- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #37.981
Duphalac söylediğin iyi oldu canım benim de vardı ne zamandır içmiyodum da zorda kalınca içerim diyodum aklımda bulunsun. hametan mavi olandan mı kullanıyosun cnm
Ben ilk defa böyle bi sanci yaşadım canım. Sanciyla uyandım resmen, tuvalete falan gittim geçmedi. Sağa döndüm sola döndüm sırtüstü yattim yok. Ah uh diye diye biraz sonra gecti.geçmiş olsun cnm . bende sancı çekiyorum bu ara hatta midemde sabahları yanma oluyor süt içiyorum geciyor. sancılar normal cnm ama kramplarım başlamıştı bnmde doktoruma söledim magnezyum verdi. aslında burdaki kızlar bayadır kullanıyor ben yeni başladım faydası olur inş
Bugün ben gidicem doktora acaba girer miyim 32+1 iz ?
Kizlaar, hastanedeyim suan, ben 31.haftadayim ve doktorum nst istedi, yani 34te aliyolarmis benden erken istedi telastayim
nst için ayrı ücretmi alıolar. ben ilkinde medikal parka gidiyordum ekstra ücret istemiolardı. şimdi ki hastaneyi bilmiyorum bak merak ettim
şiddetlenerek ağrıyor mu? sancıların arasındaki süre giderek azalıyor mu? bunlara bakmak lazımmış. beyaz çamaşır kullanarak akıntıyı kontrol etmek lazım. sırttan bele doğru iniyor birde. normal bir ağrı gibi değil. ama herkes yaşamıyor sanırım. benim arkadaşım. gazım var diye gitti açılma tamamlanmış nerdeyse hemen doğumhaneye demişler ve iki saate doğurdu. ne bi sancı ne su. herkesin yapısına göre değişiyor sanırım.
evet cnm öyleymiş ama kimininki hemen cartt die doguyormuş ya ondan korkuyorum. eşimin bi arkadası arabada dogumu başlamış bebeğin kafası felan cıkıyormuş nerdeyse acil bi poliklinign onune cekmişler ordada dogumhane yokmuş ama yanlarında arabada kızın kendi özel doktoru varmıs kızı orda dogurtmuş tek başına kendi imkanlarıyla. bunu duyunca iki taraflı dusunmeye başladım hep geç doguyormuş ama ya dedim erken dogarsa hemencecik ayvayı yerim bende hastane biraz uzak bize bide trafik olursa ayvayı yedikCanim sancilar baslar baslamaz dogum olmuyormus sanirim. Benim doktorum hic birsey söylemiyor malesef. Dogum seklini bile konusmadi
hatunlar annemle konustum doguma 3 hafta kala gelcek temizlik falanda yapcaz sizce gecmi yahu daha erken mi gelseki bilemedim.oyle erken dogum fakan demedi sadece haftasina gore bir hafta ilere
Merhaba hanımlar.
Dün gece bende çok fena bi sancı yaşadım. Gecmeseydi hastaneye gidecektim. Belime kasiklarima vurdu doğuruyorum sandım. Neyse ki geçti.
Sabah da iki bacagima da kramp girdi
magnezyumu icmeliyim demek ki
O zaman alternatif guzergahlari belirleyin canim bakin en kisa hangi yoldan gidebilirsiniz, nerde daha az trafik var. Ya da acil bi durumda daha yakin hangi hastane var gibi arastirma yapin :)) bizim hastane 5dk mesafede o yuzden sıkıntımız yok şükür. :))evet cnm öyleymiş ama kimininki hemen cartt die doguyormuş ya ondan korkuyorum. eşimin bi arkadası arabada dogumu başlamış bebeğin kafası felan cıkıyormuş nerdeyse acil bi poliklinign onune cekmişler ordada dogumhane yokmuş ama yanlarında arabada kızın kendi özel doktoru varmıs kızı orda dogurtmuş tek başına kendi imkanlarıyla. bunu duyunca iki taraflı dusunmeye başladım hep geç doguyormuş ama ya dedim erken dogarsa hemencecik ayvayı yerim bende hastane biraz uzak bize bide trafik olursa ayvayı yedik
Evet yahu noldu bizegece hepimize bişeler olmuş anlaşılan benimde çok sancım vardı belim kasıklarıma acayip bi ağrı girdi aynen doğuracam diye çok korktum saatlerce kıvrandım sanki adet sancısı yaşadım
Bol bol et sut yumurtaa ye canim, gerci sende biliyorsundur bunlari :)Canlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur
Evet yahu noldu bize
Bol bol et sut yumurtaa ye canim, gerci sende biliyorsundur bunlari :)
öle bi sansımız da yok cnm ama bakalım artık bol bol dua edicez artık allah kolaylık versin die :)))O zaman alternatif guzergahlari belirleyin canim bakin en kisa hangi yoldan gidebilirsiniz, nerde daha az trafik var. Ya da acil bi durumda daha yakin hangi hastane var gibi arastirma yapin :)) bizim hastane 5dk mesafede o yuzden sıkıntımız yok şükür. :))
hehehe daha erken kizz :)toplu doğum yapmasak bari bu gidişle:):)
O zaman aynen dedigin gibi canim :)öle bi sansımız da yok cnm ama bakalım artık bol bol dua edicez artık allah kolaylık versin die :)))
Merhaba hanımlar.
Dün gece bende çok fena bi sancı yaşadım. Gecmeseydi hastaneye gidecektim. Belime kasiklarima vurdu doğuruyorum sandım. Neyse ki geçti.
Sabah da iki bacagima da kramp girdi
magnezyumu icmeliyim demek ki
hehehe daha erken kizz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?