2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
miribaa annişlerrr bana da doktorum 1 ay sonra gitmemi söyledi ama ben 12-13. haftalarda gitmek istiyorum. ikili test + belki de cinsiyet öğrenmek için. sık sık doktora gitmek istemiyorum nedense.. sağlık ocağında fasülyelerimizin kalp atışını duyabiliriz nasılsa. Çok acil bir durum olmadıkça gitmek istemiyorum

hala bulantım yok fakat annemle konuştuğumda kendi bulantılarının 2 aydan sonra başlayıp 15 gün kadar sürdüğünü söylemişti. ben de öyle olma ihtimali büyük sanırım. Şu anda tek derdim gaz, hazımsızlık ve kabızlık. Tam anlamıyla kabızlık sayılmaz fakat hergün 1 defa ve biraz zorlayarak tuvalete çıkıyorum.

herkeste aynı sorunlar var gaz sancısı beni öldürecek bir çözüm bulmak lazım

Canim ne kadar zamandir kahverengi akintin oluyodu benim carsamba aksam ustu oldu cok korktum hemen alttan progstan koydum o gunden beri Kullaniyorum ama korkuyorum insallah bsey olmaz bulantilarim de gecmis giBİ psikolojik mi artik düşünemiyorum 3 kayiptan sonra bunu da kaybetmek istemiyorum ama Allah karsimiza ne cikarirsa kabulum elden gelen bisey yok

Fasulyelerimizin kalp atislarini saglik ocaginda 20. Hafta civarinda ancak duyabiliyoruz cnm.saglik ocaklarindaki alet pek gelismis degil

Fasulyelerimizin kalp atislarini saglik ocaginda 20. Hafta civarinda ancak duyabiliyoruz cnm.saglik ocaklarindaki alet pek gelismis degil
Evet evet biliyorum annecik Ben önümüzdeki haftaları kastederek söylemiştim. Arkadaşım arada gidiyor şu an 28 haftalık. Ben ikili test ve illa gerekirse 3lü 4lü testi yaptırıcam. şeker yüklemesi yaptırmayacagım.

Evet canim ya bende de kabizlik sorunu var..acaba attigimiz ilaclardanmi

Gazzzzzzz evet tek sorunum.
Bulantim cok sukur 10.haftaya girdik hala yok.

Benimde ne bulantım ne de başka bir belirtim yok dün birisi yazmış burda belirtisi olmayanlar dikkat etsin doktorları bişey yoksa korkun muhakkak gelin demiş yani bizler zaten endişeliyiz burda böyle şeyler yazmak bence hoş değil evet herkes sorularına cevap arıyor ama o şekilde değilde farklı söyleneblir bilmiyorum ama bir çok kişide belirti yaşamamış gayet sağlıklı geçirmiş ben herkesin bünyesinin farklı olduğunu düşünüyorum bu arada kabızlık bende had safhada 3 günde bir çıkıyorum hiç bir şey fayda etmiyor napıcam bilmiyorum yarın doktora gidicem çok heyecanlıyım meraktayım ve korkuyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…