2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hamile miyim degil miyim diye düşüne düşüne bir hal olmuştuk. simdi de cinsiyet buyuk mesele :) sağlıklı olsunlar da o yeter. bu arads ben eski pantolonlarımi giremiyorum. surekli düğmeleri acip geziyorum. sizde durum nasıl :)
benımde aynı şekılde sen oyle dıyınce dıkkatımı cektı baktım en asagıda sağda duruyor :)

Birde kaynana derdi olanlar var, ah olmayan var mı acaba?? Valla benim anladığım bu adamlar analarından hiç vazgeçmezler, bizim de çocuklarımız var yada olacak bizde istemeyiz elbet. Sizin evinizin içine müdahele etmiyorlarsa en güzeli çok fazla herşeyi kafaya takmamak. Valla keşke çocuğuma baksa da kaynananam baksa yani, eve geldiğimde yemek hazır olsa ohhh, keyfime bakardım. Hee kocanıza özel bişey yapmak istiyorsanız kaynananızın bildiği kırk yıllık yemekleri değil de daha orjinal daha şık şeyler deneyin, haftasonu deneyin değişiklik olsun. Kötülükle, dert etmekle bir yere varılmayacağını şahsen biliyorum, Allah herkese anlayışlı iyi niyetli kaynana nasip etsin:) nerdeeee:)

Çok üzüldüm. Ama hersey allahtan sana ve esine sağlık versin Rabbim ve güzel ve sağlıklı hamilelik getirsin hayat sana.allaha emanet ol kısa zamanda toparlanacagindan şüphem yok.

kizlar Gaziantep te olan veya orda dogum yapacak olan varmi fikir alisverisinde bulunalim

hayorli olsun canim dogum tarihimiz ayniymis seninle

7+0 da gördüm kalp atışıyla birlikte. 10 +0da gittim. Kesesi 10luk olmuş, kendisinin gelişimi daha sonra anlaşıldı ki 7+2de durmuş.
Hiç kafanı yorma, doktor belirtiler aniden kesilirse bir terslik var demektir ama bu da büyüklerdeki kalp krizi gibi bebekte de aniden olur dedi, yani müdahale şansı yok. Bu yüzden hiç tatlı canını sıkıp, belirtim azaldı mı diye kendini dinleme kardeşim. Bazı şeyler kader. Olacağı varsa oluyor işte. Benim de kesem gram bozulmamış, ne kanamam, ne ağrım vardı. Ama birden oldu işte, bu benim için hayırlısıymış. Şanslıymışım ki daha fazla vakit geçmemiş, bebek beni zehirlememiş. Her şerde bir hayır var işte. Amaaan neyse havanız dağılsın, siz güzel güzel paylaşımlarınıza devam edin, hamilelere moral lazım, güzel şeylerden konuşun, açın iki Ankara havası bebekleri fazla zıplatmadan atın iki göbecik.

Çok belirtiniz varsa ve bir sabah kalkınca bunların hepsi bir anda bıçak gibi kesilirse bir terslik olduğu anlaşılır dendi bana da kardeşim. Gene en iyi bilgiyi doktorlardan kontrollerde alırsınız inşallah.

Herkese güzel temenni ve duaları için teşekkürler arkadaşlar. Bugün artık can sıkıcı muhabbet burada bitsin. Sizler de daha huzurlu, daha mutlu, daha güzel bir akşama ve yeni sabahlara uyanın inşallah.

@wistonlight canim cok uzuldum inanki Allahim sana sabrini versin insallah cok zor ne diyecegimi de bilemiyprum aslinda insallah birdaha asla boyle acilar tatmazsin saglikli cifte cifte evlatlarin olur bugunler aklina bile gellmez umarim en kisa zamanda gonlundeki hayirlisi ile olur

benimde canım çiğ köfte istiyor nar ekşili ,,(((ama doktor çiğ şeylerde n uzak dur dedi
çiğ köfte -salam az pişmiş et vs...toksoplazma açısından sakıncalı dedi ((

hazır çiğ köftenin içinde et yok ki canım. toksoplazma marul, maydonoz gibi çiğ yenecek sebzelerden de geçiyor ona bakarsak. hiç bir şey yemeyelim o zaman.

Ben de bugün doktordan geldim kalp atışlarını duydum bebeğimin Allah Tüm isteyenlere nasip etsin bizim de sağlıkla kucağımıza almayı..

amin canım gözün aydın

canım kedinin kumunu sen değiştirmiyorsun değilmi hamişlerde sakıncalı diye biliyorum

ilk trimaster'da çok sakıncalı kedi. toksoplazma açısından. şayet test yapılıp gebe bayanda toksoplazma pozitif çıkarsa sorun yok fakat negatif çıkarsa kedinin evden bir süre uzaklastırılması gerek. toksoplazma düşük riski yapıyor. ben veteriner teknisyenliği okudum da stajım esnasında öğrenmiştim. ilk üç ay kedilerini evden uzaklastırıyordu gebeler. aklımda böyle kaldı ne kadarı doğru tam bilemiyorum ama.

Bende cok tursu yiyorum ilk cocugumda kiz ondada hep eksi yemistim allah bilir yine ama kiz olabilir

duaların için amin...Rabbim sabır versin..

