2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar aranızda epidural normal doğum yapıcak olan var mı Biz doktorumla konuştuk epidural normal doğum olucak allah nasip ederse

hadi hayırlısı aslında onu pek önermiyolar uyuştuğu için hissetmiyosun sadece doktor yönlendiriyo ıkın diye ebeler karnına falan bastırıyomuş doktorun ne dedi peki tam açıklamasını yaptı mı bende aslında onu düşünüyorum ama bi yandan da kendi sancımla yapmak geliyo içimden

Evet canım bakıldı bi sorun gözükmüyor çok şükür bende kötü düşünmüycem bi sorun olmaz inşallah az kaldı.sen nasılsın nasıl gidiyor?

Amiguramiyi inceleyim dedim bayıldım ama sıfırdan başlayanlar için uygun bi site bulamadım bide 1x 2 zn bilmem ne gibi anlatmış bazı yerlerde onların ne anlama geleceğini nerden bilcem, keşke yanımda biri olsaydı bilen

Kızlar aranızda epidural normal doğum yapıcak olan var mı Biz doktorumla konuştuk epidural normal doğum olucak allah nasip ederse
Hadi hayirlisi canim. Ben bir ara dusunuyodum da doguma hazirlik kursuna gittigimde onun bayagi onemli bisey oldugunu yan etkilerini gorunce wazgectim. Bazi bunyeyi tutmayabiliyomus, 4cm acilmadan igneyi yapmiyolar ve dogum bittikten sonrada ilk 1hafta 10 gun migrenden daha fazla bas agrisi oluyomus. Ama şunuda soyliyim arkadasim yapti epidural ve cokta memnun hic bi yan etkisi olmadi rahatlikla oldu dogumum bi dahakinide epidural yapicam diyo. Demekki bunyeden bunyeye farklikik gosteriyo. Doktor cok onemli bu durumda. Ben tum bildiklerimi soylemek istedim. Dogrusunu doktorun bilir tabiki canim

Evet canım bende merak ediyorum sancı falan olmucak , sancı hissetmeden nasıl ıkınıcaz bilmiyorum ama ben baştan beri hep epidural normal doğum istiyordum doktoruma söledim .. Doktorumda ; bende hastalarıma epidural öneriyorum zaten hem anne strese girmiyor sancı agrı vesaire hissetmiyor hemde bebeke o stres yansımıyor dedi

Canım bende istiyodum ama doktorum vazgeçirdi :/ doğumu yavaşlattığını, normalden daha uzun sürdüğünü, bu da bebeğin kalp ritmini yavaşlatabileceğini, annesinin tansiyonunu dengede tutamayabileceklerini, ve vakum kullanmak zorunda kalabileceklerini söyledi iyice panik yaptı beni, bende vazgeçtim

Evet canım önemli olan anestezi ekibi ve doktorun , ben güveniyorum doktoruma zaten burda adı bilinen tanınmış iyi bir doktor normal doğumlarının çoğunda da epidurali öneriyor kendine güveniyor mesleginde çok başarılı biri

Canım valla o sancıyı çekmek daha zor ben yapamam benim doktorumda böyle daha iyi olacağını söylüyor kendine güvenen çok iyi bir uzman doktor bende güveniorum ona

o unutkanlik bende de var cnm bende dojtora gitmeden once sorucaklarimi tlf na,yaziyorum aklima geldikce ekliyorum gidincede teker teker soruyorum iyi oluyo

canım çok alma dikkat et,çabuk büyüyorlar bi de çok hoşuna giderse biraz büyük al,hep aynı boylardan alma...

Cnm slmm nst parasını femicalde ayda bır kere oduyosun be kdar gırersen gır bı defa verıyosun 238 lırayı.. Bende yenı oprendım bunu daha gırmedım
yok canim Arda bey haftada iki gir dedi ,ben de kizlara sordm orda pahali oldugu icin bi kere aliyoruz ,sonra ikinciyi bedava giriyosun dediler bana.Daha sonra tekrar para oduyorsun dediler,bana neden oyle dediler o zaman.

Ben de kendi el emeği lohusa tacımı terliğimi ve şerbet süslerimi göstereyim size. umarım yükleyebilmişimdir.

Benim tansiyonumda yuksek oldugu icin geriydi baslarda simdi bi kac gunluk geri diyor onemli degil diyor . ama ben surekli hasta gibiyim keyifsizim yorgunum tansiyonu indirdim cok sukur ama seker enteresan stresle bile firliyor
benim tansiyon 9-6 hep,bazen 11-8 oluyor,ama minimal pihtalasma oldugu icin her halde gerilik devam ediyor

Cok gecmis olsun cnm kan akisinda sorun yok anlam veremiolar kisaliga hayirlisi olsun bu arada bizim dogumlar ayni gune denk gelio bakalim hangimiz hayurlisiyla alicaz ilk once
evt simdi gordum,bana bebis kucuk oldugu icin strese girmemesi icin 37 gibi ala biliriz demisti doktor,bakalim kim one dusecek

ya arkadaşlar markafonide hastane çıkışları var marka marka,ama hangisi kaliteli bilmiyorum.. sizler hangi marka hastane çıkışı aldınız....

Gene yepyeni sorumla karsinizdayim
Kozlar karnimda minicik sulu sivilceleri var. Sizde de var mi ve de normal mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…