- 1 Nisan 2015
- 134
- 335
- 18
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.121
Öyle ama artık bunalıma girdim hastane ve ev arası yaptığımız başka bşrşey yok yat kalk bi atlasak şu günleri hayırlısı ile arkadaşlar tek istegim bu şuan hepimizi sancısız ağrısız bir solukta doğurmak nasip ederburaya kadar geldik çok şükür bugünleri de atlatırız Allahın izniyle içimizi ferah tutalım bebişinde iyiymiş çok şükür sıkıntı yapma zamanında hayırlısıyla gelsin
Öyle ama artık bunalıma girdim hastane ve ev arası yaptığımız başka bşrşey yok yat kalk bi atlasak şu günleri hayırlısı ile arkadaşlar tek istegim bu şuan hepimizi sancısız ağrısız bir solukta doğurmak nasip eder
Öyle ama artık bunalıma girdim hastane ve ev arası yaptığımız başka bşrşey yok yat kalk bi atlasak şu günleri hayırlısı ile arkadaşlar tek istegim bu şuan hepimizi sancısız ağrısız bir solukta doğurmak nasip eder
Aynen öyle tatlım ne oldu erken mi kilosu nasıl boyu nasıl sağlığı nasıl Sezeryan olacaklar ağrım olur mu nasıl geçer acaba normal dogum yapacak olanlar ise sancım nasıl olur hepinizde bi korku bir telaş tabiin yardımcımız olsun çoğu gitti azı kaldı biraz daha dişleri sıkmaya devam kızlar 2. Anne olarak kızımda kucağıma aldığım o dakika yü hiç unutamıyorum onun tadı çektiklerimi zi unutturuyorAmin canım.
Şaka maka gerçekten az kaldı.
İlk dönemler ve son dönemler ciddi anlamda zor ve telaşlı geçiyor.
Ne oldu ne olacak diye düşünmekte cabası.
canım benimki de 30+5 te yani seninkinden 2 gün küçükken 1580 di ve doktor gayet iyi dedi, bence hiç takma kafana, belki doktorun tontiş çocuk seviyodurCanlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur
Canim benim ilk kizimda 3 haftadan fazla ilerdeydi yapiyla alakali yegenimin de 3bucuk hafta falan ilerdeydi hicbir sorunlari Yok masallah ailede kafasi buyuk olan varsa gayet normal yapisal bir seuarkadaşlar bugün 32. hafta çalışabilir raporumu aldım. kızımın baş çevresi 2 hafta ileride. anormal bir durum olduğunu sanmıyorum dedi doktorum ama içim içimi yiyor. dualarınızda benim kızımı da unutmayın nolur.
Ayy hic hatirlatma ben de ilk kizimda yasadim al basmasi diyorlar sonra yattigimiz odaya kuran koyduk bir daha olmadilohusa kadının 40 gün mezarı açık olurmuş annem söyler hep mesela ev karanlık olmaz muhakkak kaldığın odanın lambası yanarmış karabasan diye bişe varmış annem 2 kardeşimde de bende de yaşamış o anı
olur mu canim ya 5 hafta calissan mayis ayi biter haziran temmuz agustos eylul izinli olursunevet canım, 5 hafta daha çalışsam mı die plan yaptım, ozaman iznimi sadece 4 Eylül'e kadar uzatabiliyomuşum, e o da seminere denk geliyo zaten, 4 gün için kendimi mahvetmeyim dedim, ayrılıyorum oyüzden
Kizlar 22.haftamda belli oldu...
O gunden beri riskli gebelik takibindeyim ...
Mr cekildi bi ay once sukur mesane ve rahme yapismamis...
Ama yukari cikar denmedi kac aydir...
Previa marjinal yukari cikabiliyor ama totalis zor...
Mr cektirin mutlaka...
Usgde de belli oluyor gerçi akreate durumu fakat kesin sonuc mr...
Rabbim cumlemize selametle bebislerimizle kurtulmayi nasip etsin insaallah amin...
bi de haziranı beklermişim çok gülerim kendime
Kelebekçik tatlım üzmek kendini benim bebeğimde bu hafta hiç kilo almamış herşey olabiliyorcanım benimki de 30+5 te yani seninkinden 2 gün küçükken 1580 di ve doktor gayet iyi dedi, bence hiç takma kafana, belki doktorun tontiş çocuk seviyodur
Benimki de kiz cnm.yarin kontrolum var benimde.doktorum kilo konusunda hiç bişey demiyor zaten istediğini ye diyor herşey serbest banaAllah nasip ederse kızım olacak canım senin cinsiyeti neydi?
Ewet canim ,ilk olunca insan stress yapiyo ama artik iki haftada bir giricekmisimKelebekcik panik yapma tatlım birşey yok artık yavaş yavaş zamanımız geldi bunlar normal şeyler ben 30 haftadan beri nst giriyorum panik yok Relax ol tatlımmmm
Canim ayri ayri marka alsan iyi olur bence. Cunku alerji oluyomus bazilarina bebekler, tenleri uymayabiliyomus. Ben bi paket molfix , bi paket prima aldim.Kızlar yenidoğan bebek bezini kaç paket kullanırız acaba?
3lü paketler var uygun oluyor ama 3 paket bitene kadar aynı numara kullanılır mı bunu bilemedim
Canim geriden gelme yada onden gitme dogumu etkilemiyomus, korkma. Yine zamaninda geliyomus meleklerBiz de oğlumla bugün doktora gittik. babası gelmedi diye küsmüş olsa gerek sırtını dönüp yüzünü kapattı. bir tanecik bile fotoğraf bile alamadık.31+3 günlük olmama rağmen bebiş 32+4 görünüyor. yaklaşık 8 gün sanırım öndeyiz. ayrıca 2 kiloyu geçmişiz. bu normal mi? doktor araba kullanma dedi. bu yüzden izne ayrılmak zorunda kaldım. bir de doğum kanalı kapalı dedi. ne demek bilemedim. bir de bu önden gitme işi beni korkutuyor tecrübeli anneler bilirler erken doğum olur mu kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?