- 17 Nisan 2015
- 90
- 91
- 3
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.461
ya arkadaşlar markafonide hastane çıkışları var marka marka,ama hangisi kaliteli bilmiyorum..sizler hangi marka hastane çıkışı aldınız....
canım bende bi ara ebebekte indirimde denk getirip almıştım 10lu markası mini bedendi birde 5li sevnur babynin aldım ama gayeninde modelleri çok güzeldi indirim olmasa gayeden alacaktımya arkadaşlar markafonide hastane çıkışları var marka marka,ama hangisi kaliteli bilmiyorum..sizler hangi marka hastane çıkışı aldınız....
hangi markanın mini bedenini aldın canım, bi de mini beden çok mu küçüktü?canım bende bi ara ebebekte indirimde denk getirip almıştım 10lu markası mini bedendi birde 5li sevnur babynin aldım ama gayeninde modelleri çok güzeldi indirim olmasa gayeden alacaktım
Cok guzeller ellerine saglik, cok hossŞimdi oldu sanırım. İşte el emeği lohusa tacım, şerbet kadehi süslerim ve terliğim. nasıl olmuş?
Canim ben bi tanesini zara home dan bi tanesini pierre cardin den aldim. Cok guzel modeller var.ya arkadaşlar markafonide hastane çıkışları var marka marka,ama hangisi kaliteli bilmiyorum..sizler hangi marka hastane çıkışı aldınız....
Aziz bebe ninde cok guzel, bi cok yerde bulunuyo.ya arkadaşlar markafonide hastane çıkışları var marka marka,ama hangisi kaliteli bilmiyorum..sizler hangi marka hastane çıkışı aldınız....
canım markanın adı minibeden di öyle küçük değil normal standart hastane çıkışları gibiydi bedenihangi markanın mini bedenini aldın canım, bi de mini beden çok mu küçüktü?
ayy çok şirin eline sağlıkbende haftaya izne çıkıyorum, internetten mi bakıp yapıosun? İp tığ vs nası olmalı nerden öğrenebilirim
Gene yepyeni sorumla karsinizdayim
Kozlar karnimda minicik sulu sivilceleri var. Sizde de var mi ve de normal mi???
Dune kadar birşey yoktu..3 lt su,kremler fayda etmedi..daha fazla dayanamadı gobiş.@tomris hatun canim bebek yagi kullanıyorum ben o da yapar mi acaba.. Bu arada caylaklarin ne durumda daha erken mi çatlak için.benim simdilik yok ama bi haftaya okur sanirim
@elabikge 16 hadi ya gerçekten miillaki oluyor demi
Sen ne kullanmistin
İyigeceler kızlar bugün randevum vardı dört boyutlu ultrasyonda bebeğimin dudakları çok kalın çıktı bizdede kalın dudak yok hiç normalmi aceba ?
Hadı yaa bana da ayda bır oduyorsun sadece dedıler ben bıde sorcam gıtttığımde sana yazıcam cnmyok canim Arda bey haftada iki gir dedi ,ben de kizlara sordm orda pahali oldugu icin bi kere aliyoruz ,sonra ikinciyi bedava giriyosun dediler bana.Daha sonra tekrar para oduyorsun dediler,bana neden oyle dediler o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?