2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet iki uc arkadasin dr oyle demis.kusma gaz kabizlik goguste sisme arada kasikta batma sık idrara cikma halsizlik sinir likik vs gibi belirtileri var illa kusma diye bisey yok kimisinin agir gecer kimisinin hafif bende orta halde gidiyor ne cok iyiyim ne cok kötü zaten 12.haftada bu belirtiler de azalacak hatta bitecek dr nuza bakin siz kafanizada takmayin kabizlik demişsiniz o bile bir belirti illa herkeste ayni durum yasanacak diye bisey yok

Hayırlı cumalar güzel Anneler

Kabizlik ve gaz icin defalarca yazdim ...
Canlarim sabah ac karinla sicak balli sut bagirsagi çözüyor ...
Ogleye dogru rahat rahat cikarsiniz...
1 hafta icseniz bunye alisiyor zaten ...
E gebelikte zaten faydali icin hergün rahatlayin...

BAGIRSAKTAKI GAZ ICIN DE YEDIGINIZ HERSEYIN USTUNE KIMYON SERPIN ..

YEMEKTEN YARIM SAAT SONRA RAHAAAT RAHAAAT atin gazlari ...

Hepinizi öpüyorum...

Valla benim çok ayakta kaldığım bir hafta boyunca oldu sonra kesildi Allaha Şükür stres yok dinlenmek lazım.

BİŞEY YOKSA DEĞİL DE CANIM EN BAŞTAN BERİ BELİRTİN VAR VE ANİDEN KESİLDİYSE SIKINTI OLABİLİR AMA ZATEN MİDEM BULANMADIYSA EN BAŞINDAN BERİ OLMAMASI ÇOK DA SIKINTI DEĞİL DİYE BİLİYORUM.

[QUl_sudem, post: 37669287, member: 201646"]Benimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yok dün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyfalanrda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...[/QUOTE]
Ay kesinlikle oyle bi sey yok canim.Benim cevremde 5 hamile var hepsi farkli , biri 24 cu haftada surekli mide bulantisi cikariyor.Bi tanesi bu ayin sonu doguruyor hic bulanti ne anlamadi.hic bi belirtisi de yok.Ben de bulanti var ama gaz sorunu kabzlik falan yok.Yani anlayacagin her keste farkli icini rahat tut canim

masallah canim srvindim. benden tahlil istedi yaptilar guzel sonuclar cok sukur . ilaclara devam edicem. bir ay sonra gel dedi sen tekrar ne zaman gideceksin
Bana geçen gittiğimde beta hcg ve tiroid için tahlil yaptı, temiz dedi, bu gittiğimde kese sağlıklı görünüyo dedi, folik asite devam et dedi, bulantı için bi ilaç verdi, çok mecbur kalmadıkça içme dedi, başka bişi vermedi. Vitamin vermicekmisiniz dedim, onlara 3 ay sonra başlıcaz dedi. Aralığın 18 gibi gel dedi, ben okadar dayanamam dedim, ozaman bu ay sonunda yine gel dedi :) senden ne tahlil istedi?

Canım kimyonu bende duydum, uzman bi aktara sordum rahimde kasılma ve düşüğe sebep oluyor, hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi. Haberiniz olsun..

Bu daha iyi :) otekinde anlamadim yasi 31 bir eklemesi lazim iki ekliyo bu daha mantikli gerci ne mantigi ariyosam tobe tobe http://www.isimler.web.tr/cin kameri takvimi.html
Benim cin, rus ve bilimum diger tum takvimlerde erkek diyor ayrica kesenin sol tarafinda cnm.cevremdekilerde erkek hissediyormus.bir oglum var ikncide geliyor sanirim.bastan beri icimde kiz hissi var belkide istedigimden ama tum bunlardan sonra erkek olduğunu dusunmuyorda degilim yani:) allah cok buyuk ve herseyin hayirlisini verir o da kesin

I
Aynen hayirlisi ne ise o olsun inşallah. Bende erkek hissediyorum ama bir oglum var zaten bide kizim olursa oda güzel olur Babamız kiz istiyor bu arada

canım benim yumurtlama aralığım 28 Eylül 2 Ekim arası, yumurtlama tahmini 2 Ekim. Hamile kaldığımız ayı soruyo ya Eylül girersem erkek, Ekim girersem kız çıkıyo :)) nolcak şimdi :)
:) Oda guzel cnm hayirlisi olsun rusta dami oyle onda adet olmasi lazim

Evet ben de korktum.
Kabizlik disinda bi belirtm yok.
Acaba kalbi mi durdu diye korktum.dursa anlar miyiz..Allah gostermesin...bide 2li 3lu 4 lu taramalar ne anlama geliyor ayri ayri

Kizlar bide unutmadan paylasmak istedim malum ikili test ler yaklaşıyor ikili testte free beta hcg diye bisey yaziyo ooran 50 den kucukse erkek yüksekse kiz olabilir gecen hamilielikteki topikte bakmistik cogumuzun tutmustu tabi kesinlik yok gene allah bilir onadaa bakariz inşallah

haziran Sendromu post: 37671804 .!.:
Evet ben de korktum.
Kabizlik disinda bi belirtm yok.
Acaba kalbi mi durdu diye korktum.dursa anlar miyiz..Allah gostermesin...bide 2li 3lu 4 lu taramalar ne anlama geliyor ayri ayri
Ikili test down senddromu ve ense kalinligi icin yapiliyo uclude organ sağlığına bakiliyo basit anlamda cnm

Kızlar sizde sürekli acıkıyomusunuz midem kazınıyo resmen ya daha hiç kilo almadım ama çok alıcam galiba diğerlerinde böyle değildi oniki kilo almıştım ikisindede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…