2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar, bi sorum var?

Aramızda benim gibi kan sulandırıcı iğne ve Coraspin kullananlar vardı?
Doktorlarınız coraspini ne zaman kesti veya kesmeyi düşünüyor?

Benim bi 6 günlük kaldı coraspin, bitince kes artık dedi ama erken mi diye kafama taktım?
İğneye devam.

Benim durumumda olanlar bi cevap verin hele

B
Sagol cnm ya ins oyledir her gittigimde visey duyuyorum sinirim gerildi artik
Bende Katılıyorum arkadaşa.aynen benim doktorumda BAKIYOR ama ne ileri ne geri demiyor.gayet normal diyor bi aksilik olsa Söyler.ben bakıyorum kağıda kafa Göbek haftaları birebir zaten uyum göstermez.ortalama Değerler bunlar.çok işgillisiniz bayanlar sakin olun lütfen dert etmeyin herşeyi

cnm biraz gec yaziyorum ama ancak girebildim.benimde haftalardir var.mide yanmam ben dolapta tuttugum soguk sutten iciyorum yarim bardak bide uzaniyosam direk dik oturuyorum hamdolsun geciyo ama ne yazikki bi sure yine oluyo.esime bi arkadasi bir cay kasigi elma sirkesi icsin demis bikerede onu denedim yutar yutmaz inanilmaz midem yandi sanki bi ates topu yutmusum gibi sonra gecti ama bence sut daha iyi daha cabuk tesir ediyo ve dik oturus bende etkili oluyo

Canim nerelere bakip anliyosunuz ben hic bilmiyorum yazararmisin bende bi bakim

birde kuzenim soylemisti patlamis misirda mide yanmasina iyi geliyo diye az yagla yapilmis.mide deki fazla suyu emiyomus misir rahatlatiyomus ben denemedim daha da artarsa onuda denicem artik

canım doktor 31. haftamda pogestanı bugunde 25. haftada coraspırını kestı kan sulandırıcıya dewam

Kizlar Ben bide bisi soruca
yanI sata Gore mi alacaklar

Kizlar saracoglunun tavsiyesiyle mide yanmasi eksimesi ve agza eksi su gelmesi tedavisi soguk sutle olur diyor . her yanma basladiginda 3 yudum soguk sut icilecek kesinlikle oncesinde degil tam yanma basladiginda icilir ve yanma basladiktan sonra on dk yi gecirmeyeceksiniz. Iyilesene kadar devam edilir . unutulur yada sureyi gecirirseniz tedavi basa doner . mis oyle diyor.

Canim bu benim ikinci gebeligim digerini karnimda kalbi durdu genetik bi sorundan dolayi bu gebeligimde tup bebek sayesinde oldu ve buda ite kalka geldi bu haftaya oyuzden cok didikliyorum herseyi korkuyorum malesef

Canim bu benim ikinci gebeligim digerini karnimda kalbi durdu genetik bi sorundan dolayi bu gebeligimde tup bebek sayesinde oldu ve buda ite kalka geldi bu haftaya oyuzden cok didikliyorum herseyi korkuyorum malesef

38 dolunca alıyolar
Ya cnm orasi oyle ama benim demek istedigim hamileligiN basindan beri gec dollenme vardi o yuzden doktorum bir hafta ileriden hesapladi dogun tarihini 31. Haftada bebegin kafa olcumu satla uyumlu hale geldi.satla uyumlu olunca doktor sata Gore mi alacak yoksa gec dollendi diye yine bir hafta ileriden mi alacak.doktorum ilk cocugumdaki doktorum 37+4 gibi aliyor

geçmişi okudum geldim. mide sorunu için arkadaşım beyaz leblebi önermişti. şükür hiç kusmadım daha. ilk aylardave geçenlerde yemek seçen bir mideyle yaşadım. reflüymüş gb dikkat edince sorun olmuyor.
ama nefsim onu bunu misalhazor börek istedi akşama kdr midem rahatsız oluyor.beyaz leblebi atıştırınca geçiyor benim. ilsterseniz bir deneyin.

Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam
ben varim hem fl hem karin hem de kilo olarak geride.Once 2 gun simdi 10 gun geride .Iki kez dopler yaptirdim damarlarna,beynine oksijen gidiyormu bakildi,cok sukur sorun yok.Doktorun bakmismi kan akisina.Inanki tek sen degilsin canim uzulme hamileliyin basindan bura. neler yasadim,azmis gibi bugunden de insuline baslandim.Saglikli olsunlar da yapacak bi sey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…