- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.841
Evet iki uc arkadasin dr oyle demis.kusma gaz kabizlik goguste sisme arada kasikta batma sık idrara cikma halsizlik sinir likik vs gibi belirtileri var illa kusma diye bisey yok kimisinin agir gecer kimisinin hafif bende orta halde gidiyor ne cok iyiyim ne cok kötü zaten 12.haftada bu belirtiler de azalacak hatta bitecek dr nuza bakin siz kafanizada takmayin kabizlik demişsiniz o bile bir belirti illa herkeste ayni durum yasanacak diye bisey yokBenimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yokdün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyiz burda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...
Hayırlı cumalar güzel AnnelerBenimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yokdün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyiz burda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...
Valla benim çok ayakta kaldığım bir hafta boyunca oldu sonra kesildi Allaha Şükür stres yok dinlenmek lazım.Canim ne kadar zamandir kahverengi akintin oluyodu benim carsamba aksam ustu oldu cok korktum hemen alttan progstan koydum o gunden beri Kullaniyorum ama korkuyorum insallah bsey olmaz bulantilarim de gecmis giBİ psikolojik mi artik düşünemiyorum 3 kayiptan sonra bunu da kaybetmek istemiyorum ama Allah karsimiza ne cikarirsa kabulum elden gelen bisey yok
Benimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yokdün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyiz burda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...
Bana geçen gittiğimde beta hcg ve tiroid için tahlil yaptı, temiz dedi, bu gittiğimde kese sağlıklı görünüyo dedi, folik asite devam et dedi, bulantı için bi ilaç verdi, çok mecbur kalmadıkça içme dedi, başka bişi vermedi. Vitamin vermicekmisiniz dedim, onlara 3 ay sonra başlıcaz dedi. Aralığın 18 gibi gel dedi, ben okadar dayanamam dedim, ozaman bu ay sonunda yine gel dedi :) senden ne tahlil istedi?masallah canim srvindim. benden tahlil istedi yaptilar guzel sonuclar cok sukur . ilaclara devam edicem. bir ay sonra gel dedi sen tekrar ne zaman gideceksin
canım benim yumurtlama aralığım 28 Eylül 2 Ekim arası, yumurtlama tahmini 2 Ekim. Hamile kaldığımız ayı soruyo ya Eylül girersem erkek, Ekim girersem kız çıkıyo :)) nolcak şimdi :)Bu daha iyi :) otekinde anlamadim yasi 31 bir eklemesi lazim iki ekliyo bu daha mantikli gerci ne mantigi ariyosam tobe tobe http://www.isimler.web.tr/cin kameri takvimi.html
Canım kimyonu bende duydum, uzman bi aktara sordum rahimde kasılma ve düşüğe sebep oluyor, hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi. Haberiniz olsun..Hayırlı cumalar güzel Anneler
Kabizlik ve gaz icin defalarca yazdim ...
Canlarim sabah ac karinla sicak balli sut bagirsagi çözüyor ...
Ogleye dogru rahat rahat cikarsiniz...
1 hafta icseniz bunye alisiyor zaten ...
E gebelikte zaten faydali icin hergün rahatlayin...
BAGIRSAKTAKI GAZ ICIN DE YEDIGINIZ HERSEYIN USTUNE KIMYON SERPIN ..
YEMEKTEN YARIM SAAT SONRA RAHAAAT RAHAAAT atin gazlari ...
Hepinizi öpüyorum...
Benim cin, rus ve bilimum diger tum takvimlerde erkek diyor ayrica kesenin sol tarafinda cnm.cevremdekilerde erkek hissediyormus.bir oglum var ikncide geliyor sanirim.bastan beri icimde kiz hissi var belkide istedigimden ama tum bunlardan sonra erkek olduğunu dusunmuyorda degilim yani:) allah cok buyuk ve herseyin hayirlisini verir o da kesinBu daha iyi :) otekinde anlamadim yasi 31 bir eklemesi lazim iki ekliyo bu daha mantikli gerci ne mantigi ariyosam tobe tobe http://www.isimler.web.tr/cin kameri takvimi.html
Aynen hayirlisi ne ise o olsun inşallah. Bende erkek hissediyorum ama bir oglum var zaten bide kizim olursa oda güzel olur Babamız kiz istiyor bu aradaBenim cin, rus ve bilimum diger tum takvimlerde erkek diyor ayrica kesenin sol tarafinda cnm.cevremdekilerde erkek hissediyormus.bir oglum var ikncide geliyor sanirim.bastan beri icimde kiz hissi var belkide istedigimden ama tum bunlardan sonra erkek olduğunu dusunmuyorda degilim yani:) allah cok buyuk ve herseyin hayirlisini verir o da kesin
:) Oda guzel cnm hayirlisi olsun rusta dami oyle onda adet olmasi lazimcanım benim yumurtlama aralığım 28 Eylül 2 Ekim arası, yumurtlama tahmini 2 Ekim. Hamile kaldığımız ayı soruyo ya Eylül girersem erkek, Ekim girersem kız çıkıyo :)) nolcak şimdi :)
Evet ben de korktum.Benimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yokdün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyiz burda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...
Ikili test down senddromu ve ense kalinligi icin yapiliyo uclude organ sağlığına bakiliyo basit anlamda cnmhaziran Sendromu post: 37671804 .!.:Evet ben de korktum.
Kabizlik disinda bi belirtm yok.
Acaba kalbi mi durdu diye korktum.dursa anlar miyiz..Allah gostermesin...bide 2li 3lu 4 lu taramalar ne anlama geliyor ayri ayri
biz daha 7 haftaligiz ama sekiz yaziyobenimde aynı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?