2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım senin ikiz sanırım, ikiz bebeği olanlar genelde mamada kullanıyor diyo biliyorum, sütün yetersiz olabilir, sen hazırlıklı olda gerekirse verirsin, gerekmezse sütün çok olursa vermezsin...

Canim ayri ayri marka alsan iyi olur bence. Cunku alerji oluyomus bazilarina bebekler, tenleri uymayabiliyomus. Ben bi paket molfix , bi paket prima aldim.
aslında ayrı ayrı marka almak iyi değil, çünkü bebeğe ilk hangi markayı kullanıyorsan teni genelde ona alışıyo ve diğer markalarda hep alerji yapıyo...

yani ben uzun zaman oldu doktoruma gidemedim bakalım hayırlısıyla gidebilirsem öğrenicem bebişin durumunu.bi hafta kadardır acayip sırt ağrım var,bugünde biraz kısa süreli sancı yaşadım,ama bebişin hareketleri iyi çok şükür.onun için içim rahat biraz.

Sırt ağrısı normal çünkü bebek büyükçe heryerimiz ağrıyor iyi durabilmişsün uzun zaman oldu diyorsun ben nerdeyse haftalık gidiyorum artık doktora allahım sağlıklarını daha da iyi olsun inşallah tatlım :))))

olur mu canim ya 5 hafta calissan mayis ayi biter haziran temmuz agustos eylul izinli olursun
evet Haziran'da başlıyor ozaman, doğumum 25 Haziran görünüyor, ay bazında hesaplama, hafta olarak hesapla, 8 hafta doğum sonrası 5 hafta da önceden aktardığım oluyo, toplam 13 hafta olcak yani.. O da 91 gün ediyo, Haziran'ın 4 ünde mecbur izne ayrılacağım için 5 Eylül'de son bulmuş oluyo. Umarım anlatabilmişimdir :))

Yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi hissettim canım aynı ben de böyleyim ve seni çok iyi anlıyorum. Ben de her dışarı çıkıp azcık yürüyüp bitap düştüğümde hırsımdan ağlıyorum! Ama geçicek az kaldı die avunmaya çalışıyorum. Evde kapalı kalmak hiç bana göre değil inşallah bebiş olunca gezmelere çıkabiliriz rahatça. Şimdi karnımdayken hiç sevmiyor gibi gezmeyi gerçi. Ne zaman çıksam alt tarafa tekmeleri yiyorum ama bi doğsunlar hayırlısıyla bakalım..

Canlaar, benim muayene bitti. Bebeim birazcik zayifmis. 31+1 1600 gr. Doktor biraz daha al dedi moralim bozuldu. Iki hafta sonra tekrar gidicez bakalim.. onun disinda hic bi sikinti gorunmuyomis Allah a sukur

Canım maşaallah bebişe gayet iyi bence kilosu benimki de 30+1 de 1400 ' dü doktor gayet iyi dedi , seninkinin de kilosu gayet iyi bence zayıf degil , zaten 28.haftadan itibaren bebekler kendi özelliklerini taşımaya başlıyor nasıl ki hepimiz zayıf yada kilolu değilsek onlarda öyle canıım

canım senin ikiz sanırım, ikiz bebeği olanlar genelde mamada kullanıyor diyo biliyorum, sütün yetersiz olabilir, sen hazırlıklı olda gerekirse verirsin, gerekmezse sütün çok olursa vermezsin...

Sut Gelmesede makinayı ekledim valize.sağmak göğüsleri aktif kılarmis..gelmese de sagmali mi? Sezaryan sonrası agrida oluyor diyorlar..sanırım herşeyi yaşayarak öğreneceğim..

Dr gerekirse tavsiye ediyormuş mamayi.ona gore alırız Allah in izni ile..

Kızlar gezmek bi yana,yataktan bi inişim var.örümcek gibi iniyor bacaklarım yere
Son zamanlarimiz epey zorlayacak bizi..

Hayirlisi canim, sanci gorunmedi Allah a sukur mutlu oldum. Cantami hazirliyim mi dedim, simdi hazirlama zamani war dedi

İyi valla canım ben henüz nst'ye girmedim 20 gün sonra kontrolümüz var 34 haftalık oluyoruz bizde gireriz heralde
Normalde 34 te almaya basliyolar canim. Ama benim bi ara sorunum oldu diye doktor tedbirli dawraniyo. Ben iki hafta sonra tekrar gidicem muayeneye nst yede artik her gittigimde gircekmisim

Yok canım ben öyle hissetmedim açıkçası. Önceden giden iki tane tanıdığım var biri normal doğum yaptı, diğerini de hasan bey normal yapsın istemiş ama çatısı çok darmış o yüzden yapamamış.

Iyigeceler bayanlar.bugün çok yoruldum büyük temizlik vardı evde mutfak dolapları falan heryer mis gibi oldu e bende duramadım tabi Şumnu'da yapayım bunada yardım edeyim derken yorulmuşum baya farkında Değilim:)o Yüzden uykuda tutmadı birtürlü.vallaha zor oldu ama güzel oldu.temizlik yapacaklara şimdiden Allah kolaylık versin diyorum:)

Normalde 34 te almaya basliyolar canim. Ama benim bi ara sorunum oldu diye doktor tedbirli dawraniyo. Ben iki hafta sonra tekrar gidicem muayeneye nst yede artik her gittigimde gircekmisim

Evet canım açılman olmuştu senin hatırlıyorum , bebişlerimiz iyi olsunda zaman çabuk geçior şurda hepimizin ortalama 1- 1.5 ayı kaldı bazen çok heyecan oluyor nasıl olucak nasıl yapıcam diye düşünmekten hastanenin kapısından içeri girdigim an daha cok tedirgin oluyorum offf allah yardımcımız olsun hepiimizin

nehir nilll canim benim bebis 2.600 cikti çok dedi bize. Reji mantari diye bir şey varmis. Bi arkadasim ikizlere hamileydi ondan kullanip kilo almisti. Dr ne Daniş derim ben denemedim hic.
Kilodan dolayi erken doğum riskin varmis ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…