2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gecmis olsun sana da canim, turp-bal öneririm cok ise yariyor.

Canım ben ilk doğumumu normal yaptım ve gün içinde bile hiçbir belirti vermedi.

Gece 12 de yattım, hafif karın ağrısı ile uyandım saat 3 e kadar sık sık wc ye gidip geldim son gitmemde eyvah ishal oluyorum herhalde derken suyum ve nişanım aynı anda geldi.

Gün içinde gayet rahattım hatta annemin komşuları karnın yukarı çıkacak sonra tekrar inecek o zaman doğum yaklaştı demek vs. diyorlardı ama ben o gecenin sabahında 35+6 da süpriz bir şekilde doğum yaptım.

Cadı seni...

Maşallah canım enerjine hayranım.

33+2 yiz bugün 33+2 günde sadece 2 kere yapmak nasip oldu.

:)

öyle de belli olmaz işte dün çok tırstım yaa dedim şimdi doğuruyo olsam ne b*k yicem dedim kendimi hayal ettim o pozisyonda inşallah korkudan bi tarafıma kaçırmam:):):):):
Ay sorma. temizligimi de yapmamistim bu hafta henüz. Aklima direkt onlar geldi ay dedim ya dogursam bu halde utanirim da diye. Banyoya mi girsem diye dusunuyordum ama banyodan da yeni cikmistim bi de o agriyla hic bisey de yapamazdim. Her an hazirlikli olmak lazim artik

Canlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur

Canım benimde senin haftanda tam 1,750 gramdı.

Ben yumurta yemezdim dünkü kontrolüme kadar günde 2 tane haşlanmış yumurta yedim işe yaramış olsa gerek ki 2,230 grama çıkmış prensesim.

Bir dene istersen.

Çok şükür Allaha bizimde hastane ile ev arası 5 dk.

"ECD75, post: 40630330, member: 56602"]İlk 31+2 de acil de girdim canım.

Dün de 33+1 dik dünde nst istedi,

28 nisanda da nst var,

6 mayısta da var,

15 mayısta da var.

Bundan sonra hafta da bir miş kontrolüm.[/QUOTE]
Benden de ister büyük ihtimal çünkü bugün öğleden sonra başladı gobegimin etrafında sanci. Asiri derecede batmalar gerilmeler oluyo.kasigima vajinama ani sancikar giriyo on dk sonra hicbisey kalmiyor. İlk defa oluyor ve çok korktm ya.

kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere ben özele gidiyorum doktorum eskiden annemin doktoruydu ve babamında arkadaşı geyet memnunum fakat sezeryan yanlısı bi doktor babam da devlet hastanesinde çalışıyo anestezi uzmanı bildiğiniz gibi devlet önceliği normal doğuma veriyo şimdi diyelim sancım geldi sizce kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa babamın çalıştığı hastane ye mi oraya gitsem ebeler hastane vs benimle yakından ilgilenecek sonuçta tanıdık ama ya bi sorun olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam ordakilere güvenemem kendi doktorum olsa çok daha iyi olur ne yapsam acaba öyle bi durumda

32 . haftada mı ayrılıyosun ben çok kararsızım yaaa
evet canım, 5 hafta daha çalışsam mı die plan yaptım, ozaman iznimi sadece 4 Eylül'e kadar uzatabiliyomuşum, e o da seminere denk geliyo zaten, 4 gün için kendimi mahvetmeyim dedim, ayrılıyorum oyüzden

öyle de belli olmaz işte dün çok tırstım yaa dedim şimdi doğuruyo olsam ne b*k yicem dedim kendimi hayal ettim o pozisyonda inşallah korkudan bi tarafıma kaçırmam:):):):):

Canım inan doğum yapmak 9 ay taşımaktan çok daha kolay.

En azından ennnnn fazla 8-10 saat süreceğini biliyorsun ki artık teknoloji de ilerledi hastayı da fazla yormadan doğumu hızlandırma yöntemlerini uyguluyorlar.

Onları düşünme.

Ben hiç doğumu düşünmüyorum sağlıkla kavuşmaya odaklandım çünkü normal yada sezeryan içimizde kalmayacak illaki bir şekilde doğacak ve Allah gerçekten yardım ediyor.

ahhh ahhh ne guzel annelerınızın gelmesını konusuyosunuz kıskandım valla sızlerı, benım kardesım lys gırecek annemın erken gelme gıbı bı durumu yok 4 saatlık mesafemız var dogum oldugu gun gelır 3 gun ya kalır ya kalamaz

ayy gerçekten ya ilk akla gelen banyo ve temizlik oluyo bende kendi kendime birazda auyku sersemliğiyle banyoya mı girsem acaba yok yok üşütürüm sonra diye düşündüm inşallah hazırlıksız yakalanmayız ya gerçi insan o sancıda onları düşünemez gibime geliyo

Aynen canım bundan sonra temizlik açısından hazırlıklı olmamız lazım.

Gerçi hastaneye gitmeden önce evde ve ayakta duş alıp öyle gitmeyi öneriyor doktorlar.

İlk doğumumda nasip olmuştu duş almak, inş. bunda da olur.

"ECD75, post: 40630330, member: 56602"]İlk 31+2 de acil de girdim canım.

Dün de 33+1 dik dünde nst istedi,

28 nisanda da nst var,

6 mayısta da var,

15 mayısta da var.

Bundan sonra hafta da bir miş kontrolüm.
Benden de ister büyük ihtimal çünkü bugün öğleden sonra başladı gobegimin etrafında sanci. Asiri derecede batmalar gerilmeler oluyo.kasigima vajinama ani sancikar giriyo on dk sonra hicbisey kalmiyor. İlk defa oluyor ve çok korktm ya.[/QUOTE]

Bu haftalarda bir problem olmasa da istiyorlar canım.

aslında dün ilk defa sancı ve bel ağrısı yaşadım ondan olsa gerek

dün benim de bir tarafta tepecik oluştu. bir şey koyunca durmuyor o derece. bazen karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum.
bir de bu tüm göbüşün ortasındaki çizgi koyulaştı iyice.
benım cızgı daha belırmedı canım :) hayırlısıyla bı dogsalar 35 deyız bakalım nasipp

bende annemle aramız 10 dk doğumda gelip kalamicak ama küçük kardeşim var 7. sınıfa gidiyo diğeri de sınava girecek yani bırakıp gelemez sen gelir kalırsın diyo bana da bende hayatta rahat edemem bide bebeğin herşeyini topla oraya götür baya sıkıcı bi durum bilmiyorum nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…