2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar şükürler olsun yolunda herşey.kilo da almış kuzucuklar.. Anneleri daha ne ister..
8 mayısa beni çağırdı.. Artik heyecan sardı..iğneyi biraktirdi.kasılma haplarinida haftaya birakicam..rahmin hazırlanmasını istiyor..ona gore de hayırlısı ile doğum inş..

Oh ya ne guzel haberler bunlar böyle :)
sağlıkla gelsin minikler,
Kaçta almayı planlıyor doktorun hayırlisiyla canim:)
Bide 8 Mayista o çağırmış şükür. Artık dışarı cikabileceksin ne guzeeel:)

Kızlar merhaba,aranızda bu haftalarda az miktarda kanaması olan oldumu? Dün 1.5 sattlik yoldan geldik arabayla,döndüğümde kanamam vardı.acile gittik hemen,nst çekildi ve açılmam vardı diye baktılar,hiçbirşey çıkmadı.doktor rahim ağzından gelmiş olabileceğini damar çatlamasından vs.olabileceği,yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi.sizden yaşayan oldumu böyle bir şey?

Selam kizlar.
Bende bu ara cok kotu ishal var. Enfeksiyondan dolayi munurol ictim gynomax fitil kullaniyorum halen. Gunde 3 defa tuvalete tasiniyorum acaba acile gitsem mi diye dusunuyorum serum falan takarlar sivi kaybi oluyor cunku.

hadi hayirlisi gozun aydin

oluyor canim benim hamileliyin basindan hep alt karnimda agri var,doktor her defa enfeksyondan suphelendi,ama idrarda da bi sey cikmadi.Hele biraz yurusem hemen baslar
Enfeksiyon bende hep vardi gecti tekrar oldu gecti tekrarladi en son 2 hafta once antibiyotik verildi serumla umarim tekrarlamamistir evet canim dedigin gibi ayakta daha da fazla normal demek ki cok sagol canim

Can
Bende degil de yakin bir arkadasimda oldu canim ama onun plesentasi öndeydi dr oyzden demis sende oyle bir durum yok dimi

Kizlarr, hangi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim

Kizlarr, hangi marka araba aldiniz. Oneriniz nedirr, bi arabam kaldii oda kullanisli bisey olsun istiyorum, her anne gibi. Nereye bakim nerden alim bi fikir verirseniz sevinirim

Bizde çok kararsız fakat travel sistemden vazgeçip baston almayı düşünüyoruz.dün chicconun liteway plus a baktık kullanışlı geldi.fakat travellerında görüntüsü çok hoş.sanırım kullanış daha önemli.tek başımayken o koca arabayla baş edemem diye düşünüyorum,arabaya koy indir kaldır...ana kucaklarınında her seferinde arabaya monte edilip sökülmesi biraz kullanışsız geliyor açıkcası ama ona da çare yok.Sizin düşünceniz nasıl ?

Oh ya ne guzel haberler bunlar böyle :)
sağlıkla gelsin minikler,
Kaçta almayı planlıyor doktorun hayırlisiyla canim:)
Bide 8 Mayista o çağırmış şükür. Artık dışarı cikabileceksin ne guzeeel:)
Korku dolu haftalardan bugünlere geldik şükür.. Tüm bebisler sağlıkla gelsinler inş..

Hafta olarak birşey söylemedi canım..bekledikleri kadar dursunlar istiyor o da.hedefi anne ve bebekleri hastaneden birlikte çıkartma k..inş öyle olur..

15 gün sonra dışarıya adım atacağım inş..

Evet bende chicco ya bakmistim kullanmaya calistim cok agirdi bide 1600 dedi bir ay once 1300 olan arabaya. Sacmaladilar biraz. O yuzden ordakinden vazgectim. Kanza baktim doll, travel sistem oda 1000tl den 800e dusmustu. Hafif yumusak bi araba kullanimida kolay. Ama kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…