2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
buraya kadar geldik çok şükür bugünleri de atlatırız Allahın izniyle içimizi ferah tutalım bebişinde iyiymiş çok şükür sıkıntı yapma zamanında hayırlısıyla gelsin
Öyle ama artık bunalıma girdim hastane ve ev arası yaptığımız başka bşrşey yok yat kalk bi atlasak şu günleri hayırlısı ile arkadaşlar tek istegim bu şuan hepimizi sancısız ağrısız bir solukta doğurmak nasip eder

amin cnm inşallah öyle olur

Amin canım.

Şaka maka gerçekten az kaldı.

İlk dönemler ve son dönemler ciddi anlamda zor ve telaşlı geçiyor.

Ne oldu ne olacak diye düşünmekte cabası.

Amin canım.

Şaka maka gerçekten az kaldı.

İlk dönemler ve son dönemler ciddi anlamda zor ve telaşlı geçiyor.

Ne oldu ne olacak diye düşünmekte cabası.
Aynen öyle tatlım ne oldu erken mi kilosu nasıl boyu nasıl sağlığı nasıl Sezeryan olacaklar ağrım olur mu nasıl geçer acaba normal dogum yapacak olanlar ise sancım nasıl olur hepinizde bi korku bir telaş tabiin yardımcımız olsun çoğu gitti azı kaldı biraz daha dişleri sıkmaya devam kızlar 2. Anne olarak kızımda kucağıma aldığım o dakika yü hiç unutamıyorum onun tadı çektiklerimi zi unutturuyor

Canlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur
canım benimki de 30+5 te yani seninkinden 2 gün küçükken 1580 di ve doktor gayet iyi dedi, bence hiç takma kafana, belki doktorun tontiş çocuk seviyodur

Canim benim ilk kizimda 3 haftadan fazla ilerdeydi yapiyla alakali yegenimin de 3bucuk hafta falan ilerdeydi hicbir sorunlari Yok masallah ailede kafasi buyuk olan varsa gayet normal yapisal bir seu

Biz de oğlumla bugün doktora gittik. babası gelmedi diye küsmüş olsa gerek sırtını dönüp yüzünü kapattı. bir tanecik bile fotoğraf bile alamadık. 31+3 günlük olmama rağmen bebiş 32+4 görünüyor. yaklaşık 8 gün sanırım öndeyiz. ayrıca 2 kiloyu geçmişiz. bu normal mi? doktor araba kullanma dedi. bu yüzden izne ayrılmak zorunda kaldım. bir de doğum kanalı kapalı dedi. ne demek bilemedim. bir de bu önden gitme işi beni korkutuyor tecrübeli anneler bilirler erken doğum olur mu kı?

A
Ayy hic hatirlatma ben de ilk kizimda yasadim al basmasi diyorlar sonra yattigimiz odaya kuran koyduk bir daha olmadi

evet canım, 5 hafta daha çalışsam mı die plan yaptım, ozaman iznimi sadece 4 Eylül'e kadar uzatabiliyomuşum, e o da seminere denk geliyo zaten, 4 gün için kendimi mahvetmeyim dedim, ayrılıyorum oyüzden
olur mu canim ya 5 hafta calissan mayis ayi biter haziran temmuz agustos eylul izinli olursun

canım, banada 22. haftamda iki farklı perinatoloji uzmanı plasenta previa totalis teşhisi koydu.
rutin kontrolümü yapan doktorumada son kontrolümde yukarı çıkmış dedi, hatta banada gösterdi, bak burda diye..
inşallah sizlerinde çıkar yukarı, perinatologlar biraz daha karamsar oluyor :/

Selam güzellikler, nasılsınız?

Ben dün geceyi biraz huzursuz geçirdim. Hafif ağrım vardı sanki ne bileyim.
Bugünde bi huzursuzluk var, ara ara göbeğimin üst kısmında minik minik ağrılar oluyor geçiyor, bazen o ağrı olunca vajinama doğru yayılıyor kısacık, anlamadım ne iş.
Kasık-bel ağrısı yok şükür. Kızımın hareketleri normal.

Ama çook korkuyorum. Basından beri riskli geçtiği için.

Kontolümüz cuma günü, nasıl sabretcem hiç bilmiyorum.

dün mesajları okuyayım derken tel elimde uyumuşum bugün anca okudum.
yavaş yavaş doğum telaşı sarmış ben de mayısta doğar artık herhalde diyorum. 9 ay çok uzun zaten :)
dün az temizlik yaptım bugün öğlene kadar yatmışım. az bir iş pert yapıyor ertesi gün dinlenmekle geçiyor. işler güçler hiç bitmiyor valla

canım benimki de 30+5 te yani seninkinden 2 gün küçükken 1580 di ve doktor gayet iyi dedi, bence hiç takma kafana, belki doktorun tontiş çocuk seviyodur
Kelebekçik tatlım üzmek kendini benim bebeğimde bu hafta hiç kilo almamış herşey olabiliyor

Kızlar hepimiz telaşa mi kapıldık ne.. Bilmiyoruz nasipteki vakitlerini..inş hayırla ,saglikla dogsunlar..

Birşey sormak istiyorum. Daha öncesinde sezaryan olan annelere..3-4 gün u buluyormus sut gelmesi.hastanede kaşıkla yafa enjektör ile mama veriluyormus..ne kadar surede bir verilmeli ? Açlıktan sarılık olmasın dan korkuyorum..

Yeni doğum yapan ark.ima Dr.emzirsen bile ilk 10 gün sabah akşam mama ver demiş.

Çok tecrubesizim..

Kızlar yenidoğan bebek bezini kaç paket kullanırız acaba?
3lü paketler var uygun oluyor ama 3 paket bitene kadar aynı numara kullanılır mı bunu bilemedim

Kızlar yenidoğan bebek bezini kaç paket kullanırız acaba?
3lü paketler var uygun oluyor ama 3 paket bitene kadar aynı numara kullanılır mı bunu bilemedim
Canim ayri ayri marka alsan iyi olur bence. Cunku alerji oluyomus bazilarina bebekler, tenleri uymayabiliyomus. Ben bi paket molfix , bi paket prima aldim.

Canim geriden gelme yada onden gitme dogumu etkilemiyomus, korkma. Yine zamaninda geliyomus melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…