- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.001
Gecmis olsun sana da canim, turp-bal öneririm cok ise yariyor.Merhaba canım.
Demekki yalancı sancı dedikleri sancıyı yaşadın.
Sabah benimde bacağıma öyle bir kramp girdi ki yataktan fırladım resmen.
Bu arada herkese selam arkadaşlar.
Havalar bir sıcak bir soğuk, bir yağmurlu bir karlı bu sene ne güzel hasta olmadım derken şifayı kaptım herhalde.
Acayip derecede boğazım yanıyor.
merhaba kızlar
eşim gecen gun söyle birşey sordu ama bende cvbını vermekte zorlandım ve aklım karıstı. doktorumuzun doğum oncesi bize verebileceği net bir tarih oluyormu normal doğum için. mesela bebeğin durumuna gore 1 hafta içinde yada bi iki gun içinde doğumun gercekleşir gibi. eşim çalıştığı için en azından bize bir zaman dilimi sölerse bende hazırlıklı olurum ya da işe gitmem o gunler arası dedi. ya da söle sölim ben bigun oncesi ertesi gun doğurcağımı nasıl anlarım belirtileri nelerdir. nette ıshal olunur biraz açılma olabilir yada sancılar başlar bi kaç saat onceden sonradan azalarak gider yazıyor. eşimin işyeri, bizim ev ve hastane çok saçma yerlerde zamanlamayı iyi yapmamız lazım iş saatine denk gelirse yandık
Ben ilk defa böyle bi sanci yaşadım canım. Sanciyla uyandım resmen, tuvalete falan gittim geçmedi. Sağa döndüm sola döndüm sırtüstü yattim yok. Ah uh diye diye biraz sonra gecti.
magnezyumu alali benimde epey oluyor. Doktor kasilma olunca icersin demisti, icmiyordum o yüzden. Ama korktum acikcasi.
gece de kocisle bisiler yapmıştıkkocise diyince bidaha yok bu sondu dedi.
Ay sorma. temizligimi de yapmamistim bu hafta henüz. Aklima direkt onlar geldi ay dedim ya dogursam bu halde utanirim da diye. Banyoya mi girsem diye dusunuyordum ama banyodan da yeni cikmistim bi de o agriyla hic bisey de yapamazdim. Her an hazirlikli olmak lazim artiköyle de belli olmaz işte dün çok tırstım yaa dedim şimdi doğuruyo olsam ne b*k yicem dedim kendimi hayal ettim o pozisyonda inşallah korkudan bi tarafıma kaçırmam:):):):):
Canlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur
O zaman alternatif guzergahlari belirleyin canim bakin en kisa hangi yoldan gidebilirsiniz, nerde daha az trafik var. Ya da acil bi durumda daha yakin hangi hastane var gibi arastirma yapin :)) bizim hastane 5dk mesafede o yuzden sıkıntımız yok şükür. :))
Gecmis olsun sana da canim, turp-bal öneririm cok ise yariyor.
evet canım, 5 hafta daha çalışsam mı die plan yaptım, ozaman iznimi sadece 4 Eylül'e kadar uzatabiliyomuşum, e o da seminere denk geliyo zaten, 4 gün için kendimi mahvetmeyim dedim, ayrılıyorum oyüzden32 . haftada mı ayrılıyosun ben çok kararsızım yaaa
Heheh. :) benim koca korkuyor artik. Dünden sonra birazcık bende korktum ne yalan söyleyeyim.Cadı seni...
Maşallah canım enerjine hayranım.
33+2 yiz bugün 33+2 günde sadece 2 kere yapmak nasip oldu.
:)
öyle de belli olmaz işte dün çok tırstım yaa dedim şimdi doğuruyo olsam ne b*k yicem dedim kendimi hayal ettim o pozisyonda inşallah korkudan bi tarafıma kaçırmam:):):):):
Ay sorma. temizligimi de yapmamistim bu hafta henüz. Aklima direkt onlar geldi ay dedim ya dogursam bu halde utanirim da diye. Banyoya mi girsem diye dusunuyordum ama banyodan da yeni cikmistim bi de o agriyla hic bisey de yapamazdim. Her an hazirlikli olmak lazim artik
Canim benim dedigim turpu oyuyorsun kara turpu icine bal koyuyorsun bi gece bekliyor onun suyu siziyor bardaga o suyu iciyorsun ilac niyetine :) ama turp da faydalidir heralde :)Şimdi turp yedim ama bal kalmamış evde.
Tek turp işe yaramaz mı?
Ay sorma. temizligimi de yapmamistim bu hafta henüz. Aklima direkt onlar geldi ay dedim ya dogursam bu halde utanirim da diye. Banyoya mi girsem diye dusunuyordum ama banyodan da yeni cikmistim bi de o agriyla hic bisey de yapamazdim. Her an hazirlikli olmak lazim artik
Benden de ister büyük ihtimal çünkü bugün öğleden sonra başladı gobegimin etrafında sanci. Asiri derecede batmalar gerilmeler oluyo.kasigima vajinama ani sancikar giriyo on dk sonra hicbisey kalmiyor. İlk defa oluyor ve çok korktm ya.[/QUOTE]"ECD75, post: 40630330, member: 56602"]İlk 31+2 de acil de girdim canım.
Dün de 33+1 dik dünde nst istedi,
28 nisanda da nst var,
6 mayısta da var,
15 mayısta da var.
Bundan sonra hafta da bir miş kontrolüm.
Canım inan doğum yapmak 9 ay taşımaktan çok daha kolay.
En azından ennnnn fazla 8-10 saat süreceğini biliyorsun ki artık teknoloji de ilerledi hastayı da fazla yormadan doğumu hızlandırma yöntemlerini uyguluyorlar.
Onları düşünme.
Ben hiç doğumu düşünmüyorum sağlıkla kavuşmaya odaklandım çünkü normal yada sezeryan içimizde kalmayacak illaki bir şekilde doğacak ve Allah gerçekten yardım ediyor.
benım cızgı daha belırmedı canım :) hayırlısıyla bı dogsalar 35 deyız bakalım nasippdün benim de bir tarafta tepecik oluştu. bir şey koyunca durmuyor o derece. bazen karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum.
bir de bu tüm göbüşün ortasındaki çizgi koyulaştı iyice.
ahhh ahhh ne guzel annelerınızın gelmesını konusuyosunuz kıskandım valla sızlerı, benım kardesım lys gırecek annemın erken gelme gıbı bı durumu yok 4 saatlık mesafemız var dogum oldugu gun gelır 3 gun ya kalır ya kalamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?