2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar bu arada yemeden gitmeyin ben bi muz yiyip gitmiştim sadece tansiyonum da düşük olduğu için iki kere girdim. üçüncüye girecektim nerdeyse.

Kizlaar, hastanedeyim suan, ben 31.haftadayim ve doktorum nst istedi, yani 34te aliyolarmis benden erken istedi telastayim

Nst sanciyi mi gösteriyor.bu arada yer elmasi rahim kasilmasi yapiyormus ama doğum sonraki için çok faydaliymis. Ben de yetip duruyordum :)

Marka
[QUOben 32. Haftayı yeni bitirdim îki defa girdim bence gereksiz birsey zaten sancın ağrın olunca biliyorsun para tuzağı her kontrolde Nst ye bağlıyorlar

merhaba annelerr bız cok zor bı gece gecırdık dewamlı kasılmlar yasadık saat 4 e kadr vajınada karnımda dewamlı kasılma belırtılerı oldu cok korktum dogurucam sandım kalkıp vucut temızlıgı bıle yaptım dusunun yanı aksamdanda bıraz streslıydım agladım falan heralde o yansıdı ama doktorumu aradım sımdı gelın bı bakalım dedı gıdıcem sanırım kararsızda aldım :S

çok geçmiş olsun öncelikle.
biraz anlatırmısın bu kasılma nasıl bişey?yani sıradan bişey olmadığını nerden anladın?

kızlar benim ilk gebeliğimde memleketteki dr m 32. haftadan itibaren her muayene de nst istiyordu. şimdi ki dr m henüz nst den bahsetmedi. yani dr den dr ye değişio telaş etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…