2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
aynen bende oyleyım.. bebeğim için üzülüyorum bu stresten sinirden o da etkileniyor. kaç haftalık bebeğin Allah kucağına alıp kokusunu duymayı nasip etsin inşallahh.. :)
8 haftalik canim...ama ben ozele gitmeme ragmen doktorum kotydu..yNi agzindan cimbizla laf aldim..bide tek gitmistim...cok bisey demedi..kalp atisini gordm ama sesini duymadim.tekrar gitcez allah hayirli saglikli bebekler nasip etsin..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN. DEDİĞİN GİBİ VEREN DE ALAN DA ALLAH. ALLAH'IN İZNİYLE HAYIRLI EVLATLARIN OLUR İNŞALLAH.

Msjini yeni okuyorum canim cok uzuldum...hayilisi olsun..insallah en yakin zamanda saglikli bir bebek haberi alirsin..Allah yardimcin olsun.. bende de hicbir tepki yok..bulanti kusma vs..sadece kasim agrisi ve bas donmesi olusuyor..peki kalbin durdugu nasil anlasilir ki arkadasim..

8 haftalik canim...ama ben ozele gitmeme ragmen doktorum kotydu..yNi agzindan cimbizla laf aldim..bide tek gitmistim...cok bisey demedi..kalp atisini gordm ama sesini duymadim.tekrar gitcez allah hayirli saglikli bebekler nasip etsin..
amin canımmm inşallaaahhh... ne hissediyosun erkek mı kız mı bana hep kızım olacakmış gibi gelıyor ruyamda da goruyorum hep :)

amin canımmm inşallaaahhh... ne hissediyosun erkek mı kız mı bana hep kızım olacakmış gibi gelıyor ruyamda da goruyorum hep :)
Ya ben hep kizim olsun istiyordum..ama aslinda erkek istiyormusum gibi geldi karisik duygular yasiyorum ama erkek olcak sanki..oyle hissediyorum..cin takvimide kiz diyor..senin ki kac haftalik

Ya ben hep kizim olsun istiyordum..ama aslinda erkek istiyormusum gibi geldi karisik duygular yasiyorum ama erkek olcak sanki..oyle hissediyorum..cin takvimide kiz diyor..senin ki kac haftalik
6+3 benım de.. ben de de kız çıktı çin takvimine göre bakalım hayırlısı.. :) benımde karışık duygularım ama hep kız ismi bakasım gelıyor :)

Selam arkadaslar cepten yazdigim icin gecmisi okumakta zorlaniyorum. Umarim bebekleriniz ve sizlerin sagliklari cok iyidir. Bende şükür bulanti acisindan iyiyim serumlarin fok fayfasini gordum insallah serumlar bulantilarimi alip goturmustur bir daha gelmez. Bugün kontrole yittim kocaman olmus bebegimiz 25 mm olmus doktor bakkk buyumus bile dedi. Bizden haberler hu kadar.

Bende cepten yazinca zorlaniyorum..hayirli olsun kac haftalik seninki..karnindan mi gordu bebisi

resmen tatlıdan tiksindim. içimden cikolata yeme fikri geciyor ağzıma alinca midem bulanıyor. sizde de böyle bir durum var mi? bu arada tuzluya eksiye düştüm. :)
aynen bende oyleyım turşu falan yıyesım var tatlı çok severdım ama yıyemıyorum mıdem bulanıyor delı gıbı yıyınce içim bayılıyor .. ben kendımı zaten leblebı ve cubuk krakere verdım akşam yemeğı bıle yıyemıyorum.

aynen mesela düşünüyorum yaş pasta ve turşu yanyana gelse naparim diye. kesinlikle tursuyu tercih ederdim diyorum :) kızım mı olacak acaba :)) ultrason görüntülerinde bebis sagda yanasik görünüyor ne dersiniz :)

Öncelikle geçmiş olsun Allah sabır versin metanetin kurduğun cümleler tevekkül edebilmen çok güzel...
İnançlı insanlarız çok şükür hep Allahtan hayırlısını istiyoruz. Hayır bu ise Mevlam Herşeyin en güzelini en iyisini bilir...Bende ilk hamileliğimde başıma gelse üzülürmüyüm diye sorduğumda Hayır cevabını veriyordum şimdi ikincisinde de öyle... Görmeyince insan katlanıyor da evlerden uzak bir çocuk ne zorluklarla yetişiyor büyütüyorsun ve bir gün öldü deniliyor. Allahımmmm asıl sınav asıl acı odur diye düşünürüm... İnşallah Allah hayırlısıyla tez zamanda anneliği yaşatır sana.

resmen tatlıdan tiksindim. içimden cikolata yeme fikri geciyor ağzıma alinca midem bulanıyor. sizde de böyle bir durum var mi? bu arada tuzluya eksiye düştüm. :)

Bende tatlidan nefret eder oldum.

Ben ilk zamanlar deli gibi turşu yiyodum , şimdi de canım felaket pasta wafle falan istiyor, çok canım çekiyor ama yemek nasip olmadı acaba alsam yiyebilir miyim onu da tahmin edemiyorum. Karışık duygulardayım:)) bir iki yiyince midem bulanır diye korkuyorum en çok ekşi ayva, mandalina, yeşil elma falan yediğimi farkettim... Oğlumda de aynen limon nerdeyse yiyodum, ama tatlı böyle canım çekmemişti ay bi vaktim olsa da bi tatlı yesem:)

benim de turşu yiyesim hiç gelmiyor sabah turşu kokusu aldım midem kalktı öğürdüm ama çiğköfte olsa hayır demem bu arada dün canım lokma tatlısı çekti aldım yedim.Ama kız gibi hissediyorum sanki.Bi de benim arkadaşım gece kalkıp nutella yiyor ama kızı olacak.

Maşallah rahat bi hamilelik ozaman sizinki var bu topiktede hic midesi bulanmayan rahat hamilelik gecirenler.dr zaten olumsuz bisey olsa soyle olumsuz dusunne cnm
sağolun kızlar içimi rahatlattınız. doktorum çok pozitif herseyi olur hallederizcilerden sırf bu yüzden değiştiricem doktorumu. kendim hamileyim diye mutlu mutlu uyanmasam tık yok bnm bebişte [/QUOTE]
Benim Dr da çok pozitif kaçırma derim ... Çünkü ilerleyen süreçte çok duyuyordum kilo aldıkları için Dr Tarafından azarlanma stresi ile kontrole giden hamileler hatta bu kilo ile doğuramazsın gb Saçma sapan konuşanlar... Sen zaten streslisin ekstra strese ihtiyacın yok iyimser insanlar Lazım :))

benımde aynı şekılde sen oyle dıyınce dıkkatımı cektı baktım en asagıda sağda duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…