2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Marka
[QUOben 32. Haftayı yeni bitirdim îki defa girdim bence gereksiz birsey zaten sancın ağrın olunca biliyorsun para tuzağı her kontrolde Nst ye bağlıyorlar
nst için ayrı ücretmi alıolar. ben ilkinde medikal parka gidiyordum ekstra ücret istemiolardı. şimdi ki hastaneyi bilmiyorum bak merak ettim

çok geçmiş olsun öncelikle.
biraz anlatırmısın bu kasılma nasıl bişey?yani sıradan bişey olmadığını nerden anladın?
hıc sıradan degıl canım bılmemm herkeste aynı olurmuda karnının heryerınde bebek gezıyor gıbı bole dısarı fırlıcak gbı gezıyo ama kaburgalar kasıklar belıme bırden agrı ındı ne yana donsen kar etmıyor hep hareket halınde karnımda davul gıbı oldu gergınlestı bıde vajınaya vurmaya basladı sancı gıbı durmayınca dorde kadr endıselendım sımdı ole bısey yok ama ben endıselendım ıste :S

kızlar benim ilk gebeliğimde memleketteki dr m 32. haftadan itibaren her muayene de nst istiyordu. şimdi ki dr m henüz nst den bahsetmedi. yani dr den dr ye değişio telaş etmeyin.

evlenmeden önce bi hastaneye gidiyordum. kadın doğum polikliniği dışarı kapalı geniş bir koridordu. bebeğin kalp atışlarını tüm koridor dinliyordu o kadar güzel bir şey ki pıt pıt :)

şiddetlenerek ağrıyor mu? sancıların arasındaki süre giderek azalıyor mu? bunlara bakmak lazımmış. beyaz çamaşır kullanarak akıntıyı kontrol etmek lazım. sırttan bele doğru iniyor birde. normal bir ağrı gibi değil. ama herkes yaşamıyor sanırım. benim arkadaşım. gazım var diye gitti açılma tamamlanmış nerdeyse hemen doğumhaneye demişler ve iki saate doğurdu. ne bi sancı ne su. herkesin yapısına göre değişiyor sanırım.

aynen canım bnde ondan telas ettım herkes bır degıl ya gelıosa bebek dıye korktum gıdıcem sanırım sımdı doktora :S agrı yok canım hareketlerın kasılmanın verdıgı sızı var e tabı halıyle kıwrandırıyorda normalden cok hareket oldugu ıcın

Benim de plesenta previa totalis var kızla. haftaya izne ayrılıcam ben de. Haftaya da dr.kntrolüm var. Çok merak ediyorum ne diyecek. İnş benimki de yukarı çıkmıştır

Kizlar 22.haftamda belli oldu...
O gunden beri riskli gebelik takibindeyim ...
Mr cekildi bi ay once sukur mesane ve rahme yapismamis...
Ama yukari cikar denmedi kac aydir...
Previa marjinal yukari cikabiliyor ama totalis zor...
Mr cektirin mutlaka...
Usgde de belli oluyor gerçi akreate durumu fakat kesin sonuc mr...
Rabbim cumlemize selametle bebislerimizle kurtulmayi nasip etsin insaallah amin...

dün benim de bir tarafta tepecik oluştu. bir şey koyunca durmuyor o derece. bazen karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum.
bir de bu tüm göbüşün ortasındaki çizgi koyulaştı iyice.

hatunlar annemle konustum doguma 3 hafta kala gelcek temizlik falanda yapcaz sizce gecmi yahu daha erken mi gelseki bilemedim.oyle erken dogum fakan demedi sadece haftasina gore bir hafta ilere

hatunlar annemle konustum doguma 3 hafta kala gelcek temizlik falanda yapcaz sizce gecmi yahu daha erken mi gelseki bilemedim.oyle erken dogum fakan demedi sadece haftasina gore bir hafta ilere

benim annem de erken gelecekti sonra vazgeçtik. zaten yatıp duruyorum. bi hafta kala gelirse doğum sonrası daha çok kalabilir. o yüzden erteledik. doğumdan sonra hem psikolojik hem de bedenen daha çok ihtiyacım olacak gibi geliyor bana. Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.

canım öncelikle geçmiş olsun, inşallah bi sorun çıkmaz. bende dün kötü bir gece geçirdim, belim çok kötü ağrıyordu,heralde onun etkisiyle erken doğum yapmış olduğumu gördüm rüyamda,bebeğim küçücüktü.hepimizin az kaldı,biraz dikkat edersek inşallah bu bikaç haftayıda atlatır rahat ederiz artık...

