- 21 Haziran 2011
- 136
- 119
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.781
benımde aynı şekılde sen oyle dıyınce dıkkatımı cektı baktım en asagıda sağda duruyor :)
Çok üzüldüm. Ama hersey allahtan sana ve esine sağlık versin Rabbim ve güzel ve sağlıklı hamilelik getirsin hayat sana.allaha emanet ol kısa zamanda toparlanacagindan şüphem yok.Selamlar,
Ben ikili test öncesi öylesine gittiğim randevuda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Akşamına hastaneye yatıp, sabah operasyonla zaten sonlanmış olan gebelik tamamen vücuttan alınarak sonlandırıldı. Yarım gün daha kontrol altında tutulduktan sonra dün akşam evime geldim nihayet.
Veren Allah, alan Allah. Hep her şeyin hayırlısını, sağlıklısını dilerdim demek ki benim için en hayırlısı buymuş.
Sizler için "aman ben atlamışım, siz dikkat edin" diye söyleyecek bir şeyim yok aslında. Benim bulantım, kusmam, kanamam, ağrım, sızım hiç olmamıştı doğal olarak hiç bir şeyden şüphelenmedim. Gezdiğim doktorlardan biri belirtilerin aniden ortadan kalkarsa anla ki bebekte sıkıntı var dedi ama benim zaten belirgin belirtim olmadığından bu da fark edilen bir nokta olamazdı. Özellikle ilk gebeliklerde olan bir durummuş, 100 gebeden 10 tanesinde görülürmüş. İlk 3 ay bu anlamda çok önemli ve çok riskliymiş. Sebebi çevresel faktörlermiş. bunun içinde radyoaktif bir şey taşıyan bir aracın senin yanından geçmesinden tut, yatak odasında tutulan cep telefonları, kullanılan laptoplar, hava kirliliği, zart zurt hepsi sebep olabilirmiş. Bizim durum Patolojiye gönderildi, 20 gün sonra sonuçları gelecek ama özetle olay biraz takdir-i ilahi. Vadesi o kadarmış diyebiliriz ancak.
Bu gruptaki ve de diğer gruptaki tüm anneler inşallah sağlıkla bebeklerine vakti geldiğinde kavuşurlar. Rabbim onları ve bebeklerini korusun, benim gibi güzel bir rüyaya yeni başlarken uyanan kadınlara da doğru zaman geldiğinde, hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
hayorli olsun canim dogum tarihimiz ayniymis seninledün ilk dr. kontrolune gittim..çok şükür kalp atışını da duydum..
kan tahlilim iyi çıktı..ama idrar tahlili istemedi nedense..
ilaç olarak mide bulantısı için drama....yanma içinde renni...yazdı birde ağrı kesici
ve en önmlisi kan sulandırıcı iğne hamilelik boyunca kullanacam daha öncede kullanmıştım
şimdilik mide ilaçlarını kullanmıyorum kendimi zor tutuyorum ama..çok zorlanırsam alacam..
zaten reflüm önceden beri vardı..
vitamin ilacı falan yazmadı..folik asit ölçtürmüştüm çok kullanmamama ragmen iyi çıktı o yuzden onuda bıraktım
bizden haberler bu kadar..bakalım gelecek ayı sabırsızlıkla bekliyoruz...
canım o kadar üzüldüm ki. bnm ablamda ilk bebeğini böyle nedensiz kaybetmişti. bnmde belirtilerim yok denecek kadar az. öyle bi durumda bnde hissedemem. decavit kullandığım için biraz midem bozuluyo ac karna atarsam ama o da ilacın etkisi. sıfır belirtiyle hamileliğim devam ediyo insallah bişey olmaz. bebeğin kaç haftalıktı kaybettiğinde
Msjini yeni okuyorum canim cok uzuldum...hayilisi olsun..insallah en yakin zamanda saglikli bir bebek haberi alirsin..Allah yardimcin olsun.. bende de hicbir tepki yok..bulanti kusma vs..sadece kasim agrisi ve bas donmesi olusuyor..peki kalbin durdugu nasil anlasilir ki arkadasim..
