2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ya arkadaşlar markafonide hastane çıkışları var marka marka,ama hangisi kaliteli bilmiyorum.. sizler hangi marka hastane çıkışı aldınız....

Canım baktım markalara genelde benim bildiğim markalar değil hiçbiri ama çok kalitesiz gelmedi bana.. Bende gaye bebe, aziz bebe bir de little dreams takım'lar var..

ya arkadaşlar markafonide hastane çıkışları var marka marka,ama hangisi kaliteli bilmiyorum.. sizler hangi marka hastane çıkışı aldınız....
canım bende bi ara ebebekte indirimde denk getirip almıştım 10lu markası mini bedendi birde 5li sevnur babynin aldım ama gayeninde modelleri çok güzeldi indirim olmasa gayeden alacaktım

Kızlar merhaba. Butik kurabiye ile ugrasıyorm. Söz,Nişan,kına,Nikah,bebek,baby shower,asker,ev aklınıza ne gelirse. Yardımcı olablrm

canım bende bi ara ebebekte indirimde denk getirip almıştım 10lu markası mini bedendi birde 5li sevnur babynin aldım ama gayeninde modelleri çok güzeldi indirim olmasa gayeden alacaktım
hangi markanın mini bedenini aldın canım, bi de mini beden çok mu küçüktü?

ayy çok şirin eline sağlık bende haftaya izne çıkıyorum, internetten mi bakıp yapıosun? İp tığ vs nası olmalı nerden öğrenebilirim
Ben bu videodan bakarak yaptım canım. Üzerindeki bağlama yerini kendim ekledim. Kalıbı epey ufakmış 3 aylık giyebilcek kadar ama zaten bu ilk denememdi şimdi ilmek sayısını arttırıp büyüğünü yapıcam. Tığ 4.5 numara kullanıyorum, ip %100 akrilik yün.

@tomris hatun canim bebek yagi kullanıyorum ben o da yapar mi acaba.. Bu arada caylaklarin ne durumda daha erken mi çatlak için.benim simdilik yok ama bi haftaya okur sanirim

@tomris hatun canim bebek yagi kullanıyorum ben o da yapar mi acaba.. Bu arada caylaklarin ne durumda daha erken mi çatlak için.benim simdilik yok ama bi haftaya okur sanirim
Dune kadar birşey yoktu..3 lt su,kremler fayda etmedi..daha fazla dayanamadı gobiş. iyi geceler..

@elabikge 16 hadi ya gerçekten mi illaki oluyor demi
Sen ne kullanmistin

bnde daha catlamadım hıc bı ozel krem kullanmadım ıkı haftad BIR AKLIMA GELIRSE VAZELIN SURUYORUM ..

İyigeceler kızlar bugün randevum vardı dört boyutlu ultrasyonda bebeğimin dudakları çok kalın çıktı bizdede kalın dudak yok hiç normalmi aceba ?

yok canim Arda bey haftada iki gir dedi ,ben de kizlara sordm orda pahali oldugu icin bi kere aliyoruz ,sonra ikinciyi bedava giriyosun dediler bana.Daha sonra tekrar para oduyorsun dediler,bana neden oyle dediler o zaman.
Hadı yaa bana da ayda bır oduyorsun sadece dedıler ben bıde sorcam gıtttığımde sana yazıcam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…