2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bir şey soracağım kızlar..
bebeğin altını aldik, pamuk ve suyla sildik, sonra ne sürüp altını kapatmayı planlıyorsunuz?

Ah canim, ihmal eyle...
rabbim şifa versin

Yorulduğun için bu kadar ağrın oluyordur muhtemelen...
ah şu ev taşımak, yardım isteyebilecegin biri varsa çekinme iste derim..
kendini cok yormamaya çalış..

kandiliniz mübarek olsun hanımlar bende tatili bahane edip gezmeye gittim:):):) oğluşuma bitane tulum aldım çok tatlı inşallah bayramda giydirmeyi düşünüyorum babasına da evlilik yıldönümü hediyesi aldım kendime de dondurma aldım:):):)ay adanaya yaz gelmedi geceden beri yamur yağıyo ve hava çok soğuk burası böyleyse diğer şehirler nasıl kim bilir gece yine kötüydüm midem mahvetti beni midem yemek borum boğazım cayır cayır yandı dayanamadım saatlerde ağzımda akşi acı bi tat sabaha kadar geçmedi mide bulantısı da yanında offffff ne zaman bitecek bu işkence resmen her gece aynı yaaa

Gecen hafta cokkötü oldum idrar yollarindaki iltihap bobreklere vurmuş annemde kaldım bir hafta on gün ancak kendime gelebildim çok şükür iyiyiz şimdi. Sadece bunalımda gibiyim doğum doğum sonrası bebekli bir hayat korkutuyor beni umarım herşey yoluna girer biraz fazla duygusalim bu ara heralde

Kizlar bisi sorucam 31+3 gunluhamileyim kafamiz 31+4 bacagimiz 31 karnimiz da 30+5 olmasi gerek .simdi kafa son Adet tarihiyle uyumlu am a bacak ve Karin uyumlu degil.kafa uydugu icin son adet tarihine Gore mi alacak bebegi

Kizlar bisi sorucam 31+3 gunluhamileyim kafamiz 31+4 bacagimiz 31 karnimiz da 30+5 olmasi gerek .simdi kafa son Adet tarihiyle uyumlu am a bacak ve Karin uyumlu degil.kafa uydugu icin son adet tarihine Gore mi alacak bebegi
Sezeryan tarihi genel olarak SAT ina göre belirlenir canim..
SATtan 1 hafta 10 gün once alırlar bebeği..

Geçmiş olsun canim..
Neyseki toparlamissiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…