- 5 Mayıs 2010
- 106
- 47
- 298
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.041
Evet canım götür getir zahmetli olmuştu.
Sen onlara takma kafanı gelir bakar annen canım.
lohusa kadının 40 gün mezarı açık olurmuş annem söyler hep mesela ev karanlık olmaz muhakkak kaldığın odanın lambası yanarmış karabasan diye bişe varmış annem 2 kardeşimde de bende de yaşamış o anı
Bacaklari epilatorle kendim halledebiliyorum şükür :) gerci o da batik yapiyor ama yapacak bisey yok artık:)
kaynanam evde tek başına o da bana yakın ama ben kendi annemin bakmasını istiyorum yoksa desem 1 ay kalır yani
Canım onları düşünme.
Onun bilimsel açıklaması ver.
Evet doğumdan sonra korku, kabus olurmuş ama nedeni mezar açıklığı vs. değil.
Doğum sonrası yaşadığımız kansızlığa bağlı canım.
Anneminde araştırma konusuydu.
Kansızlıktan kaynaklanıyormuş.
Kaynanan uzakta mı oturuyor canım
Kızlaar bu bebiş geceleri uyutmuyor yaDün gece çok ağrım oldu, ama kasıklarda olmadığı için bele doğru olduğu için daha çok rahattım.. Doktor randevum taa 7 sinde ama bu gidişle erken gidicem
Benim annem de her konuşmamızda geleyim artık diyorDaha çok var diyorum. Gerçi artık her işi zor yapıom, kocamında elinden gelmio bişey. Psikolojimde bozuk ağlayıp duruom herşeye ama napiim annemin de ilgilenmesi gereken bi kocası ve oğlu var. Gel diyemiom.
Günlerimiz seninle aynı canım.
Haftaya çarşamba-perşembe-cuma tatil. Kızımla ilgileneceğim.
Cumartesi pazarda malum tatil.
Pazartesi havalar düzelirse vestiyerden düzelmezse mutfak dolaplarında ne var ne yok yıkayıp yerleştirme ile başlayacağım.
Sonra sıra ile hergün bir oda, yastıklara kadar yıkamak gibi bir düşüncem var Allah nasip ederse.
hareket ölçüsünü bilemem ama bebeğinin bir rutini vardır. ona dikkat et. mesela benimki gün ışıyınca duruyor. akşama kadar tık yok. hava kararınca başlıyor tekrar. hoppidi hoppidiBenim bebişte çook hareket ediyor. Karnım dalgalanıyor, sanki taklalar atıyor. Gece gündüz böyle ve canım yanıyor haliyle tedirgin oluyorum ama doktora gitmedim normaldir die. 2 hafta önce kontrolde magnezyumlu hap verdi o kasılmalarıma iyi geldi. Öncesinde taş gibi bi tarafıma toplanıp kalıodu bikaç sanie ve sancı oluodu. Şimdi o olmuo. Hareketli olmasını nasıl yorumlamalıyım? Erken doğuma işaret olabilir mi ki?
nasip ama o da az daha evde doğuracakmış öyle düşünayy o arkadaşın gibi olmak isterdim :):):
hadi ya ben herkeste oluyor sanıyordum. ben de en başından beri var. giderek koyulaşıyor.benım cızgı daha belırmedı canım :) hayırlısıyla bı dogsalar 35 deyız bakalım nasipp
nasip ama o da az daha evde doğuracakmış öyle düşün
Demedi demeyin mayıs ortası pıtır pıtır başlarız biz doğurmaya,gerçi benim kendim için hissiyatım temmuza bile sarkacağı yönünde ama bakalım hayırlısı.:)))
Canım annen 10 dakika mesafedeymiş,hiç bunları düşünüp bunaltma kendini.Gelir sabahtan işlerini halleder,eşin gelince de evine gider annecin yalnız kalmak istemezsen.Benim Mercan Sultan teee Kayseri den gelecek,40 günlük olana kadar kal diyorum,25 günde anlaşalım diyo :))bende annemle aramız 10 dk doğumda gelip kalamicak ama küçük kardeşim var 7. sınıfa gidiyo diğeri de sınava girecek yani bırakıp gelemez sen gelir kalırsın diyo bana da bende hayatta rahat edemem bide bebeğin herşeyini topla oraya götür baya sıkıcı bi durum bilmiyorum nasıl olcak
eşimin eline kalmak istememtabi herşey kısmet acaba öyle olsa eşim doğurtabilir mi artık hava atar herkese ben doğurttum diye:):):)
Ay bende bir kere gördüm canım,diyorum ki Allah Allah bu nasıl doğum hiç canım acımıyor diye.İnşallah öyle kolay doğumlar nasip olur her birimize.dün rüyamda doğurmuşum diyorum ki amaan ne kolaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?