2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Güzel yağıyordu
Almilacim senin bebisin kiz miydi.en son gittiginde kac kilo ve haftadaydi.seninle de ayniyiz da aslinda Ben senden bir haftada buyugumde geriden cikiyor ultrasonda.bide minyon oldugu icin be kadar minik diye dusunuyorum.bu arada Kizlar aranizda ostaocare kullanan var mi

Arkadaşım ben de 8 sene önce yani 21 yaşında genç anne olarak cok tecrübesizlşk yaptım ve ilkgün evet gelmiyor cok az geliyor oda bebeği doyurmuyor sonra zaten emzire emzire geliyor sütün ama mana kesin yediriyorlar benden sana tavsiye az az ver ama bebek mamayı biberondan yemek daha kolayına geliyor alışıyor ve emmek istemiyor memeyi sarılık konusunda ne yaparsan yap sarılık oluyor bebekler onu da emzirerek kolaylıkla geçiyor özel hastanede bizim başımızdan kızımda cok kötü dediler 8sene önce 2 milyar sarılık tedavisi için para istediler bizde yeni anne baba olarak hemen kabul ettik eşimin sayısı gelip bizi çıkardı siz ne yapıyorsunuz dedi Bakırköy'e gittik meersem bebek normal seyrinde sarılık geçiriyormuş profösör doktor bize dedi ki bol bol emzir sütün emzirdikçe geliyor bol bol emzir diyor ve beşiğin içine koy bebeğin sadece bezi kalsın beşiğin üstünü çarşafla ört gözlerini bezle kapat florasan ışığı beşiğin üstüne koy hergüm yarım saat kalsın ışığın altın da emzirmekle geçer dedi Buda bizden size tecrübe olan şeyi sizinlede paylaşmak istedim cok faydasını gördüm özeller para kazanmak için yapmadıkları şey yok bayanlar aklınızda bulunsun

Seninki nasildi canim
Bende dün gece 3 ten beri hiç uyumadım ve sabah doktora gittik serum filan bağladılar oğlum bu hafta hiç kilo almamış bede cok üzüldüm ama yapacak birşey yok doktor oğlun cok iyi dedi korkulacak bşrşey yok dedi serum bağladı tansiyon 14.9 oldu Allah büyük tatlım öyle ya da böyle bukadar kafayı takma sen iyi olursan bebeğinde iyi olacak sakına korkma üzülme bebeğimiz herşeyi hissediyor güzelim

Insallah canim. Hangi hastaneye gidiyosun. Bide bebegin kac kilo, herseyi normalmi.

Canım bebişim erkek. 28. haftada gittim 1180 gr dı. Şimdi merak ediyorum kaç oldu

Canim ayri ayri marka alsan iyi olur bence. Cunku alerji oluyomus bazilarina bebekler, tenleri uymayabiliyomus. Ben bi paket molfix , bi paket prima aldim.
Yeni dogan bezini aldım 3 paket aldım yeni dogan 1 numara prima prıme coure aldım teyze kızımda yeni doğum yaptı 3 paket harcamış sonra bir beden büyüğünü almış sonra zaten büyüdükleri için tek tek alınır bn sana primayı öneririm bira pahalı ama emin ol cok iyi geliyor küçük popalaraa:)))

Insallah canim. Hangi hastaneye gidiyosun. Bide bebegin kac kilo, herseyi normalmi.
Ben esenler kadın doguma gidiyorum canım doktorumdan cok memnunum cok güzel ilgileniyor benimle herşekilde ulaşabiliyorum doktora 2500 kilo diyelim küsaratı var ama boyunu söyledi ama inan kaç dedi kilo almamış diyince korktum onları sormayı unuttum Pazartesi tekrar gidicen kontrol için bu Arda Mayıs 20 de kesin günümüz eğer erken gelmezse doktor yanlış hesaplanmış 20 yatış 21 de alacak bakalım hayırlısı inşallah tatlım bebek cok iyi dedi ama kilosu beni korkutuyor doktor korkma dedi bakalım Pazartesi ne olcak.......

İlk 31+2 de acil de girdim canım.

Dün de 33+1 dik dünde nst istedi,

28 nisanda da nst var,

6 mayısta da var,

15 mayısta da var.

Bundan sonra hafta da bir miş kontrolüm.
nst kaç dakika sürüyor. Ben okuldan sonra gidebiliyorum doktora yetişir mi acaba?

Kendimi acayip yorgun hissediyorum. Azıcık yürüsem yorgun düşüyorum, sırtım ağrıyor, bacaklarım tutmuyo, ayaklarına kara sular iniyor. Bugün istiklal'de galatasaray lisesine kadar yürüdüm, sanki daha tırmandım. Ben alışkın değilim böyle yorgun bitap düşmeye, evde kalıp yatmaya. Çok moralim bozuluyor. Hırsımdam oturdum ağladım, çok zormuş son aylar. 1-2 öncesine kadar hiç etkilemiyor hayatımı ama artık resmen bana evden çıkma diyor bebişim. Tek rahat ettiğim yer yatağım, tv karşısında kanepede bile uzun süre uzanamıyorum. Gördüğüm kadarıyla sizlerde de durum benzer ama moralim çok bozuluyor bazen. Yine yatağıma yattım, bebek bakımı kitabımı aldım okuyorum. Bu arada ilgilenen varsa tavsiye edebilirim.

MAYO CLINIC- Bebeğinizin İlk Yılı Rehberi.

Canim benimm hakkinizda hayirlisi. Guzellikle saglikla gelsin yawrucugun

maşallah tosuncuğa :) canım arabaya beden izin vermedi ki? Benimde kontrolüm vardı ama sormadım hiç, okula arabayla gidip geliyorum tırstım bak şimdi :/

Kızlar yenidoğan bebek bezini kaç paket kullanırız acaba?
3lü paketler var uygun oluyor ama 3 paket bitene kadar aynı numara kullanılır mı bunu bilemedim
Canım ben 1 paket aldım 2-5 kilo yeni doğan, arkadaşıma doktoru demiş ki yenşdoğan çok kullanma kalça çıkıklığına sebep olur demiş :/ oyüzden en fazla 2 paket alırım, 2. Sini 3-6 kilo yrnidoğanlardan alırım artık
Insallah normaldir bitanem. Aksam bisey yemiyodum artik yicem
yiyelim tatlım bol bol :) bende izne ayrılayım hergün yumurta yicem düzenli kahvaltı yapcam

Canim bana sormadin ama bende trabzondayim medical park karadenize gidiyorum hasan tahsine.:)

canım sana daha önce sormuştum, hasan tahsin beye gittiğini biliyordum.yanlız normalmi yapmak istiyorsun? ben biraz sezeryan taraftarı diye duydum..

İmperial hastanesinde Ayşe Müsellim var,ona gidiyorum canım.
bende o hastanede dilek hanıma gidiyorum. :)
geçmiş olsun canım yaaa.. dün gece herkes kötüymüş.. tansiyonun hepmi yüksek senin, ilk defa mı yüksek çıktı?

Sağol tatlım benim 2haftadur böyle bi iniyor bi çıkıyor bende anlamadım kalpe gönderdi bşrşey çıkmadı gebelik zehirlenmesi olur dedi ı da çıkmadı bizde anlamadım ki gerçekten tansiyonum hiç böyle olmuyordu bu hamilelik vücudumun tüm dengesini bozdu ama şükür oğlum iyi yi tek sorun bu hafta hiç kilo almamış o canımı sıktı o kadar .....sende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…