2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sagol cnm ya ins oyledir her gittigimde visey duyuyorum sinirim gerildi artik

Canım ihmal etme eğer karaciğerinde falan bi sorun varsa hem senin için riskli hemde bebek için erken doğum riski oluyor

Ağrısız doğum konusunda bence de gereksiz. Sonuçta hafifte olsa anestezik madde veriliyor vücuda. Normal doğum yapabilecekseniz bence tercih etmeyin. Allahım dayanma gücü verir muhakkak. Allah'ım nasip ederse en doğal yoldan yapalım inşallah doğumlarımızı.

Şaka maka 40lı günler de geldi geçti
30a bir şey kalmadı.

Vakit yaklaşıyor hanımlaar.

Nisan da bitti.

Bende olmadı ama bol bol su içmeni öneririm canım , ödem oluşmaya başlamış çünkü

Canım çok gecmiş olsun dikkat et kendine , iyi ki eşin evdeymiş yalnızken girme duşa bende öle yapıyorum nolur nolmaz diye

ayyy öülyorum ya midem yanıyorr ağzıma sürekli acı ekşi su geliyo kusucam artık kendimi aşşağıya atmak istiyorumm bide açııımmmmm yaaaa

yaa benimde öyle fena yanıyor yanıma ilaç almamışım mecburen akşamı bekliycem gavisconda bi işe yaramıyo artık

Kızlar benimde midem de yanma oluyor , rennie duo kurtarıcım oluyor valla bi kaşık içiyorum rahatlıyorum doktorunuza danışıp kullanın derim

Cnm rapor senin haftandaki bi calisan gebe icin gayet normal anilinabilir biseyyy. Hakka gecmezsin icin rahat olsun cnm...

merhabaaa annıslerr cok mutluyum hanı beegım 200 gr gerıde ıdı ya ıkı hafta once bugun gıttım ve kılosu yerıne gelmıs 2.500 kılo olmusuz 49 cm ız veveve kafamız tam 38 hafta ıle uyumlu cıktı kocaman bır kafası var kafaya bakarsak ıkı haftaya dogurcak gbıyım ve doktor kafa olcusu 97 cm gecerse sezeryan olursun yada kabul edersen vakumla alırız normal olur dedı kafam karıstı ama kılosu yerıne geldıgıne sewındım coraspırın progestanı bıtırdı sadece kan demır hapı bıde hıbor ıgneye dewam

Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam
Cnm bnmki bastan beri gerilik var. Kafa haftasiyle uyumlu fl ve karin 1 hafta grri . Doktor normal diyor. Senin aradaki farklar nasıl doktor ne dedi?

Maşallah cnm bebisine buyumus:) yaa bana sorarsan bn vakuma cesaret edemezdim. Yaniii bebisime kiyamazdim galiba. ...

Maşallah cnm bebisine buyumus:) yaa bana sorarsan bn vakuma cesaret edemezdim. Yaniii bebisime kiyamazdim galiba. ...
canım sımdı vakumla dogumu ızledım bebege degılde en cok anneye etkısı buyuk gbı bıraz ezıyetlı :S benım esımde vakumla dogmus zaten kafasında bı sorun yok ama sezeryandan cok korkuyorum zatenn 5 hafta kaldı karar vermek lazım :S

Evet sut fayda ediyor banada.ama geceleri daha bi dayanılmaz sanki..
Burnum 5.ayda sabahları kaniyordu hafif hafif canim.. ama böylesini ilk defa yaşadım.. soracağım doktora.. arkadaşin dediği gibi banyo kapısını da kapatmadan daha ılık banyo yaparım artık ,sagol tatlim..
Çok geçmiş olsun canım..artik çok sıcak suyla duş yapmamalı..artik iyice agirlaştik..Rabbim yardım etsin..

Ewet canim aynen oyle

arkadaşlar aranızda akıntıyla birlikte her lavaboya gittiğinde biraz ıslaklık gören varmı? acaba bu akıntımı, yoksa amnion sıvısımı?

arkadaşlar aranızda akıntıyla birlikte her lavaboya gittiğinde biraz ıslaklık gören varmı? acaba bu akıntımı, yoksa amnion sıvısımı?
bnde sarı sarı ıslaklıklar oluyor canım hep pecete yada gunluk pedle gezıyorum ama doktor muayenesınde amnıyon sıvınada bakıyor sana dedımı bılmıyorum ama her muaynede bana sıvın yeterlı dıyor senınde sorun olsa solerdı bnce

Biraz daha sabır seninde dediğin gibi ben kendi adıma en fazla 30 günüm kaldı diye düşünüyorum.

Bu kadar günü geride bıraktıysak Allahın izni ile 30 günde geçer.
Aynen tatlım inşallah sağlıklı kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim bu arada eksikler nasıl gidiyor ben tamamladım diyorum bitmiyor ne görsem almak geliyor içimden kızlar ya

günlük kullanma tavsiye etmiyorlar akıntıyı arttırıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…