2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
seyma2009 canim benim de hatim var bitirebilir sem
Tefriciyeye devam ediyorum
70 000 k.tevhit bitti
1000 er ihlas ve kevser
41 yasin bitti. Supanallahi vebihamdihi yi sayi tutmadan her Gun okuyorum.
nehir nilll evet canim kilo alması için dedi ve tutunması için. Dediğim gibi çok bi bilgim yok ama

seyma2009 canim benim de hatim var bitirebilir sem
Tefriciyeye devam ediyorum
70 000 k.tevhit bitti
1000 er ihlas ve kevser
41 yasin bitti. Supanallahi vebihamdihi yi sayi tutmadan her Gun okuyorum.
nehir nilll evet canim kilo alması için dedi ve tutunması için. Dediğim gibi çok bi bilgim yok ama

Öyle mi :)
Bende bilemedim...
arkadaşım hep zeytinyagi sürüyor...ama bilemedim ben , yaz bebisleri olacak, pisik onlemek için ne yapmaliyiz anlamadim:))
Günde 1 2 defa pişik kremi Sürmekte fayda var.bepantol mesela.nemli olursa pişik olmaz çünkü

Sistem atıyor beni siteden sürekli aynı sorunu yaşayan varmı

Yorulduğun için bu kadar ağrın oluyordur muhtemelen...
ah şu ev taşımak, yardım isteyebilecegin biri varsa çekinme iste derim..
kendini cok yormamaya çalış..
Kayınvalidem-annem yardım ediyor Sağolsun ama ufak Ayrıntıları ben hallediyorum o yoruyor sanırım doktor A gidince Ayrıntılı sormam gerek korkuyorum açılmam olacak diye

Ben çok kötüyüm kızlar .. Bıktım artık görümcemle kaynanamın bir olmalarından.. Dün görümcem gelmek istedi, bütün gece ağrım vardı uyumadım, ertesi günde öyle hiç halim yoktu, eşime sonra gelsinler dedim.. Annesi aramış zaten ayda yılda bi geliyolar, niye öyle dediniz, işi yok gücüü yok hep yatıyor diyor benim için yaa. Evlendiğimden beri ilk defa kabul edemedim. Olamaz mı yani Eşimle de konuşmıcam beni savunamadı

1 sene önce görümcemle aynı sehirdeydik her hafta sonunu bizimle geçirirdi kendi ve +5 çocuğu ilk gebeliğim onun yüzünden erken doğumlu souçlandı yetmedi erkek cocuğum oldugu için bebeğime zarar vermeye çalıştı ben gebeyken yalandan kaydım numarasına iki kez 110 kiloluk bedeniyle ustume atlıyordu yeni doğan bebeğimin bıngıldağına bastırırken gördüm daha neler neler Allah her şeyi görüyor ama bende gözümü dört açtım yavrumu hep korudum karşısında dimdik durdum kocamın beni savunmasını senelerce bekledim ama onlara tek kelime etmedi bana haksız olduklarını söylüyordu ama karşılık vermiyordu son bir senedir kendim ağızlarının payını veriyorum eşimle konuştum beni savunmuyorsan onların yaptıklarına kayıtsız kalıyorsan bende ne yaparsam yapayım sesini çıkarmayacaksın dedim oda siz kendi aranızda ne yaparsanız yapın dedi.sende eşini ailesiyle yüz göz etmeden kendin hallet canım karnın burnunda kendileri yardımcı olacaklarına nasıl rahatsızlık veririm diye düşünüyorlar

Kayınvalide değilde benim aylardır hiç gitmediğim insanlar ki görüşmüşlüğüm yok eşlerimiz arkadaş.Neymiş bebek odasını görmeye gelecekleemiş yarın gece.ya insanlar da hiç düşünce yok kadın karnı burnun da diyerek düşünmüyorlar.
Eşim ayıp diye kabul etmiş tamam ama onlaın düşünmesi lazım ki çalışıyorum akşamalrı bir kaşık yemek yapıp yatıyorum.

Ay caniim yazdiklarini hayretle.okudum..Allah onlari islah etsin. Sanada sabir wersin.

Sezeryan tarihi genel olarak SAT ina göre belirlenir canim..
SATtan 1 hafta 10 gün once alırlar bebeği..
Cnm bende son adet tarihi diye biliyorum am a bizim bastan beri bi haftalik bi gerilik vardi ondan dolayi adet tarihino bir haftada ileriden hesapliyor doktor.oyle olunca da ultrason tarihi ne Gore almis oluyor.anlatabildim mi bilmem

DerdimI soyle soyliyim.hamileligin 4.haftasindan itibaren gerilik vardi.o yuzden doktor son adet tarihini bir hafta ileri aldi ve sezeryan tarihini bir hafta ileri atti.31.haftada gerilik durup haftasiyla uyumlu olunca normal sata Gore mi alacak bebegin yoksa bir hafta ileriden mi alir

Sezeryan tarihi genel olarak SAT ina göre belirlenir canim..
SATtan 1 hafta 10 gün once alırlar bebeği..
Bu sat ve ultrasonda çıkan tarih benim ilk günden beri kafamı karıştırdı. Benim sat 14 eylül ama ilk muayenemden itibaren hep 1 hafta 10 gün önde çıkıyordu bebek. Drda artık sat 6 eylül diye söyle demişti. Ben de 6 eylüle göre hesaplayınca doğumum 13 haziran görünüyor. 14 eylüle göre olunca 21 haziran. Bakalım ne zaman gelcek oğlum çok merak ediom

Rabbim yardim edecek inş..takvimden 20 günü siliyorum ben..

Düşük tansiyon yüksekten iyi diyor Dr.lar.ama ihmal etme.bi de ani hareket lrden kaçın.yine ayni oluyor mu
Akşam acilde ölçtürdüm 11-6 çıktı. 1 saat sonra kayınvalidemlerde yine kötü hissettim. Tansiyon aletleri vardı ölçtüm 9-6 çıktı. Düşük tansiyon yükseğe göre iyimiş die bende duyuyom ama yine de bebeğe zararı oluyo mudur acaba Napsam da normal düzeyde tutsam bunu bilmiyom. Ne yiyip içim?

Peki canım bi araştırayım ben

günaydın kızlar,
bu eşin ailesinden veya akrabalardan çekilen sorunlar ne yaw. insanların işi gücü yok nelerle uğraşıyorlar. böyle olacağına olmasın uzak olsunlar. sizde iyi sabır var ben olsam adam mı kıymetli oldu alın sizin olsun der kaçar giderim ortamdan. ömür boyu çekilir mi böyle.

erken kalkmışken çaylı kahvaltı edesim geliyor yaw biri beni durdursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…