- 13 Ekim 2014
- 441
- 336
- 333
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.761
8 haftalik canim...ama ben ozele gitmeme ragmen doktorum kotydu..yNi agzindan cimbizla laf aldim..bide tek gitmistim...cok bisey demedi..kalp atisini gordm ama sesini duymadim.tekrar gitcezaynen bende oyleyım.. bebeğim için üzülüyorum bu stresten sinirden o da etkileniyor. kaç haftalık bebeğin Allah kucağına alıp kokusunu duymayı nasip etsin inşallahh.. :)
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. DEDİĞİN GİBİ VEREN DE ALAN DA ALLAH. ALLAH'IN İZNİYLE HAYIRLI EVLATLARIN OLUR İNŞALLAH.Selamlar,
Ben ikili test öncesi öylesine gittiğim randevuda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Akşamına hastaneye yatıp, sabah operasyonla zaten sonlanmış olan gebelik tamamen vücuttan alınarak sonlandırıldı. Yarım gün daha kontrol altında tutulduktan sonra dün akşam evime geldim nihayet.
Veren Allah, alan Allah. Hep her şeyin hayırlısını, sağlıklısını dilerdim demek ki benim için en hayırlısı buymuş.
Sizler için "aman ben atlamışım, siz dikkat edin" diye söyleyecek bir şeyim yok aslında. Benim bulantım, kusmam, kanamam, ağrım, sızım hiç olmamıştı doğal olarak hiç bir şeyden şüphelenmedim. Gezdiğim doktorlardan biri belirtilerin aniden ortadan kalkarsa anla ki bebekte sıkıntı var dedi ama benim zaten belirgin belirtim olmadığından bu da fark edilen bir nokta olamazdı. Özellikle ilk gebeliklerde olan bir durummuş, 100 gebeden 10 tanesinde görülürmüş. İlk 3 ay bu anlamda çok önemli ve çok riskliymiş. Sebebi çevresel faktörlermiş. bunun içinde radyoaktif bir şey taşıyan bir aracın senin yanından geçmesinden tut, yatak odasında tutulan cep telefonları, kullanılan laptoplar, hava kirliliği, zart zurt hepsi sebep olabilirmiş. Bizim durum Patolojiye gönderildi, 20 gün sonra sonuçları gelecek ama özetle olay biraz takdir-i ilahi. Vadesi o kadarmış diyebiliriz ancak.
Bu gruptaki ve de diğer gruptaki tüm anneler inşallah sağlıkla bebeklerine vakti geldiğinde kavuşurlar. Rabbim onları ve bebeklerini korusun, benim gibi güzel bir rüyaya yeni başlarken uyanan kadınlara da doğru zaman geldiğinde, hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Selamlar,
Ben ikili test öncesi öylesine gittiğim randevuda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Akşamına hastaneye yatıp, sabah operasyonla zaten sonlanmış olan gebelik tamamen vücuttan alınarak sonlandırıldı. Yarım gün daha kontrol altında tutulduktan sonra dün akşam evime geldim nihayet.
Veren Allah, alan Allah. Hep her şeyin hayırlısını, sağlıklısını dilerdim demek ki benim için en hayırlısı buymuş.
Sizler için "aman ben atlamışım, siz dikkat edin" diye söyleyecek bir şeyim yok aslında. Benim bulantım, kusmam, kanamam, ağrım, sızım hiç olmamıştı doğal olarak hiç bir şeyden şüphelenmedim. Gezdiğim doktorlardan biri belirtilerin aniden ortadan kalkarsa anla ki bebekte sıkıntı var dedi ama benim zaten belirgin belirtim olmadığından bu da fark edilen bir nokta olamazdı. Özellikle ilk gebeliklerde olan bir durummuş, 100 gebeden 10 tanesinde görülürmüş. İlk 3 ay bu anlamda çok önemli ve çok riskliymiş. Sebebi çevresel faktörlermiş. bunun içinde radyoaktif bir şey taşıyan bir aracın senin yanından geçmesinden tut, yatak odasında tutulan cep telefonları, kullanılan laptoplar, hava kirliliği, zart zurt hepsi sebep olabilirmiş. Bizim durum Patolojiye gönderildi, 20 gün sonra sonuçları gelecek ama özetle olay biraz takdir-i ilahi. Vadesi o kadarmış diyebiliriz ancak.
Bu gruptaki ve de diğer gruptaki tüm anneler inşallah sağlıkla bebeklerine vakti geldiğinde kavuşurlar. Rabbim onları ve bebeklerini korusun, benim gibi güzel bir rüyaya yeni başlarken uyanan kadınlara da doğru zaman geldiğinde, hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
amin canımmm inşallaaahhh...8 haftalik canim...ama ben ozele gitmeme ragmen doktorum kotydu..yNi agzindan cimbizla laf aldim..bide tek gitmistim...cok bisey demedi..kalp atisini gordm ama sesini duymadim.tekrar gitcezallah hayirli saglikli bebekler nasip etsin..
