Baya olmuş iki günde hepsini okudum, neye cevap vereyim yazayım bilemedim. Rahatsızlıkları sıkıntıları olan arkadaşlara Allah şifa versin. Bende öğretmenim sınav haftası olduğu için ders yoktu kahverengi akıntılarım neredeyse kesildi. Yorgunluktan oluyor mutemelen, doktor yarın yinede çağırmıştı bakalım. Ben folik asitten başka birşey kullanmadım, yeşil mercimekli bulgur pilavı yiyince onu da almıyorum zaten. Geçen hamileliğimde hep elevit kullandım düşündükçe deliriyorum valla. Bu sefer vitamin kullanmıycam oğlum hep önden gitti 1 hafta kadar 1.5 hafta da önden doğdu o yüzden. Hayırlısı bakalım bu da 3 gün geri fakat ilk haftalar ultrasonda çıkan tarih yumurtlamaya ve adet döngüsüne bağlı olarak erken veya geç döllenmeye bağlı 3-4 gün değişebiliyormuş. Bebeklerin gelişimleri 3. aydan sonra daha net bir şekilde ultrason tarihini oynatıyor öğrendiğim kadarıyla.
Eltim tiroid hastasıydı hamileyken ilaç kullandı, sorun olmadı bebekte de kendisinde de. Hormonal problemler hamileliği ve direkt olarak bebeği etkiler demişti dahiliye doktoru birlikte gitmiştik. Devamlı kontrol altındaydı.
Cinsiyet tahminleri yapılmış çin takviminde erkek, kesenin sağında resmen yapışık o da kız çıkıyor :)