı olduğu için rahat rahat kullandım.hiç sıkıntımız da olmadı çok şükür. ama 5 numaraya geçince her yerde bulamama gibi sıkıntımız olduğu için bu sefer molfix aldım a101 de bile var:) malum o da türk malı. bezler üzerinde çok oyun döndüğü konuşulurken malum en kaliteli markayı almak içime sinmedi hiç bir zaman, biraz pimpirikliyim sanırım. herkesin kendi tercihi tabi. ama size tavsiyem hangi marka ile başlarsanız onunla devam etmeniz. çünkü sonradan en ii markaya bile geçseniz pişik olacaktır.kuzulara yazık olmasın annişler. aklınızda bulunsun. önemli olan değiştirmemek.

Benim de plesenta previa totalis var kızla. haftaya izne ayrılıcam ben de. Haftaya da dr.kntrolüm var. Çok merak ediyorum ne diyecek. İnş benimki de yukarı çıkmıştır

herkese merhaba insallah bugun de sakin ve sancisiz gecer herkes icin.Dun doktora gittik cok sukur kizimda gelisim devam ediyor 1600 gr ,10 gun gerilik artik kapatmayacak gibi duruyor oyle.Aranizda sekeri yuksek cikan varmiydi,endikrinolog takip ediyor ama diyete ragmen sabah aclik sekeri 110 nun uzerinde,bu arada tatli ,princ ,beyaz ekmek uzun zamandir yemiyorum..Yarin randevum var bu gidisle insulin baslatacak adam

Kızlar günaydın genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne olabilir mantar felanmıdır doktora sormaya çekiniyorum erkek olduğu için muayne eder die soramıyorum

Herkese kocaman Günaydın

Kizlar gecen hafta kontrolum vardi. benim doktorum yoktu bende baska bir doktora gittim. 33. Haftada minigim 2 kg olmustu dr haftasiyla uyumlu dedi bobrek buyumesi sorunumuz vardi. Onun da hafifledigini soyledi cok mutlu oldum .

Toplam 14 kilo almisim hep bu cikolata sevdasi yuzunden bir turlu vazgecemiyorum

Artik ince belli halimi hatirlayamiyorum bazen diyorum dogustan boyle gobusluydum galiba
Kizlar koskoca aylari nasilda devirdik az kaldi. Allahin izniyle minaklarimiza kavusmaya

Günaydın bayanlar. Heralde bu forumda bayağı aktif ve kalabalığız. Dünden beri yazılan sayfaları takip edemedim bile. Son haftalara çabuk geldik gibi de, şimdi zaman bir türlü geçmiyor. Hep kafamda nasıl olacak soruları. Hayırlısıyla minişlerimize kavuşsak...

Soğuk ve yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese Günaydın..!
Havaların düzelmemesi sinirimi bozsa da aldığımız kilolar ve koca göbüşler yüzünden böyle ılık gitmesi daha hayırlı olanı sanırım.. Yoksa acayip sıcak basabilir..
İş yerindeyim.. Takipteyim
Mayıs başı izne çıkıyorum.. Hemen geçsede kurtulsam şu stres telaştan..

Kızlar günaydın genital bölgemde aşırı kaşıntı var ne olabilir mantar felanmıdır doktora sormaya çekiniyorum erkek olduğu için muayne eder die soramıyorum
Canim bende vardi. Soyledim muayene etmedi beni. Ilac yazdi. Normal dusunuyorsan soyle mutlaka. Dogum kanali sonucta. Bebise zarar gelmesin

böyle şeyleri sormaya çekiniyorsan bayan doktor tercih etmelisin canım. mantar enfeksiyon bunlar normalde de çok önemliyken hamileliği sen düşün. bir de yeni başladığın bir ilaç varsa o da yapmış olabilir. malum şu sıralar çok fazla lavaboya gidiyoruz onunla ilgili de olabilir. gördüğün gibi pek çok seçenek var doğrusunu doktor bilecektir. ihmal etme

maşallah canım kızına ben de dün gittim benim kızım da 2 kiloyu geçmiş artık. Nst ye bağladı beni de çok şükür bşy çıkmadı karnımdaki sertliğe normal dedi bana da. Ben de 15 günde bir gidicem artık...Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize canım

Duphalac söylediğin iyi oldu canım benim de vardı ne zamandır içmiyodum da zorda kalınca içerim diyodum aklımda bulunsun. hametan mavi olandan mı kullanıyosun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…