- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.341
ayyy öülyorum ya midem yanıyorr ağzıma sürekli acı ekşi su geliyo kusucam artık kendimi aşşağıya atmak istiyorumm bide açııımmmmm yaaaa
sorma canım inanırmısın kurumuş çamaşırları topladım dun butun evdeydim bi oturupta katlamak gelmedi içimden. kış uykusuna yatan ayılar gibi kıvrılıp bi yere doguma kdr yatasım varBence al canım raporu artık çok ağırlaştık.
bnm dogum takvimimde yazıyorda mide şikayetleriniz tekrar başlayabilir die. desenize başa donuyoruzBu arada mide yanması 2 gündür bende de feci derecede var.
Ne yesem kar etmiyor.
markasını nete yaz canım montaj videosu oluyor cogunun onu izle. eşim öle yaptıArkadaslar bebek arabasi aldim fakat arka tekerde takili kaldim bu nasil monte ediliyor varmi bileniniz Eki Görüntüle 1506609 Eki Görüntüle 1506610 Eki Görüntüle 1506611
maşallah canım ne guzel ilerdeymişsiniz :))) inş bu şekilde tamamlarsın dogumunu. ben nst ye 36.haftamda gircem doktorumun uygulaması öyleymiş. en son 33+5de kilosu 2100 kusurdu, boyuda 42cmdi. 02 mayısta tekrar gidicez 36.haftamızda. sonrasında her hafta gidicekmişim doğuma kadar ne guzel :))))Biz kontrolden geldik, herşey yolunda şükür, 10 gün kadar da ilerideymişiz maşallah.
İlk defa NST'ye de girdik, ondan da herşey yolunda gözüküyordu.
2 hafta sonra tekrar çağırdı ve her gitmem de NST'ye girecekmişiz artık.
Bundan sonrada sorunusz tamamlarız inşallaah hepimiz.
Öpüyoruz sizi kuzumla
ben de onu soyledim zaten ozel olmasina ragmen almiyor doktor,devlet seni 30 da aliyor bedava ,bizi neden almiyor 34 e kadar o zaman?Ki benim gittigim yerde 238 tl nst cihazi dusun.Alirsa nasil odeyecem diye dusunuyorum her hafta .Ama devlette belki oyle bi rutin kural var canim onu bilemem.Beni surekli ariyorlar mesela saglik ocagindan gel kan tahlili ver diye onlar mecbur bunu yapmaya saniyorum o yuzden 3 haftadi kafami yediler gitmiyorum ben de verecek kan kalmadi diye bosunaTatlim ozellerde para için bağlanma söz olabilir...
Ben devlet hastanesinden bahsediyrum, ve orda rutin 30.haftadan sonra herkesi bagliyorlar...bunun da sebebini soyledim, daha doktor bizi görmeden rutin sağlık.kontrollerinden geçiyoruz bunun biri de nst :)
Özelde para için her sey dönüyor olabilir ona bir şey diyemem canimm..
ben de bunu soylemistim zaten doktorlar 30 cu haftada isteye bilir ama bi sey gorurlerse yani,normali 34 cu haftadan sonra ,nihayet sen dogrusunu yazdin ,34 cu haftaya kadar girmeyenler uzulmesin nst ye ,devlet bosuna isteye biliyor bunu,ya da doktorunuz ama normali 34 cu haftaCani
Canim ben ozele gidiyorum, doktorumu beklerken asistani yanima geldi, nst ye gircektiniz galiba 34 oldunuz dimi dedi bende hayir 31im dedim. Doktor girmem gerektigini soylemis, nst ye girdim ordaki hemsirede bana 34ten once almiyoruz normalde sikintin mi war dedi bende hayir dedim haliyle bi telaslandim, ablamda hem ozele hem devlete gorunuyodu ikiside 34 ten erken istememis. Bende telas yapmistim o gun. Doktor yine iki hafta sonra geldiginde nst ye gir sonra muayeneye alicam artik her gekdiginde girersin dedi, ama benim 26. Haftamda 1cm acilmam olmustu, doktorum dikkatli dawranmamiz lazim dedi herseyime bakiyo gittigimde. Ürkmustum ama Allah a sukur normal cikti hersey.
Allah sabır versin canim..ayyy öülyorum ya midem yanıyorr ağzıma sürekli acı ekşi su geliyo kusucam artık kendimi aşşağıya atmak istiyorumm bide açııımmmmm yaaaa
Ya bende senin gibi öyle bir tat var ki öldürecek beni hamilelik valından beri devam ediyor resmen bıktım ama yle böyle çektik işte çoğu gitti azı kaldı biraz daha. Dayanın bayanlar öptüm siziiiiikızlar benimde acayip midem yanıyo ne yersem yakıyo ya resmen süt bile içsem aynı meyve yesem yanıyo ağzımda o pis tat hiç geçmiyo ay napıcamı şaşırdım kendimi aç hissediyorum ama bişe yeyip içmeye korkuyorum
bnm dogum takvimimde yazıyorda mide şikayetleriniz tekrar başlayabilir die. desenize başa donuyoruz
ben de bunu soylemistim zaten doktorlar 30 cu haftada isteye bilir ama bi sey gorurlerse yani,normali 34 cu haftadan sonra ,nihayet sen dogrusunu yazdin ,34 cu haftaya kadar girmeyenler uzulmesin nst ye ,devlet bosuna isteye biliyor bunu,ya da doktorunuz ama normali 34 cu hafta
Ya bende senin gibi öyle bir tat var ki öldürecek beni hamilelik valından beri devam ediyor resmen bıktım ama yle böyle çektik işte çoğu gitti azı kaldı biraz daha. Dayanın bayanlar öptüm siziiiii
Az önce internetten ağrısız normal doğumla ilgili videolar izledim. çoğunluğu memnun görünüyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda.
Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?