- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.361
Sagol cnm ya ins oyledir her gittigimde visey duyuyorum sinirim gerildi artikFl boy du yanlışım yoksa, canım ultrason ölçümleri %100 sonuç vermiyor kafana takma derdim.
Benim doktorum bu değerlere çok takmamak gerektiği sonuçta milim bile oynasa aradaki farkın değiştiğini söylemişti.
Hatta elimize alıp tartma imkanımız yok bunların hepsi ortalama demişti.
Onun için kafa takma.
günaydın kızlar sabaha kadar gözüme uyku girmedi kaşıntıdan. artık bu kaşıntılar beni korkutmaya başladı salı günü çalışabilir raporu almaya gitcem ozaman kaşıntı için de bir tahlil isticem inşallah. hala çalışıyorum bir sonraki, pazar son ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum
aynen aynen kesinlikle bulantı olmasında agrıya yanmaya razıyım. bulantı demek hayattan kopmak demekAyyy Allah korusun canım bulantılardan çok çektim. Mide yanmasına rağzıyım.
Peki ileride olunca erken dogummu oluyor arkadasim.benimde 2 hafta onden gidiyorCanim benim ilk kizimda 3 haftadan fazla ilerdeydi yapiyla alakali yegenimin de 3bucuk hafta falan ilerdeydi hicbir sorunlari Yok masallah ailede kafasi buyuk olan varsa gayet normal yapisal bir seu
Günaydın Kızlar
35. haftamdayım ve 6 kg aldım.
Ancak 2-3 gündür ellerim ve ayaklarım şişti yürürken ayaklarım çok acıyor .Ellerim de şişti birşey sıkarken falan çok acıyor.Sizler de de böyle birşey oldu mu
Kızlar anlatayim size belki aynı durumu yaşayan olmuştur.. dün banyodayken burnum kanamaya başladı..çıktım.hemen eşimin yanına geldim durdurmaya çalışırken kanamayi gözlerim karardi yere bıraktım kendimi.. tansiyonumu olc dediğimi hatırlıyorum..sonrası yok..bayilmisim.. benim hatırladığım hiç bir şey göremedim, her yer karincali, ve kulaklarim hiç bir şey duymuyordu uğultudan başka.. eşim tansiyonumu olcmus 6 ya 4 muş..
Kendime kolonya kokusuyla geldiğimi hatırlıyorum...bir kaç dakika sürmüş..
Bebek hareketleri gayet normal salı da randevu var o gün söyleyeceğim doktora..ama ilk defa oldu böyle bisey..
Sıcaktan mi oldu ki diyorum, banyoda başladı neticede..
ayyy öülyorum ya midem yanıyorr ağzıma sürekli acı ekşi su geliyo kusucam artık kendimi aşşağıya atmak istiyorumm bide açııımmmmm yaaaa
yaa benimde öyle fena yanıyor yanıma ilaç almamışım mecburen akşamı bekliycem gavisconda bi işe yaramıyo artık
Cnm rapor senin haftandaki bi calisan gebe icin gayet normal anilinabilir biseyyy. Hakka gecmezsin icin rahat olsun cnm...kızlar size bir soru,
normalde 08mayıs cuma gunu dogum iznim başlıyor, 04mayıstada saglık ocagı randevum var o gun işe gitmicem. arada 3 gun kalıyor işe gitmem gereken. ama artık o kdr cok yoruluyorumki eve gelip yemek yapıp yiyorum snra ağırlık cokuyor o iki tabagı sofradan alıp mutfaga goturmeye bile enerjim kalmıyor inanın mutfagım dagınık kalıyor cogu zmn. bende bu yuzden o hafta hiç işe gitmeyim o aradaki 3 gune agrım felan var deyip rapor alayım diyorum. ama bi taraftanda içime sinmiyor yalan yere işyerimi kandırmış mı oluyorum hamileliğimi kullanıp bilemedim. ama aslında işyerimdede çok yoruluyorum evrakların zarflama postalama kısmındayım inanın ordan al oraya taşı derken belim agrıyor artık. napayım sizce