Ya ben hep kizim olsun istiyordum..ama aslinda erkek istiyormusum gibi geldi karisik duygular yasiyorumamin canımmm inşallaaahhh...ne hissediyosun erkek mı kız mı bana hep kızım olacakmış gibi gelıyor ruyamda da goruyorum hep :)
6+3 benım de.. ben de de kız çıktı çin takvimine göre bakalım hayırlısı.. :) benımde karışık duygularım ama hep kız ismi bakasım gelıyor :)Ya ben hep kizim olsun istiyordum..ama aslinda erkek istiyormusum gibi geldi karisik duygular yasiyorumama erkek olcak sanki..oyle hissediyorum..cin takvimide kiz diyor..senin ki kac haftalik
Bende tatlidan nefret eder oldum.resmen tatlıdan tiksindim. içimden cikolata yeme fikri geciyor ağzıma alinca midem bulanıyor. sizde de böyle bir durum var mi? bu arada tuzluya eksiye düştüm. :)
Selam arkadaslar cepten yazdigim icin gecmisi okumakta zorlaniyorum. Umarim bebekleriniz ve sizlerin sagliklari cok iyidir. Bende şükür bulanti acisindan iyiyim serumlarin fok fayfasini gordum insallah serumlar bulantilarimi alip goturmustur bir daha gelmez. Bugün kontrole yittim kocaman olmus bebegimiz 25 mm olmus doktor bakkk buyumus bile dedi. Bizden haberler hu kadar.
Bende cepten yazinca zorlaniyorum..hayirli olsunSelam arkadaslar cepten yazdigim icin gecmisi okumakta zorlaniyorum. Umarim bebekleriniz ve sizlerin sagliklari cok iyidir. Bende şükür bulanti acisindan iyiyim serumlarin fok fayfasini gordum insallah serumlar bulantilarimi alip goturmustur bir daha gelmez. Bugün kontrole yittim kocaman olmus bebegimiz 25 mm olmus doktor bakkk buyumus bile dedi. Bizden haberler hu kadar.
aynen bende oyleyım turşu falan yıyesım var tatlı çok severdım ama yıyemıyorum mıdem bulanıyor delı gıbı yıyınce içim bayılıyor .. ben kendımı zaten leblebı ve cubuk krakere verdım akşam yemeğı bıle yıyemıyorum.resmen tatlıdan tiksindim. içimden cikolata yeme fikri geciyor ağzıma alinca midem bulanıyor. sizde de böyle bir durum var mi? bu arada tuzluya eksiye düştüm. :)
aynen mesela düşünüyorum yaş pasta ve turşu yanyana gelse naparim diye. kesinlikle tursuyu tercih ederdim diyorum :) kızım mı olacak acaba :)) ultrason görüntülerinde bebis sagda yanasik görünüyor ne dersiniz :)aynen bende oyleyım turşu falan yıyesım var tatlı çok severdım ama yıyemıyorum mıdem bulanıyor delı gıbı yıyınce içim bayılıyor .. ben kendımı zaten leblebı ve cubuk krakere verdım akşam yemeğı bıle yıyemıyorum.
Öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin metanetin kurduğun cümleler tevekkül edebilmen çok güzel...Selamlar,
Evet ya ben de tatlidan tiksindim..surekli tursu eksi tuzlu salatalar istiyorumBende tatlidan nefret eder oldum.
aynen bende oyleyım turşu falan yıyesım var tatlı çok severdım ama yıyemıyorum mıdem bulanıyor delı gıbı yıyınce içim bayılıyor .. ben kendımı zaten leblebı ve cubuk krakere verdım akşam yemeğı bıle yıyemıyorum.
resmen tatlıdan tiksindim. içimden cikolata yeme fikri geciyor ağzıma alinca midem bulanıyor. sizde de böyle bir durum var mi? bu arada tuzluya eksiye düştüm. :)
Bende tatlidan nefret eder oldum.
sanırım hepımızın kızı olucakkkk :) ne guzell rabbım kucağımıza almayı nasıp etsın ben bırde yemeklerden tıksındım fasulyedır vs .. yağlı yemek yıyemıyorum gunlerdır..Evet ya ben de tatlidan tiksindim..surekli tursu eksi tuzlu salatalar istiyorum))
resmen tatlıdan tiksindim. içimden cikolata yeme fikri geciyor ağzıma alinca midem bulanıyor. sizde de böyle bir durum var mi? bu arada tuzluya eksiye düştüm. :)
sağolun kızlar içimi rahatlattınız. doktorum çok pozitif herseyi olur hallederizcilerden sırf bu yüzden değiştiricem doktorumu. kendim hamileyim diye mutlu mutlu uyanmasam tık yok bnm bebişteMaşallah rahat bi hamilelik ozaman sizinki var bu topiktede hic midesi bulanmayan rahat hamilelik gecirenler.dr zaten olumsuz bisey olsa soyle olumsuz dusunne cnm
benımde aynı şekılde sen oyle dıyınce dıkkatımı cektı baktım en asagıda sağda duruyor :)aynen mesela düşünüyorum yaş pasta ve turşu yanyana gelse naparim diye. kesinlikle tursuyu tercih ederdim diyorum :) kızım mı olacak acaba :)) ultrason görüntülerinde bebis sagda yanasik görünüyor ne dersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?