2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım etrafımda bu markadan kullanan yok malesef o yüzden bişey diyemiyorum ama bebek arabasına oto koltuğu da takılıyor mu onu tam anlamadım varsa uyumlu olanından al istersen beşik çook tatlı bayıldımm

Esim gitti vallaaaa ins alir hayrlisiyla. Bende bu dertten kurtulurum:) sen hamgi bebek arabawindan aldin peki

Esim gitti vallaaaa ins alir hayrlisiyla. Bende bu dertten kurtulurum:) sen hamgi bebek arabawindan aldin peki
inşallah canım büyük eşyaları almak baya zor oluyor alıncada rahatlıyorsunben casual cadillac travel sistem almıştım canım şubatta yine e bebekte indirim vardı ama kalmamıştı o zamanbende başka yerden almıştım

Rabbim yardim edecek inş..takvimden 20 günü siliyorum ben..

Düşük tansiyon yüksekten iyi diyor Dr.lar.ama ihmal etme.bi de ani hareket lrden kaçın.yine ayni oluyor mu

Eiyi
Iyiymia cnm seninkide guzelmis hayrli olsun:)

Selam hanımlar..:)

Biz uğrayamadik dün, herkescik iyidir inşaAllah.. bizde her şey yolunda şükür, bir sıkıntımiz yok, gözüme çarptı geçmişi okurken... Nst ye 34 den sonra bağlanıyor normalde tehlike durumunda erken baglaniyor diye, rica edrim yanlış bilgi vermeyin annisler.. devlet hastanesine gidiyorum, ve rutin 30haftayi geçen herkesi bağlıyorlar... Riskim yok bir şeyim yok, muayeneye geçmeden ebelerin olduğu servise çıkıyorsun, haftana bakıp kilonu, tansiyonunu, nabzini kontrol ediyorlar.. 30 u geçtim diye de nst ye bağlamıslardi.. herkes zaten burda telaş yaparken böyle cümleler kurmayalim e mi:)
Opuyoruz sizi...

Rabbim yardim edecek inş..takvimden 20 günü siliyorum ben..

Düşük tansiyon yüksekten iyi diyor Dr.lar.ama ihmal etme.bi de ani hareket lrden kaçın.yine ayni oluyor mu
Oluyor canım. Dün biraz iyiydim, bugün yine oluyor bi de baş ağrısı eklendi soldan soldan vuruyor beynime. Yatıp uyuyom biraz uyanınca iyiyim, 1 saat kadar sonra yine başlıyor. Kontrolüme daha 2 hafta var ama böyle devam ederse gitcem dr.a

Hayırlı kandiller herkese uykusuz geceler dün kendini göstermeye tamamen başladı kızlar o kadar huzursuz bir gecseydi ki anlatamam sürekli lavaboya Kalktım tabi her kalkışım da Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi bu kasık ağrısını yaşayan var mı özel bölgem de inanılmaz Ağrı oluyor son 2 aydır magnezyum içiyorum ama hiç faydası yok bu ara çok yoruluyorum hiç oturmuyorum o da etkiliyor sanırım ev Taşıma işimiz var Rabbim bebeklerimizi korusun inş onlar için herseye katlanılıır inş çabukck geçer şu günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…