Cnm bnmki bastan beri gerilik var. Kafa haftasiyle uyumlu fl ve karin 1 hafta grri . Doktor normal diyor. Senin aradaki farklar nasıl doktor ne dedi?Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam
Maşallah cnm bebisine buyumus:) yaa bana sorarsan bn vakuma cesaret edemezdim. Yaniii bebisime kiyamazdim galiba. ...merhabaaa annıslerr cok mutluyum hanı beegım 200 gr gerıde ıdı ya ıkı hafta once bugun gıttım ve kılosu yerıne gelmıs2.500 kılo olmusuz 49 cm ız veveve kafamız tam 38 hafta ıle uyumlu cıktı kocaman bır kafası var kafaya bakarsak ıkı haftaya dogurcak gbıyım ve doktor kafa olcusu 97 cm gecerse sezeryan olursun yada kabul edersen vakumla alırız normal olur dedı kafam karıstı ama kılosu yerıne geldıgıne sewındım coraspırın progestanı bıtırdı sadece kan demır hapı bıde hıbor ıgneye dewam
canım sımdı vakumla dogumu ızledım bebege degılde en cok anneye etkısı buyuk gbı bıraz ezıyetlı :S benım esımde vakumla dogmus zaten kafasında bı sorun yokMaşallah cnm bebisine buyumus:) yaa bana sorarsan bn vakuma cesaret edemezdim. Yaniii bebisime kiyamazdim galiba. ...
Evet sut fayda ediyor banada.ama geceleri daha bi dayanılmaz sanki..bnde sabahları mide yanmasıyla uyanıyorum bir süre sonra geciyor ama çok sıkıntılı oluyor hani sogan felan yersin miden yanar ya öle bişey. ben ilaç içmiyorum ama çok agrırsa ısıtmadan normal süt içiyorum cok iyi geliyor mide gazına ve yanmasına.
Çok geçmiş olsun canım..artik çok sıcak suyla duş yapmamalı..artik iyice agirlaştik..Rabbim yardım etsin..Burnum 5.ayda sabahları kaniyordu hafif hafif canim.. ama böylesini ilk defa yaşadım.. soracağım doktora.. arkadaşin dediği gibi banyo kapısını da kapatmadan daha ılık banyo yaparım artık ,sagol tatlim..
Ewet canim aynen oyleben de bunu soylemistim zaten doktorlar 30 cu haftada isteye bilir ama bi sey gorurlerse yani,normali 34 cu haftadan sonra ,nihayet sen dogrusunu yazdin ,34 cu haftaya kadar girmeyenler uzulmesin nst ye ,devlet bosuna isteye biliyor bunu,ya da doktorunuz ama normali 34 cu hafta
bnde sarı sarı ıslaklıklar oluyor canım hep pecete yada gunluk pedle gezıyorum ama doktor muayenesınde amnıyon sıvınada bakıyor sana dedımı bılmıyorum ama her muaynede bana sıvın yeterlı dıyor senınde sorun olsa solerdı bncearkadaşlar aranızda akıntıyla birlikte her lavaboya gittiğinde biraz ıslaklık gören varmı? acaba bu akıntımı, yoksa amnion sıvısımı?
Aynen tatlım inşallah sağlıklı kucağımıza almayı da nasip eder Rabbim bu arada eksikler nasıl gidiyor ben tamamladım diyorum bitmiyor ne görsem almak geliyor içimden kızlar yaBiraz daha sabır seninde dediğin gibi ben kendi adıma en fazla 30 günüm kaldı diye düşünüyorum.
Bu kadar günü geride bıraktıysak Allahın izni ile 30 günde geçer.
bnde sarı sarı ıslaklıklar oluyor canım hep pecete yada gunluk pedle gezıyorum ama doktor muayenesınde amnıyon sıvınada bakıyor sana dedımı bılmıyorum ama her muaynede bana sıvın yeterlı dıyor senınde sorun olsa solerdı bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?