Kesinlikle haklısın canım ama resmiyet önemli gerçekten sevgiden önce saygı duyulmalı eşininde mesafeyi ayarlamasıyla zamanla herşey oturuyor
Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor ....
Aynen oyle.once saygiyi oturtmustuk aramizda 1 yil nisanliyken.vicik vicik olmadik hic.ama gozumun icine bakan hersey senin istedigin gibi olsun kizim diyen cok iyi biriydi.arkasindan hep dua ediyorum.biz birbirimizden raziydik Rabbim ,sende bizletden razi ol,cennetinde buluştur diye dua ediyorum.bizlerde evlat sahibi olucaz Allah in izni ile.gün gelince de kayınvalide belki..
Çok şükür iyiyim canım.bugün hep içim karıştı. Kendimi nazar ettim herhalde.
İnsanin içi karışırken çalışmak çok zor mus

Alintidir.

.

Bebeğin cinsiyetini tahmin etmek için halk arasında konuşulanları merak ediyor musunuz? İşte anlatılan ve söylenenler: Hamilelik döneminde daha çok tuzlu ve ekşi yerseniz oğlunuz, tatlı yerseniz kızınız olur. Hamile bir kadına elini göstermesini söylediğinizde, avcunun içini gösterirse kızı, elinin sırtını gösterirse oğlu olacaktır. Anne adayı bir diş sarımsak yediğinde, terinde sarımsak kokusu varsa bebek erkek, koku yoksa kızdır. Hamile kadın ekmeğin kenarlarını yemeyi tercih ediyorsa oğlu, ortasını seviyorsa kızı olur. Annenin meme uçları çok karardıysa oğlu olur. Hamilelikte kadının sol memesi sağa göre daha büyükse kızı, sağ daha büyükse oğlu olacaktır. Erken hamilelik döneminde iştah açıldıysa erkek, iştah yoksa kız olacaktır. Hamile bir kadına erkek bir bebek ilgili davranırsa, bebek kızdır. Annenin elleri kuruyorsa bebek erkek, yumuşak ve nemli ise kız olacak. Karnınız sivri ve basketbol topu gibi şiş ise bebek erkektir. Hamilelik döneminde annenin ayakları hep üşüyorsa bebek erkektir. Annenin saçları gün ışığında kızıllaşıyorsa bebek kızdır. Hamilelik döneminde bacaklardaki tüyler çabuk uzuyorsa bebek erkektir. Bebek anne karnında yukarda duruyorsa kız, aşağıda duruyorsa erkektir. Annenin yüzünde ve göğsünde sivilceler çıktıysa bebek kızdır. Anne süt ve peynir gibi protein ağırlıklı yiyorsa erkek, meyve ağırlıklı yiyorsa kızdır. İlk aylarda sabah bulantıları varsa kız, yoksa erkektir. Anne rüyasında hangi cinsiyette görüyorsa o olur. Hamilelik anneyi güzelleştirdiyse bebek erkek, annenin güzelliğini aldıysa ve cildi bozulduysa kızdır. Anne, kiloyu kalça ve basenden aldıysa bebek kızdır. Anne karnında tüyler çıktıysa bebek erkektir. Annenin idrarı açık sarı ise erkek, koyu sarı ise kızıdır. Maya yöntemlerine göre, annenin hamile kaldığı yaş ve yıl, ikisi de çift ya da tekse bebek kız, biri tek diğeri çiftse erkek demektir. Annenin sol göz kapağını hafifçe aşağıya çektiğinizde 'V' şeklinde bir damar varsa kızı olur. Bir önceki çocuk önce 'anne' dediyse şimdiki çocuk kız, 'baba' dediyse erkektir. Annenin başına, o görmeden bir tutam tuz atılır. İlkönce burnunu ellerse oğlu, ağzını ellerse kızı olur. Arkadan bakıldığında annenin hamile olduğu anlaşılmıyorsa bebek erkektir. Hamile bir kadına masadaki anahtarı al dendiğinde, yuvarlak kısmından tutarsa erkek, uzun kısmından tutarsa kız bebeği olur. Eğer ortadan tutarsa ikizleri olacaktır. Ucunda nikah yüzüğü olan ince altın zincir anne adayının avcunun ya da karnının üzerinde asılı tuttuğunuzda, eğer yüzük yuvarlak çiziyorsa bebek erkek, ileri geri hareket ediyorsa kızdir

Ilk cocugumda tutu cogu belirti erkekti.bundada ayni belirtiler var bana erkek gibi geliyo.tabi gene rabbim biliyor

Cnm eksi yedim tuzlu cnm cekiyo ayaklarim Üşüyor.gibi yani tutuyodu birçoğu. Oglumun iki kasinin arasinda mavi bir cizgi damar var her goren ikinci erkek diyo bu bana sacma geliyo ama kimyager tanidik var onunda kızinda varmış ikinci erkek oldu dedi. Kismet

OTE="ayse-gul, post: 36950176, member: 568265"]Ne kadar var batina[/QUOTE]
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin inşallah. .. benim de yaklasik o doneme geliyor dogumum; tabi bugun gittim kalp atislarini alamadik 7 haftalik görüyor... nasip bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…