- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.421
ayy çok şirin eline sağlıkEki Görüntüle 1507358
Ammiguramiden sonra patiğe geçtim. İlk teki bitti. Boy boy model model yaparım artık. Çok çabuk oluyormuş zaten
yok insulin baslatti 2 hafta diyet yapti ama hic fydasi olmadi 4 uniteden sabah aksam igne oluyorum,senin bebisin kilosu nasil peki?normalde kilolu oluyor da nadiren geri kalma da olur gelisimde benimki oyle kucuk kilo karin cevresi olarak
Bizimki herseyini olcuyoda soylemiyo iyi diyo, ben korku yasadigim icin. Ama nerelere bakildigini bilmiyorum. 4 boyutlu ultrasona giriyorum her seferinde.Canım ultrason kağıtta yazıyor doktor ölçtüyse tabiki
oh ne gzl oluyor. ben de dün gumball ın kafasını yaptım. vucudu kaldı bugünde biraz temizlik derken uzandım dinleniyorum.Eki Görüntüle 1507358
Ammiguramiden sonra patiğe geçtim. İlk teki bitti. Boy boy model model yaparım artık. Çok çabuk oluyormuş zaten
Canim bende coraspini 32 de biraktim clexan doguma kafar devam dedi dr.merhabalar herkese,
benim doktorum da 32+0 da coraspini kestirdi. Clexane iğneye doğuma kadar devamneyse ki az kaldı göbekten sonra bacağa geçtik ama morarmalar ve şişliklerden yapacak yer artık azalıyor olmadı kola geçeceğim artık. İğne yapanlar sizde durumlar nasıl beze yada morarma olmaması için ne yapıyorsunu?
cnm biraz gec yaziyorum ama ancak girebildim.benimde haftalardir var.mide yanmam ben dolapta tuttugum soguk sutten iciyorum yarim bardak bide uzaniyosam direk dik oturuyorum hamdolsun geciyo ama ne yazikki bi sure yine oluyo.esime bi arkadasi bir cay kasigi elma sirkesi icsin demis bikerede onu denedim yutar yutmaz inanilmaz midem yandi sanki bi ates topu yutmusum gibi sonra gecti ama bence sut daha iyi daha cabuk tesir ediyo ve dik oturus bende etkili oluyo
Kızlar benimde midem de yanma oluyor , rennie duo kurtarıcım oluyor valla bi kaşık içiyorum rahatlıyorum doktorunuza danışıp kullanın derim
Ya bende senin gibi öyle bir tat var ki öldürecek beni hamilelik valından beri devam ediyor resmen bıktım ama yle böyle çektik işte çoğu gitti azı kaldı biraz daha. Dayanın bayanlar öptüm siziiiii
Az önce internetten ağrısız normal doğumla ilgili videolar izledim. çoğunluğu memnun görünüyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda.
Cok gecmis olsun cnm kan akisinda sorun yok anlam veremiolar kisaliga hayirlisi olsun bu arada bizim dogumlar ayni gune denk gelio bakalim hangimiz hayurlisiyla alicaz ilk onceben varim hem fl hem karin hem de kilo olarak geride.Once 2 gun simdi 10 gun geride .Iki kez dopler yaptirdim damarlarna,beynine oksijen gidiyormu bakildi,cok sukur sorun yok.Doktorun bakmismi kan akisina.Inanki tek sen degilsin canim uzulme hamileliyin basindan bura. neler yasadim,azmis gibi bugunden de insuline baslandim.Saglikli olsunlar da yapacak bi sey yok.
Merhaba kızlar,
Dün doktor kontrolüm vardı Endişe edilecek bir durumumuz yok Allah'a şükür.. Sizi bilgilendirmek istediğim bir nokta var. Doktora çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda doktor; çatı muayenesinin sezaryen yanlısı doktorların insanları sezeryana yönlendirmek için ortaya çıkardıkları birşey olduğunu doğum Sancıları başlamadan böyle kararların verilmemesı gerektiğini söyledi.. Bilginiz olsun..
MantikliMerhaba kızlar,
Dün doktor kontrolüm vardı Endişe edilecek bir durumumuz yok Allah'a şükür.. Sizi bilgilendirmek istediğim bir nokta var. Doktora çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız diye sorduğumda doktor; çatı muayenesinin sezaryen yanlısı doktorların insanları sezeryana yönlendirmek için ortaya çıkardıkları birşey olduğunu doğum Sancıları başlamadan böyle kararların verilmemesı gerektiğini söyledi.. Bilginiz olsun..
Valla tatlım ilk hamileliğimde kızımda hiç çekmedim ben böyle şeyler ben bunda tam hamilelik le alakalı herşeyi yaşadım nasıl bşrşey bu mide öldürdü zaten beni inşallah doğumdan sonra geçer tatlım yaayy hiç sorma ben böyle berbat bişe görmedim galiba hamileliğin verdiği bişe yine nette araştırırken görmüştüm doğum yaptığımız an geçiyomuş muş muş
kızlar, hastane çantasını yapmaya başladınız mı?
ben yavaş yavaş koyuyorum aklıma gelenleri...
Valla tatlım ilk hamileliğimde kızımda hiç çekmedim ben böyle şeyler ben bunda tam hamilelik le alakalı herşeyi yaşadım nasıl bşrşey bu mide öldürdü zaten beni inşallah doğumdan sonra geçer tatlım ya
Canım bende hazırlamadım henüz tam olarak , bebişinkiler tamam da annesinin eksikleri var
aslında baktığım zaman benim eksiğim yok hatta bugünde lohusa taçlarımı aldım tamamladım yani oğlumunda eksiği yok ama ne zaman çarşıya gitsem yada bebek mağazına girip baksam eksiği varmış gibi geliyo şeytan hemen dürtüyo onu da al aa bak bu da güzelmiş al al diyo ay bazılarını gereksiz aldım sanırım:)aldıkçada alasım geliyo engel olamıyorum battık valla iflas bayrağını çekmeme az kaldı:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?