Benim annem de her konuşmamızda geleyim artık diyor Daha çok var diyorum. Gerçi artık her işi zor yapıom, kocamında elinden gelmio bişey. Psikolojimde bozuk ağlayıp duruom herşeye ama napiim annemin de ilgilenmesi gereken bi kocası ve oğlu var. Gel diyemiom.

Merhaba hanımlar.
Dün gece bende çok fena bi sancı yaşadım. Gecmeseydi hastaneye gidecektim. Belime kasiklarima vurdu doğuruyorum sandım. Neyse ki geçti.
Sabah da iki bacagima da kramp girdi
magnezyumu icmeliyim demek ki

bence de erken gelmesinin bi yararı yok. ama doğumdan sonra ne kadar kalırsa, eğer ilk bebeğinizse o kadar iyi.benim ilk bebeğimde kırkım çıkana kadar yanımdaydı.şimdi de ya ben doğuma yakın onlara gidicem, ya da doğum tam başlayınca haber verip çağırıcam. Allah onlarada sağlık versin, gerçekten olmazlarsa ne yaparız bilemiyorum...

merhaba kızlar
eşim gecen gun söyle birşey sordu ama bende cvbını vermekte zorlandım ve aklım karıstı. doktorumuzun doğum oncesi bize verebileceği net bir tarih oluyormu normal doğum için. mesela bebeğin durumuna gore 1 hafta içinde yada bi iki gun içinde doğumun gercekleşir gibi. eşim çalıştığı için en azından bize bir zaman dilimi sölerse bende hazırlıklı olurum ya da işe gitmem o gunler arası dedi. ya da söle sölim ben bigun oncesi ertesi gun doğurcağımı nasıl anlarım belirtileri nelerdir. nette ıshal olunur biraz açılma olabilir yada sancılar başlar bi kaç saat onceden sonradan azalarak gider yazıyor. eşimin işyeri, bizim ev ve hastane çok saçma yerlerde zamanlamayı iyi yapmamız lazım iş saatine denk gelirse yandık

geçmiş olsun cnm . bende sancı çekiyorum bu ara hatta midemde sabahları yanma oluyor süt içiyorum geciyor. sancılar normal cnm ama kramplarım başlamıştı bnmde doktoruma söledim magnezyum verdi. aslında burdaki kızlar bayadır kullanıyor ben yeni başladım faydası olur inş

Canim sancilar baslar baslamaz dogum olmuyormus sanirim. Benim doktorum hic birsey söylemiyor malesef. Dogum seklini bile konusmadi

dün benim de bir tarafta tepecik oluştu. bir şey koyunca durmuyor o derece. bazen karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum.
bir de bu tüm göbüşün ortasındaki çizgi koyulaştı iyice.
Benim bebişte çook hareket ediyor. Karnım dalgalanıyor, sanki taklalar atıyor. Gece gündüz böyle ve canım yanıyor haliyle tedirgin oluyorum ama doktora gitmedim normaldir die. 2 hafta önce kontrolde magnezyumlu hap verdi o kasılmalarıma iyi geldi. Öncesinde taş gibi bi tarafıma toplanıp kalıodu bikaç sanie ve sancı oluodu. Şimdi o olmuo. Hareketli olmasını nasıl yorumlamalıyım? Erken doğuma işaret olabilir mi ki?

Hayırlı zamanda doğsun inş. canım.

15 Mayıs gibi bende bekliyorum.

Senin kızınada maşallah canım. Baksana oda 2 kiloyu geçmiş.

Beni de haftada 1 çağırdı artık inş. bundan sonrası güzel ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…