- 26 Ekim 2014
- 621
- 531
- 63
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.061
amiiinn hayırlısıyla kucağımıza alalım tosbaalarımızıAy bende bir kere gördüm canım,diyorum ki Allah Allah bu nasıl doğum hiç canım acımıyor diye.İnşallah öyle kolay doğumlar nasip olur her birimize.
Kız sen ne güldürüyorsun beni,adam nasıl doğurtsun seni.Panik olur onlar o an,ay bayılır kalır günah :)))tabi herşey kısmet acaba öyle olsa eşim doğurtabilir mi artık hava atar herkese ben doğurttum diye:):):)
yok cnm dibimde sayılır 10 dk falan
dün gecede bişeler var ama hayırlısı herkes aynı şeyleri yaşamış bende sancı ve bel ağrısından yatamadım korktum doğuracam diye eşimi de uyutmadım ne olur ne olmaz diye
Ayy o zaman Allah sabır versin
Herkesde oluyorsa normaldir o zaman iyi yönden bakalım napalım
demekki zaman yaklaşıyo öyle düşünelim
yok canım bnde hıc belırmedı cızgıyı bırak catlakta olusmadıhadi ya ben herkeste oluyor sanıyordum. ben de en başından beri var. giderek koyulaşıyor.
gercekten ya dua edın benım ıcın gorumcem yıne 15 gunde donecekte kv en az 2 ay kalmadan donmez, kı ben de bı ortamda olmaktan pek hosnut degılım acıkcası oooooooooooofffffffff offffffff
arkadaşlar bugün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım. kızımın baş çevresi 2 hafta ileride. anormal bir durum olduğunu sanmıyorum dedi doktorum ama içim içimi yiyor. dualarınızda benim kızımı da unutmayın nolur.
kaynanam evde tek başına o da bana yakın ama ben kendi annemin bakmasını istiyorum yoksa desem 1 ay kalır yani
kadın bebeğini öldürmüş ya lohusayken ayy Allah korusun kansızlıktan olduğunu yeni duydum
ya ben de iki uc hafta once dolaplari fakan bosaltim sildim ama cok icime sinerek yapmadim annem gelince kadin tutucam anneme yardimci olsun diye.evimin her odasinda iki.pencere var 9 pencere yani sil sil bitmiyo bi okadarda perde tul yika yika bitmez.bakalim artik nasil yetisicek
Demedi demeyin mayıs ortası pıtır pıtır başlarız biz doğurmaya,gerçi benim kendim için hissiyatım temmuza bile sarkacağı yönünde ama bakalım hayırlısı.:)))
eşimin eline kalmak istememzaten erkekler soğukkanlılığını doğum esnasında kaybediyor çoğunlukla.
Oh ohhh gelsin bebikler :))Bana da Mayıs 15 ten sonra doğumlar başlar gibi geliyor.
Amin amin inşallah ..herkese hayırlı günler,
Rabbim hepimizin yavrularını hayırlı sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
herkese hayırlı günler,
Rabbim hepimizin yavrularını hayırlı sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
hamilelikte sorun yoksa 35 ten sonra aliniyor,ben 32 de girdim ama risk oldugu icin,35 ten sonra giriliyor normaldeben 35. HAFTAYA GİRDİM HALA NST YE ALMADILAR BENİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?