- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.301
Bende aynı durumdayim..eşim.beni dışarı çıkarmak istemiyor sırf bu yüzden :)))Ben o zamann baslayayim yürüyüşe, gerci azcik yuruyorum hemen tuvaletim geliyor
Cok gecmis olsun canimKızlar anlatayim size belki aynı durumu yaşayan olmuştur.. dün banyodayken burnum kanamaya başladı..çıktım.hemen eşimin yanına geldim durdurmaya çalışırken kanamayi gözlerim karardi yere bıraktım kendimi.. tansiyonumu olc dediğimi hatırlıyorum..sonrası yok..bayilmisim.. benim hatırladığım hiç bir şey göremedim, her yer karincali, ve kulaklarim hiç bir şey duymuyordu uğultudan başka.. eşim tansiyonumu olcmus 6 ya 4 muş..
Kendime kolonya kokusuyla geldiğimi hatırlıyorum...bir kaç dakika sürmüş..
Bebek hareketleri gayet normal salı da randevu var o gün söyleyeceğim doktora..ama ilk defa oldu böyle bisey..
Sıcaktan mi oldu ki diyorum, banyoda başladı neticede..
Amiin bitanem cümlemizinkiniSenin durumun farklıymis demek canim..doktorun gerekli görmüş, ve hastanenizde 34 ten itibaren alınıyor :)
Rabbim sorunsuz devam ettirsin gebeligini canim..
Evet canim olabilir... Allah razı olsun..Cok gecmis olsun canim
Banyoda sicak suyla dus aldigin icin ola bilir
Sen yine de istersen dr bi ara
Canim sicak sudan olmus olabilir, bide kapi kapaliysa. Kapali alan sicak su buhar ortami hic gelmiyo hamilelere, usumicegin sekilde ilik yap suyunu. Bi ara bende hafif sicakla denedim midem bulandi kusmaya basladim. O gun bugundur kapi hafif aralik bide ilik su. Cok gecmis olsun canim. Allah tan esin ewdeymis cok sukurKızlar anlatayim size belki aynı durumu yaşayan olmuştur.. dün banyodayken burnum kanamaya başladı..çıktım.hemen eşimin yanına geldim durdurmaya çalışırken kanamayi gözlerim karardi yere bıraktım kendimi.. tansiyonumu olc dediğimi hatırlıyorum..sonrası yok..bayilmisim.. benim hatırladığım hiç bir şey göremedim, her yer karincali, ve kulaklarim hiç bir şey duymuyordu uğultudan başka.. eşim tansiyonumu olcmus 6 ya 4 muş..
Bebek hareketleri gayet normal salı da randevu var o gün söyleyeceğim doktora..ama ilk defa oldu böyle bisey..
Hmm sicak iyi gelmiyormus demek evet kuzum..Canim sicak sudan olmus olabilir, bide kapi kapaliysa. Kapali alan sicak su buhar ortami hic gelmiyo hamilelere, usumicegin sekilde ilik yap suyunu. Bi ara bende hafif sicakla denedim midem bulandi kusmaya basladim. O gun bugundur kapi hafif aralik bide ilik su. Cok gecmis olsun canim. Allah tan esin ewdeymis cok sukur
Kızlar anlatayim size belki aynı durumu yaşayan olmuştur.. dün banyodayken burnum kanamaya başladı..çıktım.hemen eşimin yanına geldim durdurmaya çalışırken kanamayi gözlerim karardi yere bıraktım kendimi.. tansiyonumu olc dediğimi hatırlıyorum..sonrası yok..bayilmisim.. benim hatırladığım hiç bir şey göremedim, her yer karincali, ve kulaklarim hiç bir şey duymuyordu uğultudan başka.. eşim tansiyonumu olcmus 6 ya 4 muş..
Allah razı olsun canim...bakalim salı doktorum ne diyecek..Çok geçmiş olsun güzelim... Umarım önemli birşey değildir...
Icine dogmus demekki senin canim. Cok sukur gecti, temkinli olmakta fayda var.Hmm sicak iyi gelmiyormus demek evet kuzum..
Bende sıcaktan başka yapamam normalde ama artık öyle yapacağım demek ki... İçerisi buhar olmuştu çünkü..iyi gelmedi demek ki.. evet bende onu diyorum..normalde eşim işten geç geliyor.. onu beklemek geldi içimden , hatta geldiğinde niye bu saate bıraktın dedi, evde kimse yokken girmek istemedim dedim ne hikmetse...varmış bir hayır
çok geçmiş olsun canım vucudumuz sürekli kan basıncı yaptıgı için burun kanamasının normal oldugunu okumuştum ama seni niye bu kdr etkiledi acaba baya kötü olmuşsun mutlaka sor bakalım doktoruna. sıcaktanda olabilir tabi biraz daha ılık yaparsın bi dahakini duşunu canım bide öle denersin.Kızlar anlatayim size belki aynı durumu yaşayan olmuştur.. dün banyodayken burnum kanamaya başladı..çıktım.hemen eşimin yanına geldim durdurmaya çalışırken kanamayi gözlerim karardi yere bıraktım kendimi.. tansiyonumu olc dediğimi hatırlıyorum..sonrası yok..bayilmisim.. benim hatırladığım hiç bir şey göremedim, her yer karincali, ve kulaklarim hiç bir şey duymuyordu uğultudan başka.. eşim tansiyonumu olcmus 6 ya 4 muş..
