2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba arkadaşlar. 2 gündür giremedim geçmişi de okuyamadım.

İnş. herkes iyidir.

Ben ve kızlarım şükür iyiyiz deyim. Ben grip oldum onun dışında iyiyim.

Bu arada mide yanması 2 gündür bende de feci derecede var.

Ne yesem kar etmiyor.

ayyy öülyorum ya midem yanıyorr ağzıma sürekli acı ekşi su geliyo kusucam artık kendimi aşşağıya atmak istiyorumm bide açııımmmmm yaaaa

kızlar ben de daha önce sorunlu bir safra kesesi ameliyatı geçirmiş ve uzun süre hastanede kalmıştım. mide yanması için bana en iyi gelen şey pirinç lapası oldu. belki sizde de işe yarar. geçmiş olsun hepinize.

maşallah canım ne guzel ilerdeymişsiniz :))) inş bu şekilde tamamlarsın dogumunu. ben nst ye 36.haftamda gircem doktorumun uygulaması öyleymiş. en son 33+5de kilosu 2100 kusurdu, boyuda 42cmdi. 02 mayısta tekrar gidicez 36.haftamızda. sonrasında her hafta gidicekmişim doğuma kadar ne guzel :))))

ben de onu soyledim zaten ozel olmasina ragmen almiyor doktor,devlet seni 30 da aliyor bedava ,bizi neden almiyor 34 e kadar o zaman?Ki benim gittigim yerde 238 tl nst cihazi dusun.Alirsa nasil odeyecem diye dusunuyorum her hafta .Ama devlette belki oyle bi rutin kural var canim onu bilemem.Beni surekli ariyorlar mesela saglik ocagindan gel kan tahlili ver diye onlar mecbur bunu yapmaya saniyorum o yuzden 3 haftadi kafami yediler gitmiyorum ben de verecek kan kalmadi diye bosuna

ben de bunu soylemistim zaten doktorlar 30 cu haftada isteye bilir ama bi sey gorurlerse yani,normali 34 cu haftadan sonra ,nihayet sen dogrusunu yazdin ,34 cu haftaya kadar girmeyenler uzulmesin nst ye ,devlet bosuna isteye biliyor bunu,ya da doktorunuz ama normali 34 cu hafta

mrb kızlar geçmişi biraz okuyabildim inşlh herkes iyidir bizde iyiyiz bugün dra gittik 1900 gr olmuşuz iyi dedi doktor teyzemiz ve ilk defa doğum nasıl olucak diye sordum hep normal istiyodum ama özel hastane sezeryana yönlendiriyor diyorlardı doktorum herşey normal olduğu için normal doğum gözüküyor dedi sezeryan %15 diyebilirim dedi içim rahatladı çünkü çok istiyorum normal doğumu 15 gün sonra gidicem tekrar nstye başlıycakmış

Az önce internetten ağrısız normal doğumla ilgili videolar izledim. çoğunluğu memnun görünüyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda.

ayyy öülyorum ya midem yanıyorr ağzıma sürekli acı ekşi su geliyo kusucam artık kendimi aşşağıya atmak istiyorumm bide açııımmmmm yaaaa
Allah sabır versin canim..
Her şey de etkiliyormus...maden suyu hiç i rahatlatmiyor...
O agizdaki tat çok fena ya, geçmiyor benimkide ara ara olduğunda..

Ya bende senin gibi öyle bir tat var ki öldürecek beni hamilelik valından beri devam ediyor resmen bıktım ama yle böyle çektik işte çoğu gitti azı kaldı biraz daha. Dayanın bayanlar öptüm siziiiii

İlk kızım 35+6 günlük doğduğu için bizim doktor bu hamileliğimde 32 de başladı. Bundan sonra her salı girecekmişim.

Nst çokta önemli değil bebek hareketlerine bakıyorlar.

Bebek hareketlerini artık şükürkendimizde hissediyoruz, bana göre gereksiz çünkü bebek hareketlerini şükür hissediyorum sancı konusunda da ilk kızımda sancısız açılmam olduğu için benim için anlam ifade etmiyor ama doktorum yapalım dediği için yapıyoruz.

Demem o ki nst istemiyorsa doktorunuz kafanıza takmayın.

Ya bende senin gibi öyle bir tat var ki öldürecek beni hamilelik valından beri devam ediyor resmen bıktım ama yle böyle çektik işte çoğu gitti azı kaldı biraz daha. Dayanın bayanlar öptüm siziiiii

Biraz daha sabır seninde dediğin gibi ben kendi adıma en fazla 30 günüm kaldı diye düşünüyorum.

Bu kadar günü geride bıraktıysak Allahın izni ile 30 günde geçer.

Bugün bir hafta daha bitti.

Pazartesi Allah nasip ederse 34 haftalık olacağız.

38 de doğsa (ki doktorum erken doğabilir dedi) en fazla 30 günümüz var.

Haftaya teog sınavından 2 gün kızıma okul tatil.

1 Mayısta tatil derken hafta da çabuk geçer ve 35 haftalık oluruz.

Sonraki 1 - 2 hafta evle ilgilenmeye ağırlık versem işte bitti günler say.

Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam

Az önce internetten ağrısız normal doğumla ilgili videolar izledim. çoğunluğu memnun görünüyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda.

Benim açılmam hızlı olduğu için doktorum önermedi canım doğumu geciktiriyormuş.

Ben tamamen normal doğum yapmıştım şükür rabbime inş. bundada aynısını nasip eder rabbim.

Tabi sizlere de.

Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam

Fl boy du yanlışım yoksa, canım ultrason ölçümleri %100 sonuç vermiyor kafana takma derdim.

Benim doktorum bu değerlere çok takmamak gerektiği sonuçta milim bile oynasa aradaki farkın değiştiğini söylemişti.

Hatta elimize alıp tartma imkanımız yok bunların hepsi ortalama demişti.

Onun için kafa takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…