- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.021
Insallah canim. ben o bolgeye agda vs de kullanamiyorum jilet kullaniyorum. O yuzden bi hafta falan ara vermek durumunda kaliyorum cok tahris ediyor diye. Ama artik veremeyecegim sanirim. Her banyoda temizlemem gerekecekAynen canım bundan sonra temizlik açısından hazırlıklı olmamız lazım.
Gerçi hastaneye gitmeden önce evde ve ayakta duş alıp öyle gitmeyi öneriyor doktorlar.
İlk doğumumda nasip olmuştu duş almak, inş. bunda da olur.
ınsallah cnım korkuyla devam etmek cok zor yahu hayırlısı olsada dogsalarcanım öncelikle geçmiş olsun, inşallah bi sorun çıkmaz. bende dün kötü bir gece geçirdim, belim çok kötü ağrıyordu,heralde onun etkisiyle erken doğum yapmış olduğumu gördüm rüyamda,bebeğim küçücüktü.hepimizin az kaldı,biraz dikkat edersek inşallah bu bikaç haftayıda atlatır rahat ederiz artık...
O kadar yakinsa sabah gelir aksam gider canim dert ettigin seye bak :)bende annemle aramız 10 dk doğumda gelip kalamicak ama küçük kardeşim var 7. sınıfa gidiyo diğeri de sınava girecek yani bırakıp gelemez sen gelir kalırsın diyo bana da bende hayatta rahat edemem bide bebeğin herşeyini topla oraya götür baya sıkıcı bi durum bilmiyorum nasıl olcak
kızlar bişe danışmak istiyorum sizlere ben özele gidiyorum doktorum eskiden annemin doktoruydu ve babamında arkadaşı geyet memnunum fakat sezeryan yanlısı bi doktor babam da devlet hastanesinde çalışıyo anestezi uzmanı bildiğiniz gibi devlet önceliği normal doğuma veriyo şimdi diyelim sancım geldi sizce kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa babamın çalıştığı hastane ye mi oraya gitsem ebeler hastane vs benimle yakından ilgilenecek sonuçta tanıdık ama ya bi sorun olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam ordakilere güvenemem kendi doktorum olsa çok daha iyi olur ne yapsam acaba öyle bi durumda
O kadar yakinsa sabah gelir aksam gider canim dert ettigin seye bak :)
Ben senin durumunda olsam devlete giderdim canım.
esım orda dogum yapmama karsı cıkıyo, tabı kendı annesı 1 ay onceden gelme nıyetlısıbende annemle aramız 10 dk doğumda gelip kalamicak ama küçük kardeşim var 7. sınıfa gidiyo diğeri de sınava girecek yani bırakıp gelemez sen gelir kalırsın diyo bana da bende hayatta rahat edemem bide bebeğin herşeyini topla oraya götür baya sıkıcı bi durum bilmiyorum nasıl olcak
bende annemle aramız 10 dk doğumda gelip kalamicak ama küçük kardeşim var 7. sınıfa gidiyo diğeri de sınava girecek yani bırakıp gelemez sen gelir kalırsın diyo bana da bende hayatta rahat edemem bide bebeğin herşeyini topla oraya götür baya sıkıcı bi durum bilmiyorum nasıl olcak
benımde hıc bı bılgım yok canım nst ye sokuyolar orda bellı oluodur sanırımBenim bebişte çook hareket ediyor. Karnım dalgalanıyor, sanki taklalar atıyor. Gece gündüz böyle ve canım yanıyor haliyle tedirgin oluyorum ama doktora gitmedim normaldir die. 2 hafta önce kontrolde magnezyumlu hap verdi o kasılmalarıma iyi geldi. Öncesinde taş gibi bi tarafıma toplanıp kalıodu bikaç sanie ve sancı oluodu. Şimdi o olmuo. Hareketli olmasını nasıl yorumlamalıyım? Erken doğuma işaret olabilir mi ki?
Insallah canim. ben o bolgeye agda vs de kullanamiyorum jilet kullaniyorum. O yuzden bi hafta falan ara vermek durumunda kaliyorum cok tahris ediyor diye. Ama artik veremeyecegim sanirim. Her banyoda temizlemem gerekecekay bi de göremiyorum artik gobekten ayakli aynalardan da almak lazim.
Insallah canim. ben o bolgeye agda vs de kullanamiyorum jilet kullaniyorum. O yuzden bi hafta falan ara vermek durumunda kaliyorum cok tahris ediyor diye. Ama artik veremeyecegim sanirim. Her banyoda temizlemem gerekecekay bi de göremiyorum artik gobekten ayakli aynalardan da almak lazim.
peki geceleri kim olcak lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz derler eşim de sanmıyorum bi faydasının olacağını
İlk doğumumda tam 39 gün annemde kaldım ama şimdi 10 gün annem bende kalacak, zaten aramız yürüyerek 5 dk. yardıma ihtiyacım olduğunda hemen gelir.
Saglikli olduğun sürece bence ihtiyacin olmaz yemeğini temizligini annen gündüz yapar zaten. Sen icini rahat tut onlar halledilebilecek seyler :)peki geceleri kim olcak lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz derler eşim de sanmıyorum bi faydasının olacağını
esım orda dogum yapmama karsı cıkıyo, tabı kendı annesı 1 ay onceden gelme nıyetlısıdogumdan 1 hafta oncede ablası 2 cocuguyla gelcekmış, kara kara dusunuyorum
Yok canım sen inanma onlara neden 40 gün yalnız bırakılmasın ki.
Bacaklari epilatorle kendim halledebiliyorum şükür :) gerci o da batik yapiyor ama yapacak bisey yok artık:)Bende ağda vs. kullanmıyorum canım, o kadar acıya gelemem, Aslında doğum anımda biri hayrına yapsa ne güzel olur. Doğum masasında bebek doğmadan önce mis gibi temizleseler dermişim.
Bende en altları göremiyorum canım, bacaklarıma da mayısın 2. haftası nasip olursa ağda yapmayı yada yaptırmayı düşünüyorum.
Saglikli olduğun sürece bence ihtiyacin olmaz yemeğini temizligini annen gündüz yapar zaten. Sen icini rahat tut onlar halledilebilecek seyler :)
gercekten ya dua edın benım ıcın gorumcem yıne 15 gunde donecekte kv en az 2 ay kalmadan donmez, kı ben de bı ortamda olmaktan pek hosnut degılım acıkcası oooooooooooofffffffff offffffffAy Allah yardımcın olsun canım.
bebeğin a dan z ye bütün eşyalarını götürdün değil mi zor olur öyle yaa bide benim eşim 1 gün bile kalamaz annesinde bile kalmıyo evde de ben onu yalnız bırakamam aklım kalır hep en iyisi ben evde kalim gelen bakan olur elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?