- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.481
Normaldir canim, anormal bi durum olsa doktorun soyler. Kofte duduşlu bi bebein okcak ne guzelİyigeceler kızlar bugün randevum vardı dört boyutlu ultrasyonda bebeğimin dudakları çok kalın çıktı bizdede kalın dudak yok hiç normalmi aceba ?
Sana da gunaydinn:)Bizim yine uykumuz kacti annisler. Bir saattir yatakta sag sol derken kalktim en sonunda. Gunayyydiiinn
Günaydın aynen bende uyuyamıyorum deli oldum çok uykum var ama bacağımı sürekli uzatasıım geliliyoBizim yine uykumuz kacti annisler. Bir saattir yatakta sag sol derken kalktim en sonunda. Gunayyydiiinn
Bizim yine uykumuz kacti annisler. Bir saattir yatakta sag sol derken kalktim en sonunda. Gunayyydiiinn
Sana da gunaydinn:)
Bende saat 3:30 dan beri uyanigim oglusum sag olsun uyutmuyor
Rahat uyku haram
Bi saglikla dogurayim hemen yuzustu uzanip yaticam
Günaydın aynen bende uyuyamıyorum deli oldum çok uykum var ama bacağımı sürekli uzatasıım geliliyo
İllakisini bilmem ama ablam demişti, içinden geçeni sür ama muhtemelen sende çatlayacaksın@elabikge 16 hadi ya gerçekten miillaki oluyor demi
Sen ne kullanmistin
Ins iyilersir bebisler canim. Ay keske benim dr da ayagima gelse:) uzulme az kaldi bakk.Dr umuz gelicek bugün kızlar..inş kuzucuklar iyidir..ve büyük ihtimal son gelişi olucak..haftada bir beni çağıracak sanırım..artik az da olsa dışarı çıkmak istiyorum
Canimm bizimkisi de öyle babasina cekmis bende köfte dudaklım diye seviyorum ilerde estetik yaptirmaz artik diyorumİyigeceler kızlar bugün randevum vardı dört boyutlu ultrasyonda bebeğimin dudakları çok kalın çıktı bizdede kalın dudak yok hiç normalmi aceba ?
Aynen cnm okadar cok is varki..... ne sekerlerim hazir ne temizlik ne besik ooff offf napalim.Günaydın kizlarr dünkü güzel havaya rağmen bugün yagisli bi hava var anlaşılan bu sene yaz baya geç gelecek böyle havalarda canim hiçbişey yapmak istemiyor oysaki bisürü işim var herşeyi hazir olan anne adaylarina imreniyorum valla
Canim bendede war, artik kendimi zorlamiyorum yemek icin eti sevmiyorum ama bebeim icin zorluyodum kendimi, muzada alerjim var. Onuda pure yapiyodum. Bi sikinti yoktu. Bes gun once afedersiniz bi kustum ama boyle bademciklerim cikiyo zannettim, ertesi gun pek bsy yemedihim.halde yine oyle oldum. Bazen bu donemler bulanti tekrarlayabiliyomus. Ben ilk 4 ay kusmaktan 5 kilo wermistim. Umarim oyle olmamGunaydinnn.. Kizlar 35.haftaya giriyrm yarin. Dun gece Mide bulantsindan uyuyamadim. Sadece ilk iki ay bulabtim olup gecmisti smdi tekrar nerden cikti anlamadm. Varmi bu hfatalarda tekrar bulantisi baslayan ? nette arastirinca sacma sapan seyler cikiyor of
Kız öyle deme..Ins iyilersir bebisler canim. Ay keske benim dr da ayagima gelse:) uzulme az kaldi bakk.
Gece lav.kalktığında fark ediyorum kasılma yı.lav.sonrasında rahatliyorum..ilaçların bir kısmını bıraktıracak inş diye bekliyorum.. Allahım sağlıkla kucağınıza nasip etsin yavrularimiz ı inşGunaydin kizlarrrr.
Kaailmalariniz ne alemde? Bendeki bu sertleşmeler günde 5ten fazla oluyor sizinde oyle mi? Okadar ilac kullanmama ragmen boyle......
Amannnn dünyanın en güzel duygusunu yasayacagiz z Allah in izni ile..catlamisiz çok mu.elabilge bunlara rağmen catladiysan benim hic kurtuluşun yok.. Çatlamak bi yana yirtilirim herhalde :)
al benden de o kadar sadece büyük eşyalar ve kıyafetler alındı ama çok eksik var dediğin gibi temizlik şekerler daha bisürü seyyAynen cnm okadar cok is varki..... ne sekerlerim hazir ne temizlik ne besik ooff offf napalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?