- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.241
Biliyorum canim. Kesinlikle berbat bir sey o kasinti. Doktoruna soyle, muayene edecegini sanmiyorum.Sezeryan olcak benim ama kaşıntıdan duramıyorum
Siyahından aldım canım ben. sırt çantasını taşıması kolay olur die tercih ettim. Göründüğünden büyük ve geniş bi çanta. İçine rahat sığar biçok şey. Ben beğendim.https://www.markafoni.com/stylo-ann...ucts&utm_medium=retarget_products_lowerFunnel
Kızlar bu çantadan alan var mı? Almayı düşünüyorum da fikrilerinizi söyler misiniz?
Günde 1 2 defa pişik kremi Sürmekte fayda var.bepantol mesela.nemli olursa pişik olmaz çünküÖyle mi :)
Bende bilemedim...
arkadaşım hep zeytinyagi sürüyor...ama bilemedim ben , yaz bebisleri olacak, pisik onlemek için ne yapmaliyiz anlamadim:))
Kayınvalidem-annem yardım ediyor Sağolsun ama ufak Ayrıntıları ben hallediyorum o yoruyor sanırım doktor A gidince Ayrıntılı sormam gerek korkuyorum açılmam olacak diyeYorulduğun için bu kadar ağrın oluyordur muhtemelen...
ah şu ev taşımak, yardım isteyebilecegin biri varsa çekinme iste derim..
kendini cok yormamaya çalış..
Ay caniim yazdiklarini hayretle.okudum..Allah onlari islah etsin. Sanada sabir wersin.1 sene önce görümcemle aynı sehirdeydik her hafta sonunu bizimle geçirirdi kendi ve +5 çocuğu ilk gebeliğim onun yüzünden erken doğumlu souçlandı yetmedi erkek cocuğum oldugu için bebeğime zarar vermeye çalıştı ben gebeyken yalandan kaydım numarasına iki kez 110 kiloluk bedeniyle ustume atlıyordu yeni doğan bebeğimin bıngıldağına bastırırken gördüm daha neler neler Allah her şeyi görüyor ama bende gözümü dört açtım yavrumu hep korudum karşısında dimdik durdum kocamın beni savunmasını senelerce bekledim ama onlara tek kelime etmedi bana haksız olduklarını söylüyordu ama karşılık vermiyordu son bir senedir kendim ağızlarının payını veriyorum eşimle konuştum beni savunmuyorsan onların yaptıklarına kayıtsız kalıyorsan bende ne yaparsam yapayım sesini çıkarmayacaksın dedim oda siz kendi aranızda ne yaparsanız yapın dedi.sende eşini ailesiyle yüz göz etmeden kendin hallet canım karnın burnunda kendileri yardımcı olacaklarına nasıl rahatsızlık veririm diye düşünüyorlar
Cnm bende son adet tarihi diye biliyorum am a bizim bastan beri bi haftalik bi gerilik vardi ondan dolayi adet tarihino bir haftada ileriden hesapliyor doktor.oyle olunca da ultrason tarihi ne Gore almis oluyor.anlatabildim mi bilmemSezeryan tarihi genel olarak SAT ina göre belirlenir canim..
SATtan 1 hafta 10 gün once alırlar bebeği..
İnşallah ,sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak dileğiyle.. Herkese iyi kandiller...herkesin kandili mübarek olsun... çocuklarımız çok mübarek günlerde dünyaya gelecekler...
Bu sat ve ultrasonda çıkan tarih benim ilk günden beri kafamı karıştırdı. Benim sat 14 eylül ama ilk muayenemden itibaren hep 1 hafta 10 gün önde çıkıyordu bebek. Drda artık sat 6 eylül diye söyle demişti. Ben de 6 eylüle göre hesaplayınca doğumum 13 haziran görünüyor. 14 eylüle göre olunca 21 haziran. Bakalım ne zaman gelcek oğlum çok merak ediomSezeryan tarihi genel olarak SAT ina göre belirlenir canim..
SATtan 1 hafta 10 gün once alırlar bebeği..
Akşam acilde ölçtürdüm 11-6 çıktı. 1 saat sonra kayınvalidemlerde yine kötü hissettim. Tansiyon aletleri vardı ölçtüm 9-6 çıktı. Düşük tansiyon yükseğe göre iyimiş die bende duyuyom ama yine de bebeğe zararı oluyo mudur acabaRabbim yardim edecek inş..takvimden 20 günü siliyorum ben..
Düşük tansiyon yüksekten iyi diyor Dr.lar.ama ihmal etme.bi de ani hareket lrden kaçın.yine ayni oluyor mu
seyma2009 canim benim de hatim var bitirebilir sem
Tefriciyeye devam ediyorum
70 000 k.tevhit bitti
1000 er ihlas ve kevser
41 yasin bitti. Supanallahi vebihamdihi yi sayi tutmadan her Gun okuyorum.
nehir nilll evet canim kilo alması için dedi ve tutunması için. Dediğim gibi çok bi bilgim yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?