2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ikili test ve uclu test kotu cikarsada amniyosentez yapiliyo .allah korusun temiz sonuçlar alalım inşallah

Canım kimyonu bende duydum, uzman bi aktara sordum rahimde kasılma ve düşüğe sebep oluyor, hamilelere tavsiye etmiyoruz dedi. Haberiniz olsun..
Aaa duymadim acikcasi...
Du bi doktoruma sorayim cnm...
Bende 2 sene once ulser reflu gastrit cikti endoskopi de ...
Gaz sorununu size anlatamam ... su icsem midem agriyor ve bagirsaklarimin siskinliginden gunlerce kivraniyordum...
Kimyonu kesfettim rahatladim ALLAH in sifasi elhamdülillah...
Druma danisayim sende sor bakalim ne diyecek...

merhaba bayanlar.... benim çok ama çok bulantım var yemek yiyemiyorum sadece çorba istiyor canım bir de turşu doktorum premesis verdi ama içmiyorum. sizce içeli miyim bulantılarım azalırmı sabahta midem de bi ağrı vardı sanki sancı gibi böyle sıkıntılar yaşayan var mı

benım de doktorum yazmıs premesıs ve dramamıne ben ıcıyorum valla ıyı de gelıyor yoksa bulantıdan hıc bı sey yıyemıyorum ve halsız dusub kalıyorum .Bence bu donemde ılac kullanmamız gerek sonucta doktor yazmıs zararlı olsa vermez her halde ,bu ılacları kullanmasam hıc bı sey yeyemıyorum dusun

bende içeyim o zaman valla bu yorgunluk bitirecek beniii bazen gözümü açamıyorum bılgısayar başında

Kızlar sizde sürekli acıkıyomusunuz midem kazınıyo resmen ya daha hiç kilo almadım ama çok alıcam galiba diğerlerinde böyle değildi oniki kilo almıştım ikisindede

bende çok acıkıyorum canım bi de acıkınca duramıyorum hemen yemek yemem lazım yoksa kendimi halsiz hissediyorum benim göbek çıktı zaten valla 4 aylık gibiyim ben resmen annemde dedi karnın çıkmış diye kesin kilo da almışımdır ben

aynen sureklı yorgun ve uyumak ıstıyorum ,esım daha cocuk gelmeden mutasyona ugradın ,cocuga nasıl bakacaksın merak edıyorum dıyor

benim eşimde keşke bende hamile kalsam diyo ne iyiymiş böyle diyo bi de sen şimdiden böyleysen biz 7 ay napıcaz diyo pek yemek yapmıyorum da keyfim olmuyo yapasım gelmiyo yoksa evi hiç yemeksiz bırakmadım bugüne kadar.

ufff iş bitsede eve gitsem yaa birde cumarteside çalışıyorum saat 4 e kadar o ayrı sıkıntı...

Bende calisiyorum ve gozlerim kapaniyor. Offff birak git diyo icimdeki ama oda olmuyor... pof

ayy ozlenmez mi canim bi dogsunda yicem onu benide 3 aylik olunca cagirdi.
betaya artik bakmiyo canim kalp atisi oldugu icin brnim demir kalsiyum degerleri gecirdigim bir hastalik felan varmi hepatit tiroid sekker falan onlara bakildi . progestan coraspin ve folbiol kullaniyorum cnm 3. ay multivitamin vercekmis. bemde bulanti ilaci istedim

Iyi akşamlar bütün anneler bugün çok yoruldum seminerim vardi ve cumartesi pazar da var sabahtan aksama kadar ve acaip grip oldum sesim kısık boğazın çok acio. Belirtim de kalmadı hiç çok korkuyorum Kasım sonu gel demişti doktorum ama dayanamayıp pazartesi gideceğim inşallah bişey yoktur.dualariniza ihtiyacım var

Benim de her günüm aynı olmuyo geçen hafta hiç bişey yiyemiyoken bu hafta iştahım açıldı göğsümün şişliği dışında başka bir şeyim de yok. Ben de korkuyordum. Ama bugün bebeğimin kalbini ilk kez dinledim. Tüm korkum geçti. İnş siz de sağlıklısınızdır. Ne güzel rahat hamileyiz. :)

Inşallah sorun yoktur aslında herkesin bünyesi farklı ama burda okuduklarımdan dolayı belirti sanki herseymis gibi gelmeye başladı bana tedirginim çok sevindim sizin için de çok güzel bir duygu o pit pit lari duymak

Bence o kadar düşünüp stres yapma Allah korusun hiç bişeyin yokken stresten zarar verirsin. annem kız kardeşime hamileyken böyleymiş hiç bir belirtisi yokmuş hiç bilmemiş hamile olduğunu. Çok öyle hiç bilmeyen. Her yazılana kulak asma Dr un sağlıklı diyorsa sağlıklıdır değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…