2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Cnm igne mi verdi hapmi. Ben basindan beri sekerim yuksek hap kullandim . ama surekli degil sekerim yukseldikce kullandim hala devam ediyorum

Gunaydin herkese
Biz uyandik babamiz kalkana kadar azcik biseyler yedik simdi babamizin uyanmasini beklicez bakalim :)
Herkese mutlu huzurlu bi gun olsun optuk hepinizi :)))

Mrb kizlar arsmizda bebegi geride cikanlar vardi 1aydir bebegimin fl 2.5 hafta geri cikio boyle olan varmi ya her aksilik beni buluo hayirlisiyla bi dogursaydim rahatliycam

tatlım benim bel çevresi 2 hafta geride doktor öyle söylüyor genetikte olabilirmiş dokrun sıkıntı yok diyorya içini ferah tut

Kontrolden geldim şimdi benim bebeğimin de karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş bi sıkıntı yok dedi Dr ama içim hiç rahat değil

Cnm rapor senin haftandaki bi calisan gebe icin gayet normal anilinabilir biseyyy. Hakka gecmezsin icin rahat olsun cnm...

canım benim de 2 Mayıs da başlıyor iznim ama 28 - 29 Nisan a rapor almayı düşünüyorum çünkü hakikaten çekecek takatim kalmadı. hak olacağını da düşünmüyorum çünkü hem uykusuz geceler geçiriyorum halsizlik diz boyu hem de artık performans olarak kesinlikle verimli değilim

Cnm igne mi verdi hapmi. Ben basindan beri sekerim yuksek hap kullandim . ama surekli degil sekerim yukseldikce kullandim hala devam ediyorum
yok insulin baslatti 2 hafta diyet yapti ama hic fydasi olmadi 4 uniteden sabah aksam igne oluyorum,senin bebisin kilosu nasil peki?normalde kilolu oluyor da nadiren geri kalma da olur gelisimde benimki oyle kucuk kilo karin cevresi olarak

Cnm slmm nst parasını femicalde ayda bır kere oduyosun be kdar gırersen gır bı defa verıyosun 238 lırayı.. Bende yenı oprendım bunu daha gırmedım

Kızlar bı suredır okuyamadım ama herkes ii sanırım.. Mayıs annelerınjn doğumları nısanda başladı bizimkiler de mayısta başlar herkesın mutlu haberlerıni almaya başlıcaz yakında.

Bende işten ayrıldım oğlumla gezıyoruz daha çok yoruluyorum vallahi öpüyorum hepınızı

Kontrolden geldim şimdi benim bebeğimin de karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş bi sıkıntı yok dedi Dr ama içim hiç rahat değil
Canım dolpler le kan akısına baktı mı eger baktıysa ve sorun yoksa bebiş ii beslenıyorsa sorun yapcak bişi yok demektir.. Plesenta yaşlanması var mı dıye bu haftalarda bakılıyor benım her gıttığımde bakıyor doktorum mesela. Bekamadıysa rica edersın bakar cnm sorun yapcak bı sure dııl 2 hafta

Canim bu benim ikinci gebeligim digerini karnimda kalbi durdu genetik bi sorundan dolayi bu gebeligimde tup bebek sayesinde oldu ve buda ite kalka geldi bu haftaya oyuzden cok didikliyorum herseyi korkuyorum malesef
Allah korusun.hiç korkma allah yardımcı olur.demek istediğim strese sokma kendini rahat ol.iyi düşünki iyi olsun.bütün bebişlerimize allah uzun uzun ömürler nasip etsin.

merhabalar herkese,

benim doktorum da 32+0 da coraspini kestirdi. Clexane iğneye doğuma kadar devam neyse ki az kaldı göbekten sonra bacağa geçtik ama morarmalar ve şişliklerden yapacak yer artık azalıyor olmadı kola geçeceğim artık. İğne yapanlar sizde durumlar nasıl beze yada morarma olmaması için ne yapıyorsunu?

Merhaba kızlar,
Dün doktor kontrolüm vardı Endişe edilecek bir durumumuz yok Allah'a şükür.. Sizi bilgilendirmek istediğim bir nokta var. Doktora çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda doktor; çatı muayenesinin sezaryen yanlısı doktorların insanları sezeryana yönlendirmek için ortaya çıkardıkları birşey olduğunu doğum Sancıları başlamadan böyle kararların verilmemesı gerektiğini söyledi.. Bilginiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…