2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar yatiyorum bi kaç saat sonra reflu yanmasiyla uyanıyorum.sabah ediyorum..

İlaç içtim 3-4 saatten sonra etki gösteriyor.. Ben öyle otururken kuzular kıpır kıpır..bu yanma onları da mi rahatsız ediyor anlamadım ki..

Annelik iç güdüsü onlar iyiler mi diye düşünmeden edemiyorum..

Cok oturursam oluyor bende canim. Bi de cok sıcakta. Alyansimi cikardim Sıkıyor çünkü

Benim ogluşta ayni, bebekler rahat ediyo soldada benimde artik sol kaburgam agriyi, pek rahatina düşkün minnakklarimiz

Tatlim ozellerde para için bağlanma söz olabilir...
Ben devlet hastanesinden bahsediyrum, ve orda rutin 30.haftadan sonra herkesi bagliyorlar...bunun da sebebini soyledim, daha doktor bizi görmeden rutin sağlık.kontrollerinden geçiyoruz bunun biri de nst :)
Özelde para için her sey dönüyor olabilir ona bir şey diyemem canimm..

Nst konusunda bende meraktayim 34 haftamiz dolacak yarin bizim doktorumuz almadi bizi hic. Haftaya alacak mi acaba :) ozel hastane bizimki ama. Benim doktor ne düşünüyor bilmiyorum. Adam o kadar sakin ki bazen kızıyorum ama napayım bi de her doktor normal dogum icin yürüyüş derken benim doktorum cok ayakta kalma cok oturma cok aktif olma sık sık yat dinlen diyor. Neden ki acaba bisey var da bana mi söylemiyor. Butun merakimi sana döktüm heheh :)))

Selam Kızlar,

Bir haftanında sonuna geliyoruz günler iyice tükendi. bir çoğumuzun 50 günden azkaldı bebişleri kucağımıza almamıza. Rabbim inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eder. biz çarşamba günü doktora gittik. 2300 gr olmuşuz boyumuz 46 cm artık alanımız daraldı. haftaya çalışamaz raporu alıp izne ayrılcam 37. haftada da çatı muayenesi var doğum şekli belli olacak. Hepimiz için Rabbimden hayırlısını diliyorum. Kendinize iyi bakın Annişler

Benim dün fark ettiğim nokta , 34 te bağlanır öncesi bağlanırs tehlikeli bir durum gormustur doktor denmesi...

Böyle bir cümleyi sen mi kurdun başkası mi hatırlamıyorum, bir mesaj yoktu çünkü tatlim.. ama böyle bir cümle gerçekten yanlış, biz doktor değiliz, doktoru uygun görmüş bağlamış ,para için, belki onun rutini bu, belki de tehlike gördü, ki devletteyse 30 dan itibaren bağlanır, annenin yüreğine korku düşer burdaki yorumu okuyunca...

ben buna üzüldüm ve devlet hastanesindeki uygulamayı yazdım :)
30.haftadan itibaren Rutin daha doktor bizi görmeden ebeler nstye bağlıyorlar.. hiç bir muayene olmadan oluyor bu yani, o yüzden 34 ten önce baglandiysaniz ve doktorunuz tehlike olmadığıni söylüyorsa güvenin doktora.. içiniz rahat olsun..

Oy canim yaa sakin bir tip demek, boşuna para verme demiş dimek sana :)))
Yarın alır bence seni artiik tabii doktorun bilir en doğrusunu kuzumm...

Kizz sezeryana yönlendirmez di mi seni, yat filan diyormuş..:))
Cunki normal doğum için çok çok yürümek lazım son zaman...

Cani
Canim ben ozele gidiyorum, doktorumu beklerken asistani yanima geldi, nst ye gircektiniz galiba 34 oldunuz dimi dedi bende hayir 31im dedim. Doktor girmem gerektigini soylemis, nst ye girdim ordaki hemsirede bana 34ten once almiyoruz normalde sikintin mi war dedi bende hayir dedim haliyle bi telaslandim, ablamda hem ozele hem devlete gorunuyodu ikiside 34 ten erken istememis. Bende telas yapmistim o gun. Doktor yine iki hafta sonra geldiginde nst ye gir sonra muayeneye alicam artik her gekdiginde girersin dedi, ama benim 26. Haftamda 1cm acilmam olmustu, doktorum dikkatli dawranmamiz lazim dedi herseyime bakiyo gittigimde. Ürkmustum ama Allah a sukur normal cikti hersey.

He valla doguramayayim diye mi diyor acaba :)) ben yine az az yürüyüş yapsam mi. kontrolumuz haftaya tatlim. Bakalım ne diyecek kendisi. Burda bi arkadas da sezeryanci diye duydum demisti benim doktorum icin o dedikten sonra parcalar birlesti benim kafamda. Esimin bi fikri var eger öyle hissedersem onu uygulayacagiz :))
Bir arkadasi hep ozele gitmis kontrollere, doktor hersey normal demis hep. Dogum zamani gelince gitmisler devlet hastanesine, kadin dogurmus cikmislar. Haliyle 5 kurus para da vermemisler.
Bir de tanidik dogumhane hemsiresi de bulabilir sanirim tanidiklardan.
Oyle yapariz artik :))

bi bakim dedim nst konusu devam edio:) tokat medikal park ta dr nin kapısında yazıyordu hamilelerin dikkatine,32 haftadan itibaren muayeneden önce nst çektirin diye. hamöileliğin başından itibaren de daha dr nin odasına girmeden tansiyon kg bakılıodu. samsunda ki şuanki hastanede öyle bir uygulama yok ki burası da özel. bende niye nst ye almadı diorum demekki ücretli burası ve dr gerek görmedi. bakalım haftaya ne diycek dr görcez.

Hmm.. öyle olabiilir..siz eşinin dusundugu gibi yapın olmadı kuzucum:))
Ne guzel Dogurursun artık bir cirpida bedavadan haha
Yüru azcik bence zaten sıkıntın olsaydı söylerdi doktorun:)

Senin durumun farklıymis demek canim..doktorun gerekli görmüş, ve hastanenizde 34 ten itibaren alınıyor :)
Rabbim sorunsuz devam ettirsin gebeligini canim..

Hmm.. öyle olabiilir..siz eşinin dusundugu gibi yapın olmadı kuzucum:))
Ne guzel Dogurursun artık bir cirpida bedavadan haha
Yüru azcik bence zaten sıkıntın olsaydı söylerdi doktorun:)
Ben o zamann baslayayim yürüyüşe, gerci azcik yuruyorum hemen tuvaletim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…