2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar bugün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım. kızımın baş çevresi 2 hafta ileride. anormal bir durum olduğunu sanmıyorum dedi doktorum ama içim içimi yiyor. dualarınızda benim kızımı da unutmayın nolur.

Canım onları düşünme.

Onun bilimsel açıklaması ver.

Evet doğumdan sonra korku, kabus olurmuş ama nedeni mezar açıklığı vs. değil.

Doğum sonrası yaşadığımız kansızlığa bağlı canım.

Anneminde araştırma konusuydu.

Kansızlıktan kaynaklanıyormuş.

Kızlaar bu bebiş geceleri uyutmuyor ya Dün gece çok ağrım oldu, ama kasıklarda olmadığı için bele doğru olduğu için daha çok rahattım.. Doktor randevum taa 7 sinde ama bu gidişle erken gidicem

Bacaklari epilatorle kendim halledebiliyorum şükür :) gerci o da batik yapiyor ama yapacak bisey yok artık:)

En son 2 ay önce ağda ile almıştım hamilelikten midir nedir anlamadım hala tam olarak çıkmadılar.

1-2 hafta daha bekleyip halledeceğim.

kadın bebeğini öldürmüş ya lohusayken ayy Allah korusun kansızlıktan olduğunu yeni duydum

Kızlaar bu bebiş geceleri uyutmuyor ya Dün gece çok ağrım oldu, ama kasıklarda olmadığı için bele doğru olduğu için daha çok rahattım.. Doktor randevum taa 7 sinde ama bu gidişle erken gidicem

dün gecede bişeler var ama hayırlısı herkes aynı şeyleri yaşamış bende sancı ve bel ağrısından yatamadım korktum doğuracam diye eşimi de uyutmadım ne olur ne olmaz diye

artık evin her işine koşturma. ben de eğilip doğrulamıyorum diye. çekmeceleri döküp duruyorum. attıkça ferahlık geliyor. bazılarını birine veririm diye ayırıyorum. ne kadar az eşya o kadar iyi gerçekten. boğuyor insanı.
az kaldı az dizi falan izle. kuran dinle çok iyi geliyor. onun dışında el yeteneğin varsa bir şeylerle uğraş. ben de keçe falan aldım ama zayi oldu. en sonda kırptım kırptım rahatladım

ya ben de iki uc hafta once dolaplari fakan bosaltim sildim ama cok icime sinerek yapmadim annem gelince kadin tutucam anneme yardimci olsun diye.evimin her odasinda iki.pencere var 9 pencere yani sil sil bitmiyo bi okadarda perde tul yika yika bitmez.bakalim artik nasil yetisicek

hareket ölçüsünü bilemem ama bebeğinin bir rutini vardır. ona dikkat et. mesela benimki gün ışıyınca duruyor. akşama kadar tık yok. hava kararınca başlıyor tekrar. hoppidi hoppidi

Canım annen 10 dakika mesafedeymiş,hiç bunları düşünüp bunaltma kendini.Gelir sabahtan işlerini halleder,eşin gelince de evine gider annecin yalnız kalmak istemezsen.Benim Mercan Sultan teee Kayseri den gelecek,40 günlük olana kadar kal diyorum,25 günde anlaşalım diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…