2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
yok insulin baslatti 2 hafta diyet yapti ama hic fydasi olmadi 4 uniteden sabah aksam igne oluyorum,senin bebisin kilosu nasil peki?normalde kilolu oluyor da nadiren geri kalma da olur gelisimde benimki oyle kucuk kilo karin cevresi olarak

Benim tansiyonumda yuksek oldugu icin geriydi baslarda simdi bi kac gunluk geri diyor onemli degil diyor . ama ben surekli hasta gibiyim keyifsizim yorgunum tansiyonu indirdim cok sukur ama seker enteresan stresle bile firliyor

Eki Görüntüle 1507358
Ammiguramiden sonra patiğe geçtim. İlk teki bitti. Boy boy model model yaparım artık. Çok çabuk oluyormuş zaten
oh ne gzl oluyor. ben de dün gumball ın kafasını yaptım. vucudu kaldı bugünde biraz temizlik derken uzandım dinleniyorum.

Eklentiler

• IMG_20150424_130448.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 101
Canim bende coraspini 32 de biraktim clexan doguma kafar devam dedi dr.
Gobekten devam ediyorum ben vurduktan sonra biraz bastiriyorum hem geri cikmiyo hem morarmiyo igneyi dik vuruyosun dimi??

cnm ya süt bile yakıyo midemi öyle bişe ki bu sefer onu içtiğimde ağzıma sürekli süt geliyo acı acı ve geçirmiyo bi türlü

Kızlar benimde midem de yanma oluyor , rennie duo kurtarıcım oluyor valla bi kaşık içiyorum rahatlıyorum doktorunuza danışıp kullanın derim

bende hamilelik öncesi gastrit ve ülser vardı doktor rennie duo şurup yazmıştı gerçekten içtiğim an kesiyodu hem ağrıyı hem yanmayı şimdi her doktora gitmeme hep unutuyorum söylemeyi doktor bi şikayetin varmı diyo herşeyi unutuyom o an eve gelince aklıma geliyo bu hafta randevum var bu sefer direkt odasına girer girmez söylicem hayattan kopardı yaa

Ya bende senin gibi öyle bir tat var ki öldürecek beni hamilelik valından beri devam ediyor resmen bıktım ama yle böyle çektik işte çoğu gitti azı kaldı biraz daha. Dayanın bayanlar öptüm siziiiii

ayy hiç sorma ben böyle berbat bişe görmedim galiba hamileliğin verdiği bişe yine nette araştırırken görmüştüm doğum yaptığımız an geçiyomuş muş muş

nasılsınız hanımlar çok şükür haftasonu geldi yine bugün kuaföre gittik baştan aşşağıya temizlendim çok iyi geldi bide şu saçımı boyatsam çok iyi olacak ama artık doğumdan sonra bugün korka korka tartıya çıktım vee 1 aydır kilo almamışım Allaha şükür ama ne çekiyom ya herşeyden kısıyorum tatlıdan pastadan abur cubur dan bu bana en büyük eziyet 1 ay daha dişimi sıkmam lazım inşallah sıka sıka kırılmaz :)

Cok gecmis olsun cnm kan akisinda sorun yok anlam veremiolar kisaliga hayirlisi olsun bu arada bizim dogumlar ayni gune denk gelio bakalim hangimiz hayurlisiyla alicaz ilk once

Mantikli

ayy hiç sorma ben böyle berbat bişe görmedim galiba hamileliğin verdiği bişe yine nette araştırırken görmüştüm doğum yaptığımız an geçiyomuş muş muş
Valla tatlım ilk hamileliğimde kızımda hiç çekmedim ben böyle şeyler ben bunda tam hamilelik le alakalı herşeyi yaşadım nasıl bşrşey bu mide öldürdü zaten beni inşallah doğumdan sonra geçer tatlım ya

geçer ya Allahın izniyle napalım gülü seven dikenine katlanır az kaldı zaten bi şekilde bitecek hayırlı sağılıklı doğuralım da gerisi boş artık

Canım bende hazırlamadım henüz tam olarak , bebişinkiler tamam da annesinin eksikleri var

aslında baktığım zaman benim eksiğim yok hatta bugünde lohusa taçlarımı aldım tamamladım yani oğlumunda eksiği yok ama ne zaman çarşıya gitsem yada bebek mağazına girip baksam eksiği varmış gibi geliyo şeytan hemen dürtüyo onu da al aa bak bu da güzelmiş al al diyo ay bazılarını gereksiz aldım sanırım:)aldıkçada alasım geliyo engel olamıyorum battık valla iflas bayrağını çekmeme az kaldı:):):):)

Kızlar aranızda epidural normal doğum yapıcak olan var mı Biz doktorumla konuştuk epidural normal doğum olucak allah nasip ederse

Aynen yaa bende bebişe almaktan kendime alamıyorum galiba hep aldıkça alasım geliyor minigimeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…