- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.801
İlk bebeği olanlar için cinsiyet farkrtmiyor genelde. Benim de ilk olacak kısmetse. Çevremdekiler anne hisseder cinsiyeti diyorlar ve ne hissettiğimi soruyorlar ama hiiç bişey hissetmiyorum gerçekten. Bikaç gün önce rüyamda emziriyırdum bebeğimi ama kız mı erkek mi anlayamadım bi türlü. Beyaz tulum giymişti. Erkek ise 12. Haftada belli oluyormuş sanırım kız daha geç belli oluyormuş.
Cnm ya iste bu guzel haber pisman olmamak icin icmelisin .çok sevindimArkadçok ar, hepinizin mesajlarını okudum. TSH yüksekliği ile ilgili, hormon ilaçlarıyla ilgili yazdıklarınızı okudum. Dünden beri bunu düşünüyorum, başım ağrıyor düşünmekten, arada kaldım. Kalbimle aklım arasında.
Karar verdim, yarın doktora gideceğim inşallah.
Bende polikistik over sendromu var, Doktorum da dedi, hala polikistik devam ediyor, çocuğun olması bile mucize olmuş dedi, bu mucizeyi kaybetmek istermisin diye de sordu. 120 kiloydum ben, senelerce adet görmedim. Buna rağmen Rabbim lutfetti bana bu mucizeyi yaşattı ve onu kendi hisslerim yüZünden kaybetmek istemem, o vicdan azabıyla yaşayamam çünkü. Hele dün kalpatışlarını da duyduktan sonra, orda susam tanesi kadar yavrum bar, ona kıyamam.
Elimden geleni yapıp, sonra Allah'a tevekkül edicem inşallah. Allah msj yazan, bana bu zor dönemde akıl veren, yol gösteren herkesten razı olsun.
Önceki mesajlarınızı hayretler içinde okudum. İnsan içinde yaşattığı canı için nasıl elinden gelen her şeyi yapmaz diye düşündüm ki rahatsızlığınızdan dolayı bebeğinizin mucize olduğunu söylüyorsunuz. Tanıdığım iki kişi var. İnanılmaz şekilde çocuklara düşkün, 50 yaşlarında. Çocukları olmadı maalesef. Size Allah tarafından böyle bir mucize verildiği halde bencilce davrandığınızı düşünüyorum. Çok doğru bir karar vermişsiniz, sevindim bebeğiniz adına. İnşallah sağlıkla gelir kucağınıza...Arkadaşlar, hepinizin mesajlarını okudum. TSH yüksekliği ile ilgili, hormon ilaçlarıyla ilgili yazdıklarınızı okudum. Dünden beri bunu düşünüyorum, başım ağrıyor düşünmekten, arada kaldım. Kalbimle aklım arasında.
Karar verdim, yarın doktora gideceğim inşallah.
Bende polikistik over sendromu var, Doktorum da dedi, hala polikistik devam ediyor, çocuğun olması bile mucize olmuş dedi, bu mucizeyi kaybetmek istermisin diye de sordu. 120 kiloydum ben, senelerce adet görmedim. Buna rağmen Rabbim lutfetti bana bu mucizeyi yaşattı ve onu kendi hisslerim yüZünden kaybetmek istemem, o vicdan azabıyla yaşayamam çünkü. Hele dün kalpatışlarını da duyduktan sonra, orda susam tanesi kadar yavrum bar, ona kıyamam.
Elimden geleni yapıp, sonra Allah'a tevekkül edicem inşallah. Allah msj yazan, bana bu zor dönemde akıl veren, yol gösteren herkesten razı olsun.
7+0 da gördüm kalp atışıyla birlikte. 10 +0da gittim. Kesesi 10luk olmuş, kendisinin gelişimi daha sonra anlaşıldı ki 7+2de durmuş.
Hiç kafanı yorma, doktor belirtiler aniden kesilirse bir terslik var demektir ama bu da büyüklerdeki kalp krizi gibi bebekte de aniden olur dedi, yani müdahale şansı yok. Bu yüzden hiç tatlı canını sıkıp, belirtim azaldı mı diye kendini dinleme kardeşim. Bazı şeyler kader. Olacağı varsa oluyor işte. Benim de kesem gram bozulmamış, ne kanamam, ne ağrım vardı. Ama birden oldu işte, bu benim için hayırlısıymış. Şanslıymışım ki daha fazla vakit geçmemiş, bebek beni zehirlememiş. Her şerde bir hayır var işte. Amaaan neyse havanız dağılsın, siz güzel güzel paylaşımlarınıza devam edin, hamilelere moral lazım, güzel şeylerden konuşun, açın iki Ankara havası bebekleri fazla zıplatmadan atın iki göbecik.
