2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bizim yine uykumuz kacti annisler. Bir saattir yatakta sag sol derken kalktim en sonunda. Gunayyydiiinn

Sana da gunaydinn:)
Bende saat 3:30 dan beri uyanigim oglusum sag olsun uyutmuyor
Rahat uyku haram
Bi saglikla dogurayim hemen yuzustu uzanip yaticam

Günaydın aynen bende uyuyamıyorum deli oldum çok uykum var ama bacağımı sürekli uzatasıım geliliyo

günaydın erkenciler,
bnde dığum sonrası yüzüstü yatış pozisyonuma dönmenin hayalini kuruyorum.

Gunaydinnn.. Kizlar 35.haftaya giriyrm yarin. Dun gece Mide bulantsindan uyuyamadim. Sadece ilk iki ay bulabtim olup gecmisti smdi tekrar nerden cikti anlamadm. Varmi bu hfatalarda tekrar bulantisi baslayan ? nette arastirinca sacma sapan seyler cikiyor of

@elabikge 16 hadi ya gerçekten mi illaki oluyor demi
Sen ne kullanmistin
İllakisini bilmem ama ablam demişti, içinden geçeni sür ama muhtemelen sende çatlayacaksın çünkü annem de epey çatlamış.. Bilmiyorum etkisi var mi ama beyaz tenliler daha çok mu catliyor ne
lierac,sebamed,badem yağı..daha önceleri zeytinyağı da sürdü m

Dr umuz gelicek bugün kızlar..inş kuzucuklar iyidir..ve büyük ihtimal son gelişi olucak..haftada bir beni çağıracak sanırım..artik az da olsa dışarı çıkmak istiyorum

Gunaydin kizlarrrr.

Kaailmalariniz ne alemde? Bendeki bu sertleşmeler günde 5ten fazla oluyor sizinde oyle mi? Okadar ilac kullanmama ragmen boyle......

İyigeceler kızlar bugün randevum vardı dört boyutlu ultrasyonda bebeğimin dudakları çok kalın çıktı bizdede kalın dudak yok hiç normalmi aceba ?
Canimm bizimkisi de öyle babasina cekmis bende köfte dudaklım diye seviyorum ilerde estetik yaptirmaz artik diyorumhatta esim de diyordu bi tek bizimki mi böyle diye demekki normalmiş

Günaydın kizlarr dünkü güzel havaya rağmen bugün yagisli bi hava var anlaşılan bu sene yaz baya geç gelecek böyle havalarda canim hiçbişey yapmak istemiyor oysaki bisürü işim var herşeyi hazir olan anne adaylarina imreniyorum valla

Aynen cnm okadar cok is varki..... ne sekerlerim hazir ne temizlik ne besik ooff offf napalim.

Canim bendede war, artik kendimi zorlamiyorum yemek icin eti sevmiyorum ama bebeim icin zorluyodum kendimi, muzada alerjim var. Onuda pure yapiyodum. Bi sikinti yoktu. Bes gun once afedersiniz bi kustum ama boyle bademciklerim cikiyo zannettim, ertesi gun pek bsy yemedihim.halde yine oyle oldum. Bazen bu donemler bulanti tekrarlayabiliyomus. Ben ilk 4 ay kusmaktan 5 kilo wermistim. Umarim oyle olmam

Ins iyilersir bebisler canim. Ay keske benim dr da ayagima gelse:) uzulme az kaldi bakk.
Kız öyle deme..
Yattigim yerden bakiniyorum..bu geçici bi sure diye şükür sabrediyorum..Rabbim kimseyi yatırıp baktirmasin..
Gunaydin kizlarrrr.

Kaailmalariniz ne alemde? Bendeki bu sertleşmeler günde 5ten fazla oluyor sizinde oyle mi? Okadar ilac kullanmama ragmen boyle......
Gece lav.kalktığında fark ediyorum kasılma yı.lav.sonrasında rahatliyorum..ilaçların bir kısmını bıraktıracak inş diye bekliyorum.. Allahım sağlıkla kucağınıza nasip etsin yavrularimiz ı inş

elabilge bunlara rağmen catladiysan benim hic kurtuluşun yok.. Çatlamak bi yana yirtilirim herhalde :)
Amannnn dünyanın en güzel duygusunu yasayacagiz z Allah in izni ile..catlamisiz çok mu.

Ama eşimin sevinci pek hoş..artık bikini de giymezsin sen, çok üzülüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…