2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Insallah canim. ben o bolgeye agda vs de kullanamiyorum jilet kullaniyorum. O yuzden bi hafta falan ara vermek durumunda kaliyorum cok tahris ediyor diye. Ama artik veremeyecegim sanirim. Her banyoda temizlemem gerekecek ay bi de göremiyorum artik gobekten ayakli aynalardan da almak lazim.

ınsallah cnım korkuyla devam etmek cok zor yahu hayırlısı olsada dogsalar

O kadar yakinsa sabah gelir aksam gider canim dert ettigin seye bak :)

Ben senin durumunda olsam devlete giderdim canım.

esım orda dogum yapmama karsı cıkıyo, tabı kendı annesı 1 ay onceden gelme nıyetlısı dogumdan 1 hafta oncede ablası 2 cocuguyla gelcekmış, kara kara dusunuyorum

İlk doğumumda tam 39 gün annemde kaldım ama şimdi 10 gün annem bende kalacak, zaten aramız yürüyerek 5 dk. yardıma ihtiyacım olduğunda hemen gelir.

benımde hıc bı bılgım yok canım nst ye sokuyolar orda bellı oluodur sanırım

ben hala kuaförde ağda yaptırıyorum kendim evde hiç yapmadım en azından uzun süre gidiyo jiletle hemen çıkar zor olur bu halinle ağdanın da bi zararı yok ki

Bende ağda vs. kullanmıyorum canım, o kadar acıya gelemem, Aslında doğum anımda biri hayrına yapsa ne güzel olur. Doğum masasında bebek doğmadan önce mis gibi temizleseler dermişim.

Bende en altları göremiyorum canım, bacaklarıma da mayısın 2. haftası nasip olursa ağda yapmayı yada yaptırmayı düşünüyorum.

İlk doğumumda tam 39 gün annemde kaldım ama şimdi 10 gün annem bende kalacak, zaten aramız yürüyerek 5 dk. yardıma ihtiyacım olduğunda hemen gelir.

bebeğin a dan z ye bütün eşyalarını götürdün değil mi zor olur öyle yaa bide benim eşim 1 gün bile kalamaz annesinde bile kalmıyo evde de ben onu yalnız bırakamam aklım kalır hep en iyisi ben evde kalim gelen bakan olur elbet

peki geceleri kim olcak lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz derler eşim de sanmıyorum bi faydasının olacağını
Saglikli olduğun sürece bence ihtiyacin olmaz yemeğini temizligini annen gündüz yapar zaten. Sen icini rahat tut onlar halledilebilecek seyler :)

Yok canım sen inanma onlara neden 40 gün yalnız bırakılmasın ki.

lohusa kadının 40 gün mezarı açık olurmuş annem söyler hep mesela ev karanlık olmaz muhakkak kaldığın odanın lambası yanarmış karabasan diye bişe varmış annem 2 kardeşimde de bende de yaşamış o anı

Bacaklari epilatorle kendim halledebiliyorum şükür :) gerci o da batik yapiyor ama yapacak bisey yok artık:)

Saglikli olduğun sürece bence ihtiyacin olmaz yemeğini temizligini annen gündüz yapar zaten. Sen icini rahat tut onlar halledilebilecek seyler :)

bende biraz nazlansam mı diye düşünüyodum ama öyle bi şansım olur mu bilmem şimdi olduğu gibi doğurur doğurmaz ayaklanırım iş güç yine beni bekler

Evet canım götür getir zahmetli olmuştu.

Sen onlara takma kafanı gelir bakar annen canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…