2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba bayanlar nasılsınız ben dün geceden beri sancı çekiyorum cok kötüydüm sabah nst bağladılar enfeksiyon kapmışım ve sancılar başlamış artık Mayıs 5 demişti ama yanlış hesaplanmış 20 de alacakmış eğer böyle giderse daha erken. Alabiliriz dedi tansiyon 14:9 dü kasılmalar da başladı serum yedşm geldim bol bol dinlen dedi bizden haber kerleri bmyle

Geçmiş olsun canım,ne aceleci çıktı senin bebiş böyle.Tansiyonun biraz yüksek gibi mi sanki.Dikkat edin kendinize.Dinlenin bolca.

yine dün gece diye başlayan bi cümle daha hayırdır inşallah :)sezeryan olacaksın sanırım hayırlısı olsun sıkıntı yapma bebiş nasıl iyimi ne kadar olmuş boyu kilosu aman son zamanlar yatıp dinlenmek gerekiyo yorma kendini

Geçmiş olsun canım,ne aceleci çıktı senin bebiş böyle.Tansiyonun biraz yüksek gibi mi sanki.Dikkat edin kendinize.Dinlenin bolca.
Ya canım benim başından beri sorunlu gidiyor zaten beşik çektim cok bu hamilelikten ama şükür oğlum iyi dedi doktor Mayıs 20 38 hFta oluyor Sezeryan olacağı için tarih iyi dedi Bakalım Allah'tan hayırlısı

Canım ya boyu kilosu sata uygun dedi doktor boyu boyunu unuttum ama kilosu 2450 dedi gayet iyiymiş iri bir bebek olabilir dedi doktor yatmaktan başka bşrşey yaptığımız yok zaten kendimi yormamaya çakılıyorum ama yine de oluyor şu haftaları da atlarsak birşey istemiyorum Allah'ın izniyle

Hayırlısı canım aynen öyle,az kaldı sabır .Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen.

Tansiyon ilacı başlamadı mı?

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen.

Tansiyon ilacı başlamadı mı?
Yok başlamadı canım ya erken dogumu tetîtliyor dedi oyüzden şimdilik gerek görmedi oğlum maşallah cok iyiydi alttan filan muayene ettiler aman ne acı verici bşrşey kadın olmak Nekadar bukadar zor allahım Rabbim daha büyük dertler verme bunu da şükür sizler nasılsınız bayanlar

Kadın olmakta zor anne olmakta zor, emek isteyen şeyler.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş.

Emeklerimiz acılarımız boşa çıkmaz inş.

Son düzenleme:
Hayırlısı canım aynen öyle,az kaldı sabır .Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Rabbim hepimize o günleri tatdırsınn ğnşallah arkadaşlar anne olmak ne kadar sormuş şimdi annemi daha iyi anlıyorum o iyi olsun diye biz çekiyoruz anbelik böyle birşey kucağımıza alınca herşeyi unutuyoruz ne acı dert tasa herşeyi unutuyoruz işte evlat sevgisi böyle bşrşey arkadaşlar

Kizlaar, hastanedeyim suan, ben 31.haftadayim ve doktorum nst istedi, yani 34te aliyolarmis benden erken istedi telastayim
Benden de dün istedi canım 32+4 çok şükür bşy çıkmadı hemen niye panik yaptın ki cnm bşy çıkmamıştır inşallah
bende 32+0 da dogum izni raporu icin gidicem ozaman heralde nts ister veya sorarım.
isteyebilir cnm
Senin kızınada maşallah canım. Baksana oda 2 kiloyu geçmiş.

Beni de haftada 1 çağırdı artık inş. bundan sonrası güzel ilerler.
sağol canım amin inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz artık.
Kendi doktoruna da sor istersen canım, bağırsakları hareketlendirdiği için içmemi önermedi.

Hametanın sarı olanı canım.
anladım canım sağolasın gerek duyarsam sorarım ben de.

Kadın olmakta zor ama olmakta zor, emek isteyen şeyler.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş.

Emeklerimiz acılarımız boşa çıkmaz inş.
Aynen arkadaşım katılıyorum sana Rabbim bu güzel şeyi tattırdı o cennet kokusunu da tatarız en kısa zamanda arkadaşlar sizi kocaman öpüyorum ilgi ve alakanız için cok teşekkür ederim birbirimizi tanımıyoruz ama çektilerimiz aynı olunca ortak biryerde bululuyoruz arkadaşlar

buraya kadar geldik çok şükür bugünleri de atlatırız Allahın izniyle içimizi ferah tutalım bebişinde iyiymiş çok şükür sıkıntı yapma zamanında hayırlısıyla gelsin

Kelebekcik panik yapma tatlım birşey yok artık yavaş yavaş zamanımız geldi bunlar normal şeyler ben 30 haftadan beri nst giriyorum panik yok Relax ol tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…