- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.181
Reji mantarı ile ilgili tek duyduğum bu mantarın kahve çay vs ürünleri var ki aldım satan arkadaşımda var.Hamilelik süresince içme dedi.nehir nilll canim benim bebis 2.600 cikti çok dedi bize. Reji mantari diye bir şey varmis. Bi arkadasim ikizlere hamileydi ondan kullanip kilo almisti. Dr ne Daniş derim ben denemedim hic.
Kilodan dolayi erken doğum riskin varmis ayrıca.
canım trabzonda hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsun?
KIZLAR bişe dicem kasıklarım ağrıo hamılelık belırtısı olabılır mı??konuyla belkı alakası olmaya bılır ama tecrubelı olabılırsınız dıe yazım??Canım ben de trabzon dayım çok sık yazamıyorum 2 buçuk yaşında bir kızım var okul var inşallah cuma günü izne ayrılıyorum daha aktif olurum.
Ben de yıldızlı güvende yani yeni medical parkta özgür hanıma gidiyorum.
nehir nilll canim benim bebis 2.600 cikti çok dedi bize. Reji mantari diye bir şey varmis. Bi arkadasim ikizlere hamileydi ondan kullanip kilo almisti. Dr ne Daniş derim ben denemedim hic.
Kilodan dolayi erken doğum riskin varmis ayrıca.
Benim bide tansiyonum çok düşüyor. Oturduğum yattığım yerden her kalkışımda başım dönüyor, düşücek gibi oluyorum. Kanım da düşük ondan mı oluyor acaba. Allah yardımcımız olsun, daha 50 gün var görünüyor doğuma.Kızlar gezmek bi yana,yataktan bi inişim var.örümcek gibi iniyor bacaklarım yere
Son zamanlarimiz epey zorlayacak bizi..
en güzeli afjetBizim kömür kaloriferi canım rahatız bu senelik
Evet canim anladim dogru ama dogum oncesini saymadin sen ben takvimden haziran basindan itibaren 16 hafta saydim eylulun sonuna dogru bse ciktievet Haziran'da başlıyor ozaman, doğumum 25 Haziran görünüyor, ay bazında hesaplama, hafta olarak hesapla, 8 hafta doğum sonrası 5 hafta da önceden aktardığım oluyo, toplam 13 hafta olcak yani.. O da 91 gün ediyo, Haziran'ın 4 ünde mecbur izne ayrılacağım için 5 Eylül'de son bulmuş oluyo. Umarım anlatabilmişimdir :))
Gunaydin canim internetten baktim da cogu tukenmis maalesef bilseydim gece 12 de alirdim ne ara bitmis valla gule gule kullansin bebisin insallah canimgünaydın kızlar bizde erkenden uyandik bugün tatil bize ama uyuyamadik iste neyse evdeyim nasilsa gün içinde uyurumkizlar dün yorgunluktan yazamadim english homede bebek ve cocuk ürünlerinde 23 nisana özel indirim var ben ordan nevresim almayi düşünüyordum 50 tlydi simdi o fiyata 2 tane aldim yün yastik yorgan bide alt acma hepsi 145tl tuttu ihtiyaci olanlar alabilir ürünler gayet güzel
Ewet canim , ben dusununuyorum bazen gece uykum kaciyo wallaEvet canım açılman olmuştu senin hatırlıyorum , bebişlerimiz iyi olsunda zaman çabuk geçior şurda hepimizin ortalama 1- 1.5 ayı kaldıbazen çok heyecan oluyor nasıl olucak nasıl yapıcam diye düşünmekten hastanenin kapısından içeri girdigim an daha cok tedirgin oluyorum offf allah yardımcımız olsun hepiimizin
iyi rahat bir bayan.ben memnunum, burda doğum yaparsam onda yapmayı düşünüyorum....seyma2009 aa biri daha varmış Trabzon dan ne güzel,nasıl peki memnun musun Dilek hanım dan?
Benim bide tansiyonum çok düşüyor. Oturduğum yattığım yerden her kalkışımda başım dönüyor, düşücek gibi oluyorum. Kanım da düşük ondan mı oluyor acaba. Allah yardımcımız olsun, daha 50 gün var görünüyor doğuma.
hamilelik süresince okuduklarımızımı soruyorsun?Hanimlarr bebeklerinin için hangi dualari yaptiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?