- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.101
Evet canim :)Az kalmış ne güzel.
Canim bana sormadin ama bende trabzondayim medical park karadenize gidiyorum hasan tahsine.:)canım trabzonda hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun?
ben de istiyorum ama acı çekiyor gibi bir hali var bilemedimOzelde olursa ben kocayi dogumhaneye sokucam
Yok bizimki alisti o fikre :)ben de istiyorum ama acı çekiyor gibi bir hali var bilemedim
İmperial hastanesinde Ayşe Müsellim var,ona gidiyorum canım.canım trabzonda hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun?
Geçmiş olsun canım,ne aceleci çıktı senin bebiş böyle.Tansiyonun biraz yüksek gibi mi sanki.Dikkat edin kendinize.Dinlenin bolca.Merhaba bayanlar nasılsınız ben dün geceden beri sancı çekiyorum cok kötüydüm sabah nst bağladılar enfeksiyon kapmışım ve sancılar başlamış artık Mayıs 5 demişti ama yanlış hesaplanmış 20 de alacakmış eğer böyle giderse daha erken. Alabiliriz dedi tansiyon 14:9 dü kasılmalar da başladı serum yedşm geldim bol bol dinlen dedi bizden haber kerleri bmyle
Merhaba bayanlar nasılsınız ben dün geceden beri sancı çekiyorum cok kötüydüm sabah nst bağladılar enfeksiyon kapmışım ve sancılar başlamış artık Mayıs 5 demişti ama yanlış hesaplanmış 20 de alacakmış eğer böyle giderse daha erken. Alabiliriz dedi tansiyon 14:9 dü kasılmalar da başladı serum yedşm geldim bol bol dinlen dedi bizden haber kerleri bmyle
Ya canım benim başından beri sorunlu gidiyor zaten beşik çektim cok bu hamilelikten ama şükür oğlum iyi dedi doktor Mayıs 20 38 hFta oluyor Sezeryan olacağı için tarih iyi dedi Bakalım Allah'tan hayırlısıGeçmiş olsun canım,ne aceleci çıktı senin bebiş böyle.Tansiyonun biraz yüksek gibi mi sanki.Dikkat edin kendinize.Dinlenin bolca.
Canım ya boyu kilosu sata uygun dedi doktor boyu boyunu unuttum ama kilosu 2450 dedi gayet iyiymiş iri bir bebek olabilir dedi doktor yatmaktan başka bşrşey yaptığımız yok zaten kendimi yormamaya çakılıyorum ama yine de oluyor şu haftaları da atlarsak birşey istemiyorum Allah'ın izniyleyine dün gece diye başlayan bi cümle daha hayırdır inşallah :)sezeryan olacaksın sanırım hayırlısı olsun sıkıntı yapma bebiş nasıl iyimi ne kadar olmuş boyu kilosu aman son zamanlar yatıp dinlenmek gerekiyo yorma kendini
Hayırlısı canım aynen öyle,az kaldı sabır .Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.Ya canım benim başından beri sorunlu gidiyor zaten beşik çektim cok bu hamilelikten ama şükür oğlum iyi dedi doktor Mayıs 20 38 hFta oluyor Sezeryan olacağı için tarih iyi dedi Bakalım Allah'tan hayırlısı
Merhaba bayanlar nasılsınız ben dün geceden beri sancı çekiyorum cok kötüydüm sabah nst bağladılar enfeksiyon kapmışım ve sancılar başlamış artık Mayıs 5 demişti ama yanlış hesaplanmış 20 de alacakmış eğer böyle giderse daha erken. Alabiliriz dedi tansiyon 14:9 dü kasılmalar da başladı serum yedşm geldim bol bol dinlen dedi bizden haber kerleri bmyle
Yok başlamadı canım ya erken dogumu tetîtliyor dedi oyüzden şimdilik gerek görmedi oğlum maşallah cok iyiydi alttan filan muayene ettiler aman ne acı verici bşrşey kadın olmak Nekadar bukadar zor allahım Rabbim daha büyük dertler verme bunu da şükür sizler nasılsınız bayanlarGeçmiş olsun canım bol bol dinlen.
Tansiyon ilacı başlamadı mı?
Yok başlamadı canım ya erken dogumu tetîtliyor dedi oyüzden şimdilik gerek görmedi oğlum maşallah cok iyiydi alttan filan muayene ettiler aman ne acı verici bşrşey kadın olmak Nekadar bukadar zor allahım Rabbim daha büyük dertler verme bunu da şükür sizler nasılsınız bayanlar
Rabbim hepimize o günleri tatdırsınn ğnşallah arkadaşlar anne olmak ne kadar sormuş şimdi annemi daha iyi anlıyorum o iyi olsun diye biz çekiyoruz anbelik böyle birşey kucağımıza alınca herşeyi unutuyoruz ne acı dert tasa herşeyi unutuyoruz işte evlat sevgisi böyle bşrşey arkadaşlarHayırlısı canım aynen öyle,az kaldı sabır .Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.
Benden de dün istedi canım 32+4 çok şükür bşy çıkmadı hemen niye panik yaptın ki cnm bşy çıkmamıştır inşallahKizlaar, hastanedeyim suan, ben 31.haftadayim ve doktorum nst istedi, yani 34te aliyolarmis benden erken istedi telastayim
isteyebilir cnmbende 32+0 da dogum izni raporu icin gidicem ozaman heralde nts ister veya sorarım.
sağol canım amin inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz artık.Senin kızınada maşallah canım. Baksana oda 2 kiloyu geçmiş.
Beni de haftada 1 çağırdı artık inş. bundan sonrası güzel ilerler.
anladım canım sağolasın gerek duyarsam sorarım ben de.Kendi doktoruna da sor istersen canım, bağırsakları hareketlendirdiği için içmemi önermedi.
Hametanın sarı olanı canım.
Aynen arkadaşım katılıyorum sana Rabbim bu güzel şeyi tattırdı o cennet kokusunu da tatarız en kısa zamanda arkadaşlar sizi kocaman öpüyorum ilgi ve alakanız için cok teşekkür ederim birbirimizi tanımıyoruz ama çektilerimiz aynı olunca ortak biryerde bululuyoruz arkadaşlarKadın olmakta zor ama olmakta zor, emek isteyen şeyler.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inş.
Emeklerimiz acılarımız boşa çıkmaz inş.
Canım ya boyu kilosu sata uygun dedi doktor boyu boyunu unuttum ama kilosu 2450 dedi gayet iyiymiş iri bir bebek olabilir dedi doktor yatmaktan başka bşrşey yaptığımız yok zaten kendimi yormamaya çakılıyorum ama yine de oluyor şu haftaları da atlarsak birşey istemiyorum Allah'ın izniyle
Kelebekcik panik yapma tatlım birşey yok artık yavaş yavaş zamanımız geldi bunlar normal şeyler ben 30 haftadan beri nst giriyorum panik yok Relax ol tatlımmmmBenden de dün istedi canım 32+4 çok şükür bşy çıkmadı hemen niye panik yaptın ki cnm bşy çıkmamıştır inşallah
isteyebilir cnm
sağol canım amin inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz artık.
anladım canım sağolasın gerek duyarsam sorarım ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?