- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #38.501
Cnm besik hangisini aldiniz? oval besik alacagim galibaal benden de o kadar sadece büyük eşyalar ve kıyafetler alındı ama çok eksik var dediğin gibi temizlik şekerler daha bisürü seyy
Cok nadir oldugu oluyor xnm agri degilde karnim tamamen sertlestigi ve bebegin toplanmasi olaylarini cok yasiyorum. Adet agrisi gibimi?Kizlar bir sey soracam ya sabahtan beri alt karin bolgemde agri var normal mi acaba sizde de oluyo mu
ben park yatak almıştım canım ama çok güzel beşikler var yer sıkıntısından dolayı park yatak almak zorunda kaldımCnm besik hangisini aldiniz? oval besik alacagim galiba
Toplanma sertlesme bende de oluyo canim ama farkli bi agri gelip gecen degil surekli agri var bebis asagida falan mi acaba onun baskisi mi KiCok nadir oldugu oluyor xnm agri degilde karnim tamamen sertlestigi ve bebegin toplanmasi olaylarini cok yasiyorum. Adet agrisi gibimi?
Oh ya ne guzel haberler bunlar böyle :)Kızlar şükürler olsun yolunda herşey.kilo da almış kuzucuklar.. Anneleri daha ne ister..
8 mayısa beni çağırdı.. Artik heyecan sardı..iğneyi biraktirdi.kasılma haplarinida haftaya birakicam..rahmin hazırlanmasını istiyor..ona gore de hayırlısı ile doğum inş..
ok ben d orda girmedim centralda 40 tl mis haberin olsun,sigorta karsilamiyor bildigim kadariyla nst yiHadı yaa bana da ayda bır oduyorsun sadece dedıler ben bıde sorcam gıtttığımde sana yazıcam cnm
oluyor canim benim hamileliyin basindan hep alt karnimda agri var,doktor her defa enfeksyondan suphelendi,ama idrarda da bi sey cikmadi.Hele biraz yurusem hemen baslarKizlar bir sey soracam ya sabahtan beri alt karin bolgemde agri var normal mi acaba sizde de oluyo mu
hadi hayirlisi gozun aydinKızlar şükürler olsun yolunda herşey.kilo da almış kuzucuklar.. Anneleri daha ne ister..
8 mayısa beni çağırdı.. Artik heyecan sardı..iğneyi biraktirdi.kasılma haplarinida haftaya birakicam..rahmin hazırlanmasını istiyor..ona gore de hayırlısı ile doğum inş..
Enfeksiyon bende hep vardi gecti tekrar oldu gecti tekrarladi en son 2 hafta once antibiyotik verildi serumla umarim tekrarlamamistir evet canim dedigin gibi ayakta daha da fazla normal demek ki cok sagol canimoluyor canim benim hamileliyin basindan hep alt karnimda agri var,doktor her defa enfeksyondan suphelendi,ama idrarda da bi sey cikmadi.Hele biraz yurusem hemen baslar
Bende degil de yakin bir arkadasimda oldu canim ama onun plesentasi öndeydi dr oyzden demis sende oyle bir durum yok dimiKızlar merhaba,aranızda bu haftalarda az miktarda kanaması olan oldumu? Dün 1.5 sattlik yoldan geldik arabayla,döndüğümde kanamam vardı.acile gittik hemen,nst çekildi ve açılmam vardı diye baktılar,hiçbirşey çıkmadı.doktor rahim ağzından gelmiş olabileceğini damar çatlamasından vs.olabileceği,yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi.sizden yaşayan oldumu böyle bir şey?
Can
Bende degil de yakin bir arkadasimda oldu canim ama onun plesentasi öndeydi dr oyzden demis sende oyle bir durum yok dimi
Gunaydin kizlarrrr.
Kaailmalariniz ne alemde? Bendeki bu sertleşmeler günde 5ten fazla oluyor sizinde oyle mi? Okadar ilac kullanmama ragmen boyle......
Kizlarr, hangi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim
Korku dolu haftalardan bugünlere geldik şükür.. Tüm bebisler sağlıkla gelsinler inş..Oh ya ne guzel haberler bunlar böyle :)
sağlıkla gelsin minikler,
Kaçta almayı planlıyor doktorun hayırlisiyla canim:)
Bide 8 Mayista o çağırmış şükür. Artık dışarı cikabileceksin ne guzeeel:)
Evet bende chicco ya bakmistim kullanmaya calistim cok agirdi bide 1600 dedi bir ay once 1300 olan arabaya. Sacmaladilar biraz. O yuzden ordakinden vazgectim. Kanza baktim doll, travel sistem oda 1000tl den 800e dusmustu. Hafif yumusak bi araba kullanimida kolay. Ama kararsiz kaldimBizde çok kararsız fakat travel sistemden vazgeçip baston almayı düşünüyoruz.dün chicconun liteway plus a baktık kullanışlı geldi.fakat travellerında görüntüsü çok hoş.sanırım kullanış daha önemli.tek başımayken o koca arabayla baş edemem diye düşünüyorum,arabaya koy indir kaldır...ana kucaklarınında her seferinde arabaya monte edilip sökülmesi biraz kullanışsız geliyor açıkcası ama ona da çare yok.Sizin düşünceniz nasıl ?
Doktora gitmissin nasilsa canim uzme kendini benim dedigim gibi bir sey olsaydi doktor mutlaka soylerdi kendi doktoruna da git icin rahat etmediyse canimO
Bildiğim kadarıyla yok dr.olsaydı söylerdi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?