- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.401
günaydın tek erkenci ben değilim demekGünaydın kızlar..
yeni bir haftaya merhaba
ben varim hem fl hem karin hem de kilo olarak geride.Once 2 gun simdi 10 gun geride .Iki kez dopler yaptirdim damarlarna,beynine oksijen gidiyormu bakildi,cok sukur sorun yok.Doktorun bakmismi kan akisina.Inanki tek sen degilsin canim uzulme hamileliyin basindan bura. neler yasadim,azmis gibi bugunden de insuline baslandim.Saglikli olsunlar da yapacak bi sey yok.
Benim 38.haftada oldu Canim ablamin bebeginin 3 bucuk hafta ilerdeydi 40.haftada zor doğurdu alakasi yok yaniPeki ileride olunca erken dogummu oluyor arkadasim.benimde 2 hafta onden gidiyor
Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam
Cnm rapor senin haftandaki bi calisan gebe icin gayet normal anilinabilir biseyyy. Hakka gecmezsin icin rahat olsun cnm...
Zaten bu saatten sonra yapacak biseyvyok ins hayirlisiyla iyi olut hepimiz icin cnmtatlım benim bel çevresi 2 hafta geride doktor öyle söylüyor genetikte olabilirmiş dokrun sıkıntı yok diyorya içini ferah tut
Canim bebegin kizmi kiz bebeklerde daha cok oluyormus boyle seylerKontrolden geldim şimdi benim bebeğimin de karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş bi sıkıntı yok dedi Dr ama içim hiç rahat değil
Evet kızCanim bebegin kizmi kiz bebeklerde daha cok oluyormus boyle seyler
yok insulin baslatti 2 hafta diyet yapti ama hic fydasi olmadi 4 uniteden sabah aksam igne oluyorum,senin bebisin kilosu nasil peki?normalde kilolu oluyor da nadiren geri kalma da olur gelisimde benimki oyle kucuk kilo karin cevresi olarakCnm igne mi verdi hapmi. Ben basindan beri sekerim yuksek hap kullandim . ama surekli degil sekerim yukseldikce kullandim hala devam ediyorum
ben de onu soyledim zaten ozel olmasina ragmen almiyor doktor,devlet seni 30 da aliyor bedava ,bizi neden almiyor 34 e kadar o zaman?Ki benim gittigim yerde 238 tl nst cihazi dusun.Alirsa nasil odeyecem diye dusunuyorum her hafta .Ama devlette belki oyle bi rutin kural var canim onu bilemem.Beni surekli ariyorlar mesela saglik ocagindan gel kan tahlili ver diye onlar mecbur bunu yapmaya saniyorum o yuzden 3 haftadi kafami yediler gitmiyorum ben de verecek kan kalmadi diye bosuna
Canım ultrason kağıtta yazıyor doktor ölçtüyse tabikiCanim nerelere bakip anliyosunuz ben hic bilmiyorum yazararmisin bende bi bakim
Canım dolpler le kan akısına baktı mı eger baktıysa ve sorun yoksa bebiş ii beslenıyorsa sorun yapcak bişi yok demektir.. Plesenta yaşlanması var mı dıye bu haftalarda bakılıyor benım her gıttığımde bakıyor doktorum mesela. Bekamadıysa rica edersın bakar cnm sorun yapcak bı sure dııl 2 haftaKontrolden geldim şimdi benim bebeğimin de karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş bi sıkıntı yok dedi Dr ama içim hiç rahat değil
Allah korusun.hiç korkma allah yardımcı olur.demek istediğim strese sokma kendini rahat ol.iyi düşünki iyi olsun.bütün bebişlerimize allah uzun uzun ömürler nasip etsin.Canim bu benim ikinci gebeligim digerini karnimda kalbi durdu genetik bi sorundan dolayi bu gebeligimde tup bebek sayesinde oldu ve buda ite kalka geldi bu haftaya oyuzden cok didikliyorum herseyi korkuyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?