2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim benim ilk kizimda 3 haftadan fazla ilerdeydi yapiyla alakali yegenimin de 3bucuk hafta falan ilerdeydi hicbir sorunlari Yok masallah ailede kafasi buyuk olan varsa gayet normal yapisal bir seu

teşekkür ederim, içim rahatladı biraz.rahmetli dedemin lakabı koca kafaymış :) Allah ım inşallah sağlıklı,hayırlı ,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize

Benim ayaklar zaten eşek ayak kocaman ay ben evden çıkmam o zaman kocişinkileri giyerim

duş uyarısı iyi oldu sanırım tekken yıkanmamakta lazım.
dün diyorum koltukta otururken uzanırken kalıcam öle kalkamıcam sen işten dönene kadar diyorum

Kızlar markafonide 39.90 dan başlayan lohusa pijama takımları var hala almayan varsa isine yarayan olur belki bilginize

kızlar benimde acayip midem yanıyo ne yersem yakıyo ya resmen süt bile içsem aynı meyve yesem yanıyo ağzımda o pis tat hiç geçmiyo ay napıcamı şaşırdım kendimi aç hissediyorum ama bişe yeyip içmeye korkuyorum

Biz kontrolden geldik, herşey yolunda şükür, 10 gün kadar da ilerideymişiz maşallah.
İlk defa NST'ye de girdik, ondan da herşey yolunda gözüküyordu.
2 hafta sonra tekrar çağırdı ve her gitmem de NST'ye girecekmişiz artık.
Bundan sonrada sorunusz tamamlarız inşallaah hepimiz.

Öpüyoruz sizi kuzumla

ayyy öülyorum ya midem yanıyorr ağzıma sürekli acı ekşi su geliyo kusucam artık kendimi aşşağıya atmak istiyorumm bide açııımmmmm yaaaa

Arkadaslar bebek arabasi aldim fakat arka tekerde takili kaldim bu nasil monte ediliyor varmi bileniniz

kızlar size bir soru,
normalde 08mayıs cuma gunu dogum iznim başlıyor, 04mayıstada saglık ocagı randevum var o gun işe gitmicem. arada 3 gun kalıyor işe gitmem gereken. ama artık o kdr cok yoruluyorumki eve gelip yemek yapıp yiyorum snra ağırlık cokuyor o iki tabagı sofradan alıp mutfaga goturmeye bile enerjim kalmıyor inanın mutfagım dagınık kalıyor cogu zmn. bende bu yuzden o hafta hiç işe gitmeyim o aradaki 3 gune agrım felan var deyip rapor alayım diyorum. ama bi taraftanda içime sinmiyor yalan yere işyerimi kandırmış mı oluyorum hamileliğimi kullanıp bilemedim. ama aslında işyerimdede çok yoruluyorum evrakların zarflama postalama kısmındayım inanın ordan al oraya taşı derken belim agrıyor artık. napayım sizce

Bence al canım raporu artık çok ağırlaştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…