benimde canım çiğ köfte istiyor nar ekşili ,,(((ama doktor çiğ şeylerde n uzak dur dedi
çiğ köfte -salam az pişmiş et vs...toksoplazma açısından sakıncalı dedi((
Ben de bugün doktordan geldim kalp atışlarını duydum bebeğimin Allah Tüm isteyenlere nasip etsin bizim de sağlıkla kucağımıza almayı..
canım kedinin kumunu sen değiştirmiyorsun değilmi hamişlerde sakıncalı diye biliyorum
Bende cok tursu yiyorum ilk cocugumda kiz ondada hep eksi yemistim allah bilir yine ama kiz olabiliraynen mesela düşünüyorum yaş pasta ve turşu yanyana gelse naparim diye. kesinlikle tursuyu tercih ederdim diyorum :) kızım mı olacak acaba :)) ultrason görüntülerinde bebis sagda yanasik görünüyor ne dersiniz :)
Selamlar,
Ben ikili test öncesi öylesine gittiğim randevuda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Akşamına hastaneye yatıp, sabah operasyonla zaten sonlanmış olan gebelik tamamen vücuttan alınarak sonlandırıldı. Yarım gün daha kontrol altında tutulduktan sonra dün akşam evime geldim nihayet.
Veren Allah, alan Allah. Hep her şeyin hayırlısını, sağlıklısını dilerdim demek ki benim için en hayırlısı buymuş.
Sizler için "aman ben atlamışım, siz dikkat edin" diye söyleyecek bir şeyim yok aslında. Benim bulantım, kusmam, kanamam, ağrım, sızım hiç olmamıştı doğal olarak hiç bir şeyden şüphelenmedim. Gezdiğim doktorlardan biri belirtilerin aniden ortadan kalkarsa anla ki bebekte sıkıntı var dedi ama benim zaten belirgin belirtim olmadığından bu da fark edilen bir nokta olamazdı. Özellikle ilk gebeliklerde olan bir durummuş, 100 gebeden 10 tanesinde görülürmüş. İlk 3 ay bu anlamda çok önemli ve çok riskliymiş. Sebebi çevresel faktörlermiş. bunun içinde radyoaktif bir şey taşıyan bir aracın senin yanından geçmesinden tut, yatak odasında tutulan cep telefonları, kullanılan laptoplar, hava kirliliği, zart zurt hepsi sebep olabilirmiş. Bizim durum Patolojiye gönderildi, 20 gün sonra sonuçları gelecek ama özetle olay biraz takdir-i ilahi. Vadesi o kadarmış diyebiliriz ancak.
Bu gruptaki ve de diğer gruptaki tüm anneler inşallah sağlıkla bebeklerine vakti geldiğinde kavuşurlar. Rabbim onları ve bebeklerini korusun, benim gibi güzel bir rüyaya yeni başlarken uyanan kadınlara da doğru zaman geldiğinde, hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Aynen oyle.once saygiyi oturtmustuk aramizda 1 yil nisanliyken.vicik vicik olmadik hic.ama gozumun icine bakan hersey senin istedigin gibi olsun kizim diyen cok iyi biriydi.arkasindan hep dua ediyorum.biz birbirimizden raziydik Rabbim ,sende bizletden razi ol,cennetinde buluştur diye dua ediyorum.bizlerde evlat sahibi olucaz Allah in izni ile.gün gelince de kayınvalide belki..Kesinlikle haklısın canım ama resmiyet önemli gerçekten sevgiden önce saygı duyulmalı eşininde mesafeyi ayarlamasıyla zamanla herşey oturuyor
Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor ....
Ben kızımda erik yedim hep ekşi. Ama bunda hep tatlıya düştüm. Çok merakta ediyorum.Ilk cocugumda tutu cogu belirti erkekti.bundada ayni belirtiler var bana erkek gibi geliyo.tabi gene rabbim biliyor
ayy hangileri tuttu mesela,şu mayaların takvimi tuttumu?Ilk cocugumda tutu cogu belirti erkekti.bundada ayni belirtiler var bana erkek gibi geliyo.tabi gene rabbim biliyor
Tabii:))))Maşallah ne çok be!irti varmış ultrasona gerek kalmamış meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?