Çok belirtiniz varsa ve bir sabah kalkınca bunların hepsi bir anda bıçak gibi kesilirse bir terslik olduğu anlaşılır dendi bana da kardeşim. Gene en iyi bilgiyi doktorlardan kontrollerde alırsınız inşallah.
Herkese güzel temenni ve duaları için teşekkürler arkadaşlar. Bugün artık can sıkıcı muhabbet burada bitsin. Sizler de daha huzurlu, daha mutlu, daha güzel bir akşama ve yeni sabahlara uyanın inşallah.
Amin cnm o kismina bende uzuldum cnm. Sen melegini ve onu allahin izniyle kucagina alacagin günü düşün .cnm şu ilaclarina basla icimiz rahat etsin .ben seni anladim cnm dr guvenmiyorsun ilk bebeginde olan sıkıntıdn dolayi ama pisman oa tatlim guzel bi karar verdin .hayirli haberini bekliyorumUmmuHureyra .!.:Aynen moon83, bu farklı bi şey ve biliyorum ki, her annede de bu duygular yok.
Yukarıdaki mesaja üzüldüm biraz, hani beni tanımayan biri belki düşünebilir böyle, ama ben kesinlikle bencilce davranan biri değilim. Doktorlar yüzünden çok talihsiz olaylar yaşadığım için arada kalmışlık vardı, tekrar duygu sömürüsü yapıp beni kandırıyorlar mı diye düşünmedim değil. Malesef ilk bebeğimde çok acılar yaşamıştım doktor hataları yüzünden, ondandı bu tedirginliğim. Ama gel gör ki söz konusu evlat olunca yine katlanıyorum, deniyorum, Allaha dayanıp denileni yapıcam bakalım.
Allah hepimizi, yavrularımızı, ailelerimizi korusun, sağlık sorunlarıyla imtahan etmesin.
14. Hafta gene iyiymiş ben doğuma kadar sadece 3 kere ultrasona giriyorum çünkü burda sistem böyle. Ilk ultrasona girdim ikincisi Ayrıntılı ultrason o da 20 22. Haftalarda o zamana kadar bekleyeceğimEvet cnm sağlıklı olsun kuzular da onemli degil.erkek 12 haftada belli olan var gerci ben 14 te öğrendim tabi dr profesyonel ligide önemli
dün ilk dr. kontrolune gittim..çok şükür kalp atışını da duydum..
kan tahlilim iyi çıktı..ama idrar tahlili istemedi nedense..
ilaç olarak mide bulantısı için drama....yanma içinde renni...yazdı birde ağrı kesici
ve en önmlisi kan sulandırıcı iğne hamilelik boyunca kullanacam daha öncede kullanmıştım
şimdilik mide ilaçlarını kullanmıyorum kendimi zor tutuyorum ama..çok zorlanırsam alacam..
zaten reflüm önceden beri vardı..
vitamin ilacı falan yazmadı..folik asit ölçtürmüştüm çok kullanmamama ragmen iyi çıktı o yuzden onuda bıraktım
bizden haberler bu kadar..bakalım gelecek ayı sabırsızlıkla bekliyoruz...
hayorli olsun canim dogum tarihimiz ayniymis seninle
Ben bugun tam 10.haftalik oldum. Testleri daha yaptirmadim. Doktora 12.haftada gidiyim diyorum. Cinsiyeti nezaman belli olur acaba... 12 de gidersem birdahaki 16.haftada olur. Hadi hayirlisi....
Cok kotu besleniyorum.
Sabah tost oglen lahmacun durum (isyerinde baska bisi yok) aksamlari da cok gec saatde anca firsat oluyor yemek yemege. Folikasiti hep ihmal ediyorum. Cok kotu bi anne olcam. Ilk haftalari da sigara iciordm. Biraktim ama ictm sonucta 6 7 haftalarinda. Kendimi kotu hissetmeye basladim. Ozledimde pitircigimi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?