- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.081
Masallah canim. Yumurta yiyodum.son bi haftadir kestim muz, balikta sewmiyorum..ama artik zorlada olsa yicem bebeim icinCanım benimde senin haftanda tam 1,750 gramdı.
Ben yumurta yemezdim dünkü kontrolüme kadar günde 2 tane haşlanmış yumurta yedim işe yaramış olsa gerek ki 2,230 grama çıkmış prensesim.
Bir dene istersen.
Bende en son doktora 32. Haftada gitmistim bende girmedim nstye.
35te gidicem bi daha bakalim isticek mi.
2 haftada gidiyordum aslinda canim ama doktor izinli oldugundan bi hafta gece attik. Senin onceki dogumun da erken olmus ya canim biraz doktorun da taniyor seni o yuzdendir :)Ya benim doktor neden haftada bire düşürdü kontrollerimi merak ettim şimdi.
Seninki 3 hafta ara vermiş.
bende de çatlak olmadıyok canım bnde hıc belırmedı cızgıyı bırak catlakta olusmadı
bi de haziranı beklermişim çok gülerim kendimelimonlucheesecake önce sen sonra ben.. İyiki tırsıyorum yani çoğu kşiden önce doğurucam hayırlısıylan
insan sakin birini arıyor bazen. acil durumda kimi arasam diye düşünüyorumBenim eşim konu kızı ve ben olunca acayip panik olur.
Benim kocam cok sogukkanlidir. Panik olsa bile hakimiyetini kaybetmez ve belli etmez :)insan sakin birini arıyor bazen. acil durumda kimi arasam diye düşünüyorum
arkadaşlar görünce paniklemesin. benim gittiklerimde de 30 dan sonra her gittiğinde giriyorsun. standart değil sanırım.hamilelikte sorun yoksa 35 ten sonra aliniyor,ben 32 de girdim ama risk oldugu icin,35 ten sonra giriliyor normalde
maşallah diyelim. doğumhanenin önünde tanıdıkları beklemişliğim var. ses duydukça hopluyorlar yerlerindenBenim kocam cok sogukkanlidir. Panik olsa bile hakimiyetini kaybetmez ve belli etmez :)
Ozelde olursa ben kocayi dogumhaneye sokucammaşallah diyelim. doğumhanenin önünde tanıdıkları beklemişliğim var. ses duydukça hopluyorlar yerlerinden
Evet canım memleketim Kayseri benim,ailem orada.Ama ben Trabzon da yaşıyorum,eşim buralı.pimpirikus kayserilimisin sen de?
Benim kide kayserilerden taşınacak buralara şimdiden çok kalamam derdinde.oyuzden doğumdan sonra gelirim diyor.ayarlanabilse keskede şöyle 3-5 gün öncesinden yanımda olabilse..
Ozelde olursa ben kocayi dogumhaneye sokucam
canım trabzonda hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun?Evet canım memleketim Kayseri benim,ailem orada.Ama ben Trabzon da yaşıyorum,eşim buralı.
Allah izin verirse 11 mayista da benim annisim gelecek. Epey kalacak insallah :)
Yok benim derdim cocugu alsin hemen de karismasin bisiy yapmasinlar cocuuma kendim icin degil yanibenimki peşin peşin söyledi görmek istemem tiksinirim dedi bende meraklıydım ya sana göstermeye bidaki çocuk istediğinde hatırlatırım ama dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?