bnmde bi arkadasım 34.haftada başlıyor nst demişti. bende doktoruma sordum bir sorunun olmadığı için 36da başlıcaz nst te dedi eğerki sorunun olsaydı daha erken başlardık dedi. ama bu bnm doktorumun kendi görüşü genel bi durum değil. cunku burda okuduğum kadarıyla genelde herkes 32-34 de başladı nst ye bağlanmaya. yani tamamen doktorun tercihi ile alakalı bnce.Benim dün fark ettiğim nokta , 34 te bağlanır öncesi bağlanırs tehlikeli bir durum gormustur doktor denmesi...
Böyle bir cümleyi sen mi kurdun başkası mi hatırlamıyorum, bir mesaj yoktu çünkü tatlim.. ama böyle bir cümle gerçekten yanlış, biz doktor değiliz, doktoru uygun görmüş bağlamış ,para için, belki onun rutini bu, belki de tehlike gördü, ki devletteyse 30 dan itibaren bağlanır, annenin yüreğine korku düşer burdaki yorumu okuyunca...
ben buna üzüldüm ve devlet hastanesindeki uygulamayı yazdım :)
30.haftadan itibaren Rutin daha doktor bizi görmeden ebeler nstye bağlıyorlar.. hiç bir muayene olmadan oluyor bu yani, o yüzden 34 ten önce baglandiysaniz ve doktorunuz tehlike olmadığıni söylüyorsa güvenin doktora.. içiniz rahat olsun..
bnde sabahları mide yanmasıyla uyanıyorum bir süre sonra geciyor ama çok sıkıntılı oluyor hani sogan felan yersin miden yanar ya öle bişey. ben ilaç içmiyorum ama çok agrırsa ısıtmadan normal süt içiyorum cok iyi geliyor mide gazına ve yanmasına.Kızlar yatiyorum bi kaç saat sonra reflu yanmasiyla uyanıyorum.sabah ediyorum..
İlaç içtim 3-4 saatten sonra etki gösteriyor.. Ben öyle otururken kuzular kıpır kıpır..bu yanma onları da mi rahatsız ediyor anlamadım ki..
Annelik iç güdüsü onlar iyiler mi diye düşünmeden edemiyorum..
bende bir süredir alyansımı takamıyordum evde bi tane kullanmadığım var işe gelirken onu takıyordum ama eski alyansımı özledim die yine takım dedim zor cıkardım parmağım sızladı resmenCok oturursam oluyor bende canim. Bi de cok sıcakta. Alyansimi cikardim Sıkıyor çünkü
Burnum 5.ayda sabahları kaniyordu hafif hafif canim.. ama böylesini ilk defa yaşadım.. soracağım doktora.. arkadaşin dediği gibi banyo kapısını da kapatmadan daha ılık banyo yaparım artık ,sagol tatlim..çok geçmiş olsun canım vucudumuz sürekli kan basıncı yaptıgı için burun kanamasının normal oldugunu okumuştum ama seni niye bu kdr etkiledi acaba baya kötü olmuşsun mutlaka sor bakalım doktoruna. sıcaktanda olabilir tabi biraz daha ılık yaparsın bi dahakini duşunu canım bide öle denersin.
bazen yururken doğuracağımı sanıyorum karnım o kdr baskı yapıyorki alt tarafa bildiğin penguen gibi saga sola devrile devrile yuruyorum acı cekiyorum resmen insan alışveriş yaparken allahım bi an once bitsinde gidelim dermi hiç o acıyla diyosun işteyürürken canın yanıyor mu
ya öyle çok kilo da almadım anlamadım gitti
sende saol, aynen canım haklısın olabilir. aslında benimde dikkat etmem lazım hala sıcak suyla duş alıyorum ve de banyo kapasını camını kapatarak... bende dikkat edeyim bi dahakine dediğin gibi...Burnum 5.ayda sabahları kaniyordu hafif hafif canim.. ama böylesini ilk defa yaşadım.. soracağım doktora.. arkadaşin dediği gibi banyo kapısını da kapatmadan daha ılık banyo yaparım artık ,sagol tatlim..
Et tatlim ya, az kaldı, kendimize dikkat etmemiz gerekiyor , bazen unutuyoruz galiba hamile olduğumuzu:)sende saol, aynen canım haklısın olabilir. aslında benimde dikkat etmem lazım hala sıcak suyla duş alıyorum ve de banyo kapasını camını kapatarak... bende dikkat edeyim bi dahakine dediğin gibi...
çok geçmiş olsun cnm bi daha yaşatmasın rabbiimEt tatlim ya, az kaldı, kendimize dikkat etmemiz gerekiyor , bazen unutuyoruz galiba hamile olduğumuzu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?