2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Duphalac söylediğin iyi oldu canım benim de vardı ne zamandır içmiyodum da zorda kalınca içerim diyodum aklımda bulunsun. hametan mavi olandan mı kullanıyosun cnm

Kendi doktoruna da sor istersen canım, bağırsakları hareketlendirdiği için içmemi önermedi.

Hametanın sarı olanı canım.

Ben ilk defa böyle bi sanci yaşadım canım. Sanciyla uyandım resmen, tuvalete falan gittim geçmedi. Sağa döndüm sola döndüm sırtüstü yattim yok. Ah uh diye diye biraz sonra gecti.
magnezyumu alali benimde epey oluyor. Doktor kasilma olunca icersin demisti, icmiyordum o yüzden. Ama korktum acikcasi.
gece de kocisle bisiler yapmıştık kocise diyince bidaha yok bu sondu dedi.

nst için ayrı ücretmi alıolar. ben ilkinde medikal parka gidiyordum ekstra ücret istemiolardı. şimdi ki hastaneyi bilmiyorum bak merak ettim

Ben nst ye 15 lira fark verdim.

Haftaya salı akşam 8 de gireceğim 6 dan sonraki muayeneler ve nst ücretsiz. Acilden girince.

Doktorum bilerek not yazdı (gececi nöbetçi doktora nst ve ultrason takibi diye).

ayy o arkadaşın gibi olmak isterdim :):):

Canim sancilar baslar baslamaz dogum olmuyormus sanirim. Benim doktorum hic birsey söylemiyor malesef. Dogum seklini bile konusmadi
evet cnm öyleymiş ama kimininki hemen cartt die doguyormuş ya ondan korkuyorum. eşimin bi arkadası arabada dogumu başlamış bebeğin kafası felan cıkıyormuş nerdeyse acil bi poliklinign onune cekmişler ordada dogumhane yokmuş ama yanlarında arabada kızın kendi özel doktoru varmıs kızı orda dogurtmuş tek başına kendi imkanlarıyla. bunu duyunca iki taraflı dusunmeye başladım hep geç doguyormuş ama ya dedim erken dogarsa hemencecik ayvayı yerim bende hastane biraz uzak bize bide trafik olursa ayvayı yedik

hatunlar annemle konustum doguma 3 hafta kala gelcek temizlik falanda yapcaz sizce gecmi yahu daha erken mi gelseki bilemedim.oyle erken dogum fakan demedi sadece haftasina gore bir hafta ilere

Günlerimiz seninle aynı canım.

Haftaya çarşamba-perşembe-cuma tatil. Kızımla ilgileneceğim.

Cumartesi pazarda malum tatil.

Pazartesi havalar düzelirse vestiyerden düzelmezse mutfak dolaplarında ne var ne yok yıkayıp yerleştirme ile başlayacağım.

Sonra sıra ile hergün bir oda, yastıklara kadar yıkamak gibi bir düşüncem var Allah nasip ederse.

gece hepimize bişeler olmuş anlaşılan benimde çok sancım vardı belim kasıklarıma acayip bi ağrı girdi aynen doğuracam diye çok korktum saatlerce kıvrandım sanki adet sancısı yaşadım

Canlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur

O zaman alternatif guzergahlari belirleyin canim bakin en kisa hangi yoldan gidebilirsiniz, nerde daha az trafik var. Ya da acil bi durumda daha yakin hangi hastane var gibi arastirma yapin :)) bizim hastane 5dk mesafede o yuzden sıkıntımız yok şükür. :))

Canlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur
Bol bol et sut yumurtaa ye canim, gerci sende biliyorsundur bunlari :)

öle bi sansımız da yok cnm ama bakalım artık bol bol dua edicez artık allah kolaylık versin die :)))

Merhaba canım.

Demekki yalancı sancı dedikleri sancıyı yaşadın.

Sabah benimde bacağıma öyle bir kramp girdi ki yataktan fırladım resmen.

Bu arada herkese selam arkadaşlar.

Havalar bir sıcak bir soğuk, bir yağmurlu bir karlı bu sene ne güzel hasta olmadım derken şifayı kaptım herhalde.

Acayip derecede boğazım yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…