- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.381
Bende Katılıyorum arkadaşa.aynen benim doktorumda BAKIYOR ama ne ileri ne geri demiyor.gayet normal diyor bi aksilik olsa Söyler.ben bakıyorum kağıda kafa Göbek haftaları birebir zaten uyum göstermez.ortalama Değerler bunlar.çok işgillisiniz bayanlar sakin olun lütfen dert etmeyin herşeyiSagol cnm ya ins oyledir her gittigimde visey duyuyorum sinirim gerildi artik
Karin 1hafta femur kemik 2.5hafta simdilik daha fazla gerilemrzse minik bi bebek olur ama gerilememisi lazim dedi cnmCnm bnmki bastan beri gerilik var. Kafa haftasiyle uyumlu fl ve karin 1 hafta grri . Doktor normal diyor. Senin aradaki farklar nasıl doktor ne dedi?
kızlar benimde acayip midem yanıyo ne yersem yakıyo ya resmen süt bile içsem aynı meyve yesem yanıyo ağzımda o pis tat hiç geçmiyo ay napıcamı şaşırdım kendimi aç hissediyorum ama bişe yeyip içmeye korkuyorum
Canim nerelere bakip anliyosunuz ben hic bilmiyorum yazararmisin bende bi bakimB
Bende Katılıyorum arkadaşa.aynen benim doktorumda BAKIYOR ama ne ileri ne geri demiyor.gayet normal diyor bi aksilik olsa Söyler.ben bakıyorum kağıda kafa Göbek haftaları birebir zaten uyum göstermez.ortalama Değerler bunlar.çok işgillisiniz bayanlar sakin olun lütfen dert etmeyin herşeyi
ozaman bez ve peceteye devamgünlük kullanma tavsiye etmiyorlar akıntıyı arttırıyor diye biliyorum.
canım doktor 31. haftamda pogestanı bugunde 25. haftada coraspırını kestı kan sulandırıcıya dewamArkadaslar, bi sorum var?
Aramızda benim gibi kan sulandırıcı iğne ve Coraspin kullananlar vardı?
Doktorlarınız coraspini ne zaman kesti veya kesmeyi düşünüyor?
Benim bi 6 günlük kaldı coraspin, bitince kes artık dedi ama erken mi diye kafama taktım?
İğneye devam.
Benim durumumda olanlar bi cevap verin hele
yanI sata Gore mi alacaklarcanim bunu ben desordum kafasi uyumlu sata ,kemik ve karin cevresi 10 gun geride benim.Sat a gore 15 haziran gozukuyor dogum tarihi ultrasona gore 26 haziran.Dopleri yapan perinantologa bile sordum bunu,kesinlikle oyle bi sey yok dedi,hatta kuuk oldugu icin 37 ci haftayahazir ol dedi.Sebep bebek kucuk oldugu icin sanci basladigi zaman normal kilolu bebeklere gore daha cabuk strese gire bioiyor.Yag deposu olmadigi icin de boyle bebeklerin stres olmamas gerek karinde kesinlikle,o yuzden stres ve sanci basladigi anda hemen aliniyor.Normal dogum de ola bilir dedi doktor bana o zaman bebegin durusuna bagli bi sey dedi
canım doktor 31. haftamda pogestanı bugunde 25. haftada coraspırını kestı kan sulandırıcıya dewam
Canim bu benim ikinci gebeligim digerini karnimda kalbi durdu genetik bi sorundan dolayi bu gebeligimde tup bebek sayesinde oldu ve buda ite kalka geldi bu haftaya oyuzden cok didikliyorum herseyi korkuyorum malesefB
Bende Katılıyorum arkadaşa.aynen benim doktorumda BAKIYOR ama ne ileri ne geri demiyor.gayet normal diyor bi aksilik olsa Söyler.ben bakıyorum kağıda kafa Göbek haftaları birebir zaten uyum göstermez.ortalama Değerler bunlar.çok işgillisiniz bayanlar sakin olun lütfen dert etmeyin herşeyi
Canim bu benim ikinci gebeligim digerini karnimda kalbi durdu genetik bi sorundan dolayi bu gebeligimde tup bebek sayesinde oldu ve buda ite kalka geldi bu haftaya oyuzden cok didikliyorum herseyi korkuyorum malesefB
38 dolunca alıyolarKizlar bisi sorucam 31+3 gunluhamileyim kafamiz 31+4 bacagimiz 31 karnimiz da 30+5 olmasi gerek .simdi kafa son Adet tarihiyle uyumlu am a bacak ve Karin uyumlu degil.kafa uydugu icin son adet tarihine Gore mi alacak bebegi
Ya cnm orasi oyle ama benim demek istedigim hamileligiN basindan beri gec dollenme vardi o yuzden doktorum bir hafta ileriden hesapladi dogun tarihini 31. Haftada bebegin kafa olcumu satla uyumlu hale geldi.satla uyumlu olunca doktor sata Gore mi alacak yoksa gec dollendi diye yine bir hafta ileriden mi alacak.doktorum ilk cocugumdaki doktorum 37+4 gibi aliyor38 dolunca alıyolar
ben varim hem fl hem karin hem de kilo olarak geride.Once 2 gun simdi 10 gun geride .Iki kez dopler yaptirdim damarlarna,beynine oksijen gidiyormu bakildi,cok sukur sorun yok.Doktorun bakmismi kan akisina.Inanki tek sen degilsin canim uzulme hamileliyin basindan bura. neler yasadim,azmis gibi bugunden de insuline baslandim.Saglikli olsunlar da yapacak bi sey